رای دادم شدی 10 :دی
Printable View
رای دادم شدی 10 :دی
mer30
مسعود یادت نره ها
چاغال می تونی بیشتر از برام رای جور کنی؟ من ازت رای می خرم. به قول معروف می تونی این وسط دلالی کنی. بروبچز مولتی هاشونو ریختم لب مرزم من. امنیت ندارم
حاجي من ساعت 1 بهت راي دادم.... ميگم نماينده شدي دست ما رو هم بگير : دينقل قول:
روز روز انتخاباته چاغال ، مسعود ما رو یادتون نره
چرا که نه. تو یه روزنامه بزن. تبلغش با مننقل قول:
سلام خدمت بينندگان عزيز
من بورياني هستم و از شبكه ي سه سيما در خدمت شما هستم ، تا اين لحظه در شهر مقدس مشهد آقاي مرتضي خان با 19 راي مقام چهارم !!رو دارند
و بنده اميدوارم كه ايشون وارد صحن مجلس شوراي اسلامي بشوند
بورياني - واحد خبرگزاري سه سيما ! ( چي گفتم !! )
-----
مرتضي نرفتي مجلس من حوصله ندارم غر غر هاتو توي ياهو بشنوما :دي
محمد تو کاری برام نکردی. تازه اومدی هتمت مولتی بودن و ........... رو هم روم کشیدی. یادته چجوری برا ریاست حزب 50 60 تا جمع کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیشه از اون روش 2 3 تا برای ما جمع کی کردی اخه؟
رای با مولتی ارزش نداره ! احتمال بن شدنش هم خیلی زیاده . اکثرا تو همین انتخابات مولتی ها شناسایی میشن .
نمونش ممد :دی حالا هی بیا بگو بخاطر مقاله بوده :27:
چرا حرف مفت ميزنينقل قول:
مردم موقع انتخابات خوش زبون ميشن تو مياي فحش ميدي !
من توي مقاله گفتم كه هيچكي توي انتخابات مجلس مولتي بازي نميكنه و راست هم گفتم
چون اگه بكنه بن ميشه
بعدشم تو انقدر *** هستي كه مياي توي مقاله ها ميگي كه آتيلا و پژمان و چند تا كله گنده ي ديگه مولتي هستند كه الان امكانش نداره باشن
بعدشم اگه اونا يا دار و دستشون اين كامنت هاتو ببينن كه 100% هم ميبينن بد تر داري براي خودت دشمن تراشي ميكني و از همين اول كاري داري همه رو با خودت بد ميكني و ميري توي مقاله ها جار ميزني همه مولتي هستند و فحش ميدي
من توي مقاله ي طرف گفتم هيچكي مولتي نيست بعد تو مياي به من فحش ميدي كه خودت مولتي هستي
آخه تو كه هيچي از سياست سرت نميشه و فقط اهداف خودت رو ميبيني و حاضري براي رفتن به مجلس بياي به دوستات هم فحش بدي چي از مجلس و ... ميدوني ؟
همين چند نفر مثل تو رفتن مجلس رو به گند كشيدن ديگه
علي جون مولتي باز بعد انتخابات ، يك روز بعد بن ميشه :27:نقل قول:
بازم ميگم به خاطر مقالم بوده :41: الان هم دارم يه مقاله ميدم اينترنشنال بشه :31:
ممد من پیه همه چیزو به تنم مالیدم. نمی خوام برم اویزون کسی بشم. مطمئن بشاش اگرم نماینده شم اولین ارتیکلم اینه که به مولتی ها اعتراضی کنم