دوستان بهتربن کارت گرافیک Agp تو بازار چیه ؟ قیمتش هم لطف کنید , فوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان بهتربن کارت گرافیک Agp تو بازار چیه ؟ قیمتش هم لطف کنید , فوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به چه دلیل LG آشغاله؟نقل قول:
هم به این دلیل که از خیلی ها شنیدم که ناراضی بودننقل قول:
و دلیل اصلی هم اینکه چون خودمون یه plasma شو گرفتیم که کلی ایراد بشه
ایراداشم بت بگم بد نیست:
اولش که چند تا پیکسل صفحش که واقعا تو ذوق میزد سوخته بود ، وقتی هم عوضش کردیم دوباره هم همین مشکل رو داشت (چون گارانتی تعویض داشت ولی احتمالا با یه دست دو تعویض کردن!!)
بغیر از اون از لحاظ سرعت واقعا آشغاله ، یعنی هم موقع کانال عوض کردن حرص میده و هم بعضی از اوقات تصویر که سریع باشه نمیکشه
کلی ایراد دیگه هم داره که بماند...
بغیر از اون یه recorder هم گرفتیم که وضعش همچین بهتر از اون نیست ، که دیگه حوصله تشریح اون رو فعلا ندارم.
نکته اول اینکه اینها همش نظر شخصیه و هیچ جنبه فنی نداره. دوم اینکه بحث سر مانیتورهای LCD هست نه لوازم صوتی و تصویری.نقل قول:
البته من از ايرانسل استفاده مي كنم و راضيم :31:نقل قول:
الان كه مشخصات مانيتورها رو نگاه ميكردم ديدم LG 1950S قابل قياس با اون دو مانيتور نيست پس حذفش كردم ...
SAMSUNG 1931 BW :
كنتراست اين مدل 1: 2000 هست و زمان پاسخگوييش 2 ميلي ثانيه .
LG 194WT :
زمان پاسخگويي اين مانيتور 5 ميلي ثانيه هست ولي در عوض كنتراستش 1 : 5000 هست .
نميدونم زمان پاسخگويي مهم تر هست يا كنتراست :41:
نظر شما چيه ؟
كنتراست اين مانيتور 2000 است كه با استفاده از تكنولوژي DFC اين كنتراست به 5000قابل افزايش است...نقل قول:
كنتراست اين مدل 1: 2000 هست و زمان پاسخگوييش 2 ميلي ثانيه .
LG 194WT :
زمان پاسخگويي اين مانيتور 5 ميلي ثانيه هست ولي در عوض كنتراستش 1 : 5000 هست .
نميدونم زمان پاسخگويي مهم تر هست يا كنتراست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر شما چيه ؟
به نظرم هر 2 مهم هستند..........
من نفهمیدم کجای این نظر شخصیه !!!نقل قول:
من دارم عین ایرادی رو که داشته اینجا میگم در رابطه با اون من نظری ندادم!
اینکه میگم چند تا از پیکسلاش سوخته نظر شخصیه ؟! یا اینکه میگ سرعتش پایینه نظر شخصیه؟!
اگر هم منظورتون از نظر شخصی اینه که کسانی که راضی نیستن نظر شخصیشونه ، پس کی باید راضی باشه ، خوب خریداری که جنس رو میخره باید از محصول راضی باشه ، نه فروشنده!!!
درضمن کسی هم که کارش اینه هم همین نظر رو داره (البته اگر نگین این هم یک نظر شخصیه!!)
میتونی عبارت "مانیتور : سامسونگ 17 اینچ (مدلهای مختلفی دارد) . مانیتورهای LG کیفیت مناسبی ندارند."کد:http://tebyan.net/index.aspx?pid=851&ConsultationID=&EndQuestionDate=1&SortOrder=AnswerDate&SortType=DESC&PageSize=10&Question=lg&ConsultantID=0&SubjectID=0&GradeID=0&GroupID=268
رو از اونجا هم ببینی.
پیکسل سوخته توی پلاسماهای نسل قبل، چیز خیلی دور از ذهنی نیست! سرعت پایین هم یک دلیل برای "آشغال" بودن یک تلویزیون به حساب نمیاد. اینکه یه نفر با اون دلایل نتیجه گیری کنه یه چیز آشغاله میشه نظر شخصی!نقل قول:
اون شخصی که در تبیان هم پاسخ داده، هر کسی باشه تا دلیل درستی برای حرفش نیاره حرفش یک ریال ارزش نداره.
5000 شدن کنتراست از شاهکار های مادایران است. این مانیتور در اصل کنتراست 2000 DFC داشته حالا چطوری شده 5000 خدا می دونه!نقل قول:
كنتراست اين مانيتور 2000 است كه با استفاده از تكنولوژي DFC اين كنتراست به 5000قابل افزايش است...
به نظرم هر 2 مهم هستند..........
شما مثل اینکه نمایندگی LG هستین!نقل قول:
نمیدونم معیار شما برای نسل قدیم و جدید چیه ! ولی زیاد نیست که گرفتیمش.
درضمن مگه plasma یا lcd کاری جز پخش کردن تصویر هم دارن که پایین بودن سرعت تصویر اهمیتی نداشته باشه ، خوب هرچی سرعت پایین تر باشه تصویر درست نمایش داده نمیشه ، البته اگر شمایید که احتمالا میگید اهمیت خاصی نداره!!
دیگه هم حوصله بحث ندارم ، چون میدونم هر دلیلی بیارم باز شما دلیلم رو به قول خودتون غیر علمی میدونید ...
من هیچ وقت نگفتم کیفیت LG پایینه یا بالاست. اگه شما به جای LG این صحبت رو درباره هر برند دیگه ای می کردید باز هم همینطور بود. هر چیزی باید با دلیل گفته بشه! اینکه من همینطوری بگم فلان مارک کیفیت نداره یا فلان مارک کیفیتش عالیه، ارزشی نداره. هر برند هم محصول High-End داره و هم محصول Low-End . حتی جالب نبودن کیفیت محصولات Low-End نمیتونه دلیلی بر پایین بودن کیفیت یک سری دیگه از همون برند باشه.نقل قول:
اگه شما دلیل درست و فنی برای پایین بودن کیفیت مانیتورهای LG بیارید، همه حرف شما رو قبول می کنند. :46: