ممنون عزیز 20 گرفتم از نمایندگیش البته 32 اهم هستش مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ کیفیت و تفکیک اش عالیهنقل قول:
Printable View
ممنون عزیز 20 گرفتم از نمایندگیش البته 32 اهم هستش مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ کیفیت و تفکیک اش عالیهنقل قول:
بهترین امپدانس برای پلیر شما 16 و 32 هست نه چرا خیلی هم مناسبه.
i9 با اینکه بزرگتره ولی چون نازکه هرجایی جا میشه و حسش نمی کنی ...نقل قول:
صفحه نمایش کوچیکی برای پخش ویدئو داره ولی همونم با کیفیته و خیلی جاها کار آدمو راه میندازه
jet effect3 داره و کیفیت صداشم که دیگه...
اگه قیمتش مهم نیس شک نکن منم اول یکم نگران ابعادش بودم ولی وقتی گرفتم متعجبم کرد!
خوب با اين تفاسير بايد cowon i9 بگيرم
ممنون از راهنماييتون
اما يه پلير ديگه هم ميخوام بگيرم اما واسه خودم نيست.
اين sandisk sansa fuze در چه حديه؟قابل قياس با i9 هست؟
ميخوام هدفون هم بگيرم.پيشنهاد شما چيه؟هدفوني ميخوام كه موقع دويدن ازش استفاده كن
مرسي
اديت:
يكي از دوستان يك D2 كاركرده واسه فروش دارن.بنظرتون گزينه مناسبي هستش؟
قيمت رو 105 اعلام كردن
با تشكر
تو سبک ها مورد علاقه من i9 یه پله بالاتر از سانسا قرار میگیره ... در کل من سانسا رو یه پله پایین تر از کووان میبینم .... البته فکر نکنی که خبریه ها ما داریم در مورد باکیفیت ترین برند پلیر (کووان) صحبت میکنیم .......... که یه پله پایین ترش بد تعبیر نشه خواهشانقل قول:
************************************************** *
هدفون رو تو تاپیک مربوطه پی بگیرید
چند وقته کار کرده این پلیر d2؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من اگه پلیر باطریش سالم باشه 105 تومن می ارزه اگه تا حالا هر پلیر دیگه ایی از کوون داشتم تا حالا J3 رو گرفته بودم تنها دلیل که این کار رو نکردم این هست که پلیرم D2 هستش.نقل قول:
D2 بسیا بسیار پلیر منعطفی برای گوش دادن به آهنگ هست و به سختی خراب میشه و برای بعضی از مشکلاتش هم راه حل هایی پیشنهاد شده که خود یوزر ها هم بتونند تعمیر کنند.
تا 32 گیگ رم SD میخوره(با عموم رم هایی که از طریق آداپتور SD قابلیت اتصال دارند.)
جالب این جاس تو بازار پلیر هم مقبولیت زیادی داره حتی ایران با این حال که دیگه تولید نمیشه ولی باز تقاضا برای این پلیر هست اگه ساکن تهران هستی طبقه اول پایتخت برو( متاسفانه اسم فروشگاه رو نمیتونم بگم)
خودم این کار رو کردم گفتند(مغازه دار) الان ازت 150 میخرم(باورم نشد.)
زمان خودش که خیلی خوب بود و هنوز خیلی ها با تردید بین این پلیر و مدل های جدید تر نگاه میکنند که آیا ارزش دردسرش رو داره که نو اون رو بگیری (به سختی پیدا میشه) و یا در کنارش مدل های جدیدتر تهیه کنیم.
با سلام خدمت دوستان محترم
یه سوال داشتم از دوستانی که رکوردر سونی مدل ux گرفتن مخصوصا جناب peaceful1 که پاسخهای جالبی میدن...
من مدل ux400 8GB رو گرفتم ولی هرجوری تنظیماتش رو انجام دادم باز موقع ظبط صدای هوا رو ظبط میکنه ...
sensitivity روی high میزارم صدای هوا و خش خش هست روی s-high میذارم بیشتر میشه فقط وقتی رو low ضبط میکنم یه کم بهتره ولی نسبت صدای هوا به محیط تغییری نمیکنه فقط میزان کلی صدا کم میشه بعد وقتی با کامپیوتر صدارو بلند گوش میدید بازم اون نویزها وجود داره
روی st یا (192) که نویز بیشتره روی stsp یا (128) نسبتا بهتره ولی بازم اونی نیست که باید باشه ... هر چی ازین noise cut و low cut و vor فعال کردم نتیجه بهتری نگرفتم
راستی شما effect رو رو چی تنظیم میکنید بعد sync record و select input کارشون چیه؟ تاثیری تو ظبط دارن؟
شما تنظیمات رو به چه صورتی انجام دادید؟
کسی با بلوتوس ظبط کرده آیا کیفیت ظبط رو ارتقا میده؟ لازمه بگیرم؟
من یه mp3 سونی قدیمی مدل ns-44 دارم اون با این همه افتادن زمین و رنگ و رو رفتگی باز موقع ظبط اینطور هوا رو ظبط نمیکنه
من از این مدلای جدید تعجب میکنم خوب شد اون pcm که 680 تومن بود رو نگرفتم...
نمی دونم شاید من تنظیمات رو درست انجام ندادم...
به هر صورت از همه دوستانی که جواب میدن تشکر میکنم...
شما از دوست محترم Hossein Adeli بپرس:
من مدتی هست که استفاده نکردم ایشون دقیقا همچین مشکلی داشتند و تونستند حلش کنند.کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=61161
سلام
اولین کاری رو که باید بکنی تشخیص بهترین حالت حساسیت میکروفون است اگه زیاد باشه میزان نویز هم بالا میره.
باید هرچه قدر میتونی خودت رو به منبع صوتی نزدیک کنی و اگه صدا هم بلند باشه میتونی رو حساسیت نرمال یا حتی پایین بزاری تا نویز کمتر باشه از حساسیت بالا فقط موقعی استفاده کن که صدای طرف خیلی کمه.
موقع گوش دادن هم باید نویز کات رو هم فعال کنی در این صورت ایکفت صوتی هم غیر فعال میشه و در نتیجه نویز کمتر و صدای بهتری رو میشنوی
کیفیت ضبط رو من در بهترین حالت میزارم.
از VOR , LCF هم استفاده نمیکنم کیفیت صدا هم عالیه با کمترین نویز.
شما دفترچه فارسی رو تو سی دی مطالعه کن
select input هم مال میکروفون خارجی است
با سلام خدمت همه دوستان
من یک MP3 player خوب می خواهم تا قیمت حدود 100 هزار تومان، شما چه برند و مدلی را پیشنهاد می کنید؟
لطفا نمایندگی و قیمت آن مدل را هم ذکر کنید.
خیلی ممنون میشم زود جواب بدید چون خیلی عجله دارم.
یا علی