همین نامه ای که در پست قبلی آپلود کردم رو میخواننقل قول:
Printable View
همین نامه ای که در پست قبلی آپلود کردم رو میخواننقل قول:
من میخوام512 بگیرم
زیر 18 هستم(چند ماه دیگه مونده18 بشم)
حالا چی کار کنم
صبر كن 18 سالتون شد بعد (كلاس چندي عمو؟!!!) :31: (جدي نگفتما صبر كن تو دلت بد و بيراه نگي بهم) :31:
خب كاري نداره به نام يكي ديگه بگير و با نامه از شركت. ديگه تو اين زمونه بالاخره هركي چند نفر رو سراغ داره توي شركتي كار كنن.
نقل قول:
زیر 18 هستی یعنی چی میشه توضیح بدی اصلا سرعت 512 به زیر 18 بودن ربطی:18: نداره مگه میخوای بازی بخری یا فیلم (18+):31: ببینی که میگی تا چند ماه دیگه 18 میشم :8:
حالا شاید من منظورتو بد متوجه شدم یخورده توضیح بدی منظورت چیه حله!:10:
منظورش اینه که سنش زیر 18 هست و دانشگاه نمیرهنقل قول:
شاتل به زیر 18 سال سرویس نمیده!!!:41:نقل قول:
من کی گفتم دانشگاه نمیرم؟نقل قول:
مشکل با سنم هست
خب تا اینجای کار که خوب بوده ...
نتیجه :
art1 بهتره -
ماهیانه بهتره - { منطقه ی ما فقط شاتل آورده و اگه مشکلی پیش بیاد باید باش بسازم }
فقط یه سواله دیگه راجع به تعویض محل سکونت :
اگه من الان 3 ماهه بگیرم و 1 ماه دیگه محل سکونت عوض شه ، میشه کلا کنسل کنم ( پوله باقی مونده رو پس میدن ؟ فکر نکنم )
در ضمن این رانژ که میگید چقدر میشه ( ماکه حالیمون نمیشه )
البته درسته که آرت نوسانش نسبت به اکو کمتره، اما اکو هم به این بدی نیست. من و خیلی از دوستان توی همین تاپیک اکو داریم. من که ازش خیلی راضیم، مخصوصا شبها که سرعتش برای دانلود خیلی عالیه، ترافیک هم که رایگانه شبها. قیمتش هم که مناسبه.نقل قول:
نقل قول:
بله کی همچین حرفی زده من پسر خالم 15 سالشه داره از شاتل سرویس میگیره
اگه بخوای من یه شرکت رسیلر میشناسم که خودم 512 اکو رو بواسطه اون از چنگ شاتل در آوردم بدون هیچ نامه از دانشگاهی و هیچ مدرکی خود شرکت همه مدرکا رو جور میکنه
اینم سایتش
ببین کلا این شرکت یه واسطه بین شما و 4 شرکت هستکد:http://www.parsehnetwork.net
1.صبانت 2.شاتل 3.فن آوا 4.عصر ارتباط :11:
بهترینشون همین شاتل هست شما به کمک این شرکت بدون هیچ مدرکی راحت میتونی هر سرویسی که بخوای بگیری:21: فقط به قیمتای سرویس ها 1-2 هزار تومن برا سود خودش اضافه میکنه :27:
حالا دیگر خود دانی :46:
حواست باشه سرویسای شاتل تو این شرکت به اسم EC و T هستند
EC همان ECO و T همان ART
برو حالشو ببر :8: