با سلام.
دوستان چند سوال راجع به فن رادیاتور موتور و فن کولر دارم خواهشن پاسخ بدین:
1-ماشین ما مدل 79 هست.دور فن رادیاتور موتورش نسبت به هم مدلیهاش یکمی پایینتره.میشه کاری کرد که بدون تعویض فن دورش برگرده به حالت اولش یا نه؟
2-اگر هم بخوام فنش رو عوض کنم میشه بجای فن فعلی فن دو دور پراید جدیدا رو روش بندازم بطوریکه هر موقع فن زده میشه چه با کولر و چه بی کولر دور تندش شروع به کار کنه؟(چون از نمایندگی پرسیدم گفت برای ماشین شما اصلا نمیشه این فن رو نصب کرد )
3-من فن رادیاتور کولر رو عوض کردم و از این مدل بزرگا که رو پرایدای جدید هست رو وصل کردم(البته پارسال) چند وقت قبل رفتم تستش کنم تو حالت اصلی وقتی تو مدار خودشه دورش عادی هست (البته نمیدونم زیاده یا کم) ولی وقتی برقش رو مستقیم گرفتم سرعت فن بسیار زیاد بوده و قابل مقایسه با حالت قبل نیست.آیا راهی برای آفزایش دور فن کولر بدون گرفتن برق مستقیم هست؟(البته بگم من برق مستقیم رو از بوق ماشین گرفتم.چون بوق قبلیش سوخته بود و بوق جدید داخل کاپوت وصله سوکتاشو وصل کردم به سوکت فن کولر)
4-یه مشکل دیگه اینکه وقتی چراغهای ماشین رو روشن میکنمدور موتور میاد پایین.وقتی چراغ کوچیک رو روشن میکنم یه کم و وقتی چراغ بزرگ رو روشن مینک بیشتر دور موتور میاد پایین. وقتی گرمکن عقب و بخاری رو روشن کنم که کاملا" میچسبه به دور 750 و موتور میلرزونه.یجا خونده بودم که داخل کاپوت شیر سرقرمز برای تنظیم دور موتور تو این مواقع هست.وقتی شلنگ اون سوراخ افقی رو از جاش درمیارم دور موتور تنظیم میشه و لرزش از بین میره و وقتی دوباره وصل میکنم لرزش پیدا میکنه.به من بگید که بالاخره چیکار کنم؟
با تکشر