چطور من بفهمم دو هسته ای هست یا نه ؟نقل قول:
Printable View
چطور من بفهمم دو هسته ای هست یا نه ؟نقل قول:
:21:خوب مشخصه اگه تو قسمت CPU Usage History عکس 2 تا نمودار سی پی یو بودش سی پی یو شما 2 هسته ای هست که مال شما یه نمودار بیشتر ندارهنقل قول:
سی پی یو شما تک هسته ای هست و بسیار ضعیف.در ضمن برای مشاهده مشخصات سی پی یو باید از برنامه CPU - Z استفاده کنی.نقل قول:
چطور من بفهمم دو هسته ای هست یا نه ؟
چرا داری بچه مردم رو امیدوار میکنی علکی ؟آخرین سی پی یو تولید شده 4 هسته ای هستند تازه این هسته ها هم تو بعضی بازیها و برنامه ها بی کارن.نقل قول:
شما می تونی صبر کنی سی پی یو های 8 هسته ای هم داره می یاد به بازار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونوقت دیگه تا 5 سال دیگه خیالت از بابت سی پی یو می تونه راحت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم سیستم خفن میخوایین ببندین صبر کن سی پی یو 8 هسته ای بیاد یه مادر بورد که 2 تا سی پی یو بهش میخوره بگیر میشه 16 هسته! 4 تا رم 4 گیگ ddr3 بگیر میشه 16 گیگ رم . باسه کارت گرافیکم سامسونگ قول داده 20 گیگ بسازه بعد اونم میگیرید رو مادر بورد هایی که 2 تا کارت گراغیک میخوره نصب میکنی میشه 40 گیگ کارت گرافیک! هارد دیسک هم که seagate 2ترا بایتی زده 4 تا از اونا رو میگری میگه 8000 گیگ . بعد برو با کمپیوتر صفا کن .
شوخی کردما جدی نگیرین یه موقع . ولی خبر در مورد اومدن همچین قطعاتی که گغتم صحت دارم . وقت کنم منبعشم میزنم.
با تشکر
هميشه سعي كنيد از موجود صحبت كنيدنقل قول:
اينجوري مياد فلان ميشه را بيخيال
تازشم اگه بياد ميدوني با چه قيمتي مياد ؟
قیمت هاردو که اومده یه قدری که شرکت های بزرگ زورشون میاد بگیرن وپول من و شما هم به اون نمیرسه.نقل قول:
سلام
من بازی Assassins creed رو سخه ماه پیش خریدم ولی توی مموری بلاک 5 توی شهر جورسلیم گیر میکرد . حالا دوباره رفتم نسخه ی اصلیشو خریدم . میخوام از ادامه ی save اون برم . ولی هر چی توی فولدرC:\Documents and Settings\Nima\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
میریزم ، اون رو اجرا نمیکنه . یعنی اصلا توی لیست پروفایل هاش نیست. چی کار کنم ؟؟
راستی این الطهیر توی چه کشوری هست ؟؟ فکر کنم ترکیه هست یا عربستان . چون اون ساختمانا توی کشور ای اسلامی زیاد هست ؟ کجاست ؟؟
- سیو نسخه ناقص (دزدی) متفاوت از سیو نسخه نهایی هست. چون سیو نسخه ناقص به صورت نام کاربره ولی سیو نسخه اصلی به صورت عدد...نقل قول:
پس به همین دلیل باید بازی رو از نو برید.
- بازی در سرزمین مقدس یعنی چهار شهر مصیاف, دمشق (شهرهای سوریه), عکا و اورشلیم (شهرهای فلسطین) و محدوده های خارج این شهر ها (قلمرو پادشاهی) اتفاق می افته... داستان بازی در پست اول این تاپیک, کامل و دقیق معرفی شده.
یه سوالنقل قول:
4600 X2 Am2 واسه اجرای بازی چطوره ؟ خوبه ؟
بسیار خوبه! چون از حداکثر سی پی یو ی معرفی شده بالاتره.نقل قول:
RECOMMENDED
CPU: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better