برای کارشناسی یا ارشد؟نقل قول:
بچه ها من مدارکم 30 آماده میشه ولی نوبت فامیل من توی سایت 29 هست روز 31 دانشگاه منو ثبت نام میکنه آیا بازم وقت میدن یا نه؟
Printable View
برای کارشناسی یا ارشد؟نقل قول:
بچه ها من مدارکم 30 آماده میشه ولی نوبت فامیل من توی سایت 29 هست روز 31 دانشگاه منو ثبت نام میکنه آیا بازم وقت میدن یا نه؟
من امروز رفته بودم خ ویلا (مرکز پیام نور)...گفتن تمدید میشه فقط اونایی که ورودی جدید هستن باید حتما توی روز معینش ثبت نام کنن. بهترین ار اینه که سریع تر برین ساختمان اداری پیام نورنقل قول:
سلام
برادر من تو پیام نور درس میخونه ما هم تابستون رو به سفر رفته بودیم انتخاب واحد برادرم هم سال های گذشته 6 28 شروع میشد برای همین امروز برگشتیم الان که رفتم یه نگاهی بندازم دیدم نوشته انتخاب واحد از 6 24 شروع شده و امروز صبح هم وقتش تموم شده می خواستم ببینم باید چیکار کرد ؟ آیا وقت دیگه ای برای انتخاب واحد داده میشه ؟
سلامنقل قول:
من یکی از دوستانم سال پیش موقع ثبت نام چون پول ترم پیش را نریخته بود سایت موقع ثبت نام براش غیر فعال شده بود . اون هم نتونست انتخاب واحد کنه .
بعدش که پول را به حساب ریخت موقع حذف و اضافه سایت براش باز شد و تونست انتخاب واحد کنه .
در صورتی که مسئولین می گفتند اگه موقع انتخاب واحد ، شما انتخاب واحد نکنید موقع حذف و اضافه دیگه حق انتخاب واحد ندارید .
در صورتی که برعکس شد و دوستم تونست توی حذف و اضافه انتخاب واحد کنه .
حالا شما هم باید صبر کنید تا موقع حذف و اضافه برسه ، اونموقع شانس بیارید و سایت اجازه انتخاب واحد به شما بده .
البته پیشنهاد می کنم حتما به دانشگاه برید و با کارشناس رشته اتون یا مسئول کامپیوتر اونجا صحبت کنید . شاید بتونه کاری بکنه .
البته من دوستم رفت و باهاشون صحبت کرد اونا گفتن سایت از مرکز بسته میشه و ما کاری نمی تونیم بکنیم و باید منتظر بمونید و ببینید موقع حذف و اضافه سیستم به شما اجازه انتخاب واحد می ده یا نه .
در صورتی که به نظر من دروغ می گفتند و همه چیز دست خود اونها هست .
اگه انتخاب واحدتون حضوری باشه مشکلی نیست میتونید برید دانشگاه و انتخاب واحد کنید .نقل قول:
اینا به این خاطر بر اساس حروف الفبا کردن که سرشون شلوغ نشه و بچه ها به راحتی بتونند انتخاب واحد کنند .
اخه نمیدونی که سالهای 83 و 84 که انتخاب واحد ما همش حضوری بود چه اتفاقاتی که نمی افتاد :دی
اره دیگه پسر و دختر .... خودت بقیه را برو تا اخر :دی
راستي من امروز تاييديه رو گرفتم آخرين مدرك رو ميخواد
كسي تونسته اينترنتي ثبتنام كنه؟ (تهران سراسري كارشناسي)
حضوري بريم كه مشكلي نداره؟
من دیروز ثبت نام کردم...توی خونه ثبت نام کنی دردسر داره...پیشنهاد میکنم بری کافی نت...تازه اونجا هم که سرعتشون این قدر بالاست وسطش هنگ می کنه..نقل قول:
راستي من امروز تاييديه رو گرفتم آخرين مدرك رو ميخواد
كسي تونسته اينترنتي ثبتنام كنه؟ (تهران سراسري كارشناسي)
حضوري بريم كه مشكلي نداره؟
من 3 روزه ثبت نام کردم! پس چرا یوزر پس گلستانو نمیده؟
به شما داده؟
من امروز رفتم دانشگاه ثبت نام كنم ،، مداركمو گرفتن و يه شماره بم دادن گفتن اين شماره دانشجوييته برو تو سايت انتخاب واحد كن ولي هر چي ميزنم خطا ميده كه كلمه عبور يا نام عبور اشتباه هست ،،مگه كلمه عبور همون شماره شناسنامه نيست ؟؟؟ چيكار بايد كنم ؟؟
سلامنقل قول:
شما توی قسمت نام عبور باید شماره دانشجویی را وارد کنید .
نکته : اخرین عدد شماره دانشجویی را لازم نیست وارد کنید .
توی قسمت کلمه عبور هم باید شماره شناسنامه را وارد کنید.
موفق باشید :)
عليك سلام بر شمانقل قول:
شماره دانشجويي ما 9 رقمي هست .
نكته رو هم امتحان كردم
كلمه عبور رو هم شماره شناسناممو نوشتم
ولي بازم اخطار ميده ؛ ممكنه اشكال از سايت باشه ؟؟ يا مشكل از شماره دانشجوييمه ؟؟
از راهنماييتون متشكرم .:)