سلام
میخوام یه BT5100 سونی بخرم،بلوتوث داره،ولی usb نداره،caller id،دفترچه تلفن 50تایی و میکروفون داخلی داره!
قیمتش چنده؟کارش خوب هست؟برای ولوم دادن و...نمیخوام چون موسیقی اصیل گوش میدم،بیشتر واسه مکالمشه که میخوام بخرم
سلام
میخوام یه BT5100 سونی بخرم،بلوتوث داره،ولی usb نداره،caller id،دفترچه تلفن 50تایی و میکروفون داخلی داره!
قیمتش چنده؟کارش خوب هست؟برای ولوم دادن و...نمیخوام چون موسیقی اصیل گوش میدم،بیشتر واسه مکالمشه که میخوام بخرم
الان تو سایت سونی مدل 5750 رو دیدم،هم USB داره هم بلوتوث.این بهتره یابالایی؟!
قیمت این چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پخش پایونر بگیرید بهتر هست
سونی ها لنز و اپتیک ضعیف دارند و خروجی وات کمی دارند و بعد در استفاده از باند و آمپ مشکل ایجاد میشود
کسی خبرداره که پایونیر 7250 توی بازار هست؟
اگر هست قیمتش چنده؟؟؟
گفتم اهل آمپ وباندهای آنچنانی نیستم...نقل قول:
نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازلحاظ اپتیتکم که مدل دوم USB داره،خب دراین صورت زیاد از CD استفاده نمیشه!
قیمت ندارین؟
سونی هد یونیتاش از هم قیمت پایونیره...بین 150 تا 250 باید باشه....یه مدلش بود که همه چی داشت 320 تومان بود.همه چیااا
سلام..نقل قول:
یعنی کسی جواب سئوالم رو نمیدونه؟!:18:
مدلش یادته؟اینم تقریبا کاملهنقل قول:
بلوتوث
کالر آی دی
دفترچه تلفن
Usb
ریموت فرمون بیسیم
آرنولد عزیز یه چیزی گفتی که جالب بود مگه چقدر قیمت یه ساب و یه باکس در میاد که یوم باکس یه 100 تومن بیشتر بشه؟!
تازه صداش در مقایسه با باکسایه هم قیمتی خودش بهتره اینطور نیست؟
در کل شما چی پیشنهاد میکنین؟یعنی خودم ساب بگیرم و بزارم تو باکس؟ که بله چه سای و چه قیمتی؟!:20:
یه لطفی هم بکنید در مورد اینکه آمپه 8404 قیمتش چقدره و آیا تو این رنج قیمت آمپ بهتر از این هست یا نه یه توضیحی بدبن
در مورد باند gbl595 قیمتشا زده 128 تومان ولی میترسم با همین امپ(8404) راه نیفته آخه یه بوم باک یا دوتا ساب میخوام حالا میگین چیکار کنم؟:13:
و ضبط پایونر مدل 4150 چطوره چون dvd میخوره و divx هم میخونه قیمتشم 208 تومنه
بازم ممنون