نقل قول:
از نظر علمی هم این طور ثابت شده که درست در همین بازه ی زمانی ، هورمونی در مغز ترشح میشه که الان اسمش یادم نیست . و ترشح این هورمون باعث نشاط و شادابی و سلامت میشه . اما زمانی که ما در این بازه ی زمانی خواب هستیم ، این هورمون ترشح نمیشه .
واگر هم دقت کرده باشید روزهایی که در این بازه ی زمانی بیدار هستین ، اون روز خیلی سرحالتر و با نشاط تر هستین . ( البته به شرطی که شب قبلش خواب کافی رو کرده باشین . )
در مورد قانون جاذبه این هورمون خیلی اهمیت داره مثلا اگه شما یک روز صبح رو خوب شروع کنید ( هورمون ترشح بشه) تا اخر شب تمامی ذرات عالم هستی روز خوبی رو برای شما تدارک میبینن باور ندارین امتحان کنین البته شرط اصلیش خواب کافیه
نقل قول:
من هم قبلا گفته بودم که ربطی به متافیزیک نداره . آخه اینو همه می بینن .
هاله بینی انرژی زیادی مصرف نمی کنه و تمرین زیادی نمی خواد برای همین اکثر مردم در حالت عادی هم می تونن هاله یا ذرات نورانی اون رو مشاهده کنن ولی این چیزایی که من میبینم هاله یا ذره نورانی نیست دقیقا مثل ذرات گردوخاک یا گچه که مثل بارون سریع حرکت می کنن
نقل قول:
یادمه این فیلم رو ... خیلی قشنگ بود ... از سینما 1 پخش شده بود فکر کنم . اسم فیلم رو یادتون نیست ؟
اسم اصلیش چی بود ؟ نمیشه از نت دانلودش کرد ؟
یادم نیست ولی احتمالا بشه به طور مصنوعی انجامش داد در امریکا و سازمان ناسا و سیا تونستن مرز میان دو بعد یا دو دنیا رو باز کنن!!! یعنی ارتباط مستقیم بعد ما رو با یه بعد دیگه برقرار کنن تحت تاثیر میدان های قوی مغناطیسی گاها اجسام ناپدید شده و دیگه بر نمی گردن در حقیقت به یک بعد دیگه منتقل میشن میدان مغناطیسی به عنوان یک دروازه عمل میکنه
نقل قول:
دوستان این تکون خوردن پایی که شما می گید چه جوریه دقیقا ؟ مثلا آیا این حالتی رو داره که فکر کنید یهو زیر پاتون انگار خالی میشه میفتید پایین ؟ مثلا انگار یهو پا ، سر بخوره ، آدم انگار بیفته تو چاله . . . ؟؟؟
قدیما مخصوصا بیشتر زمانی که بچه بودم زیاد اینطوری می شدم . اکثرا هم زمانهایی بود که یا شدید خسته بودم و بدنم سنگین شده بود ... یه کم هم شبیه حالت خلسه و بین خواب و بیداری بودم . . .
نمیشه دقیقا توضیح داد و حالت های مختلفی داره بعضی ها با چرخیدن بعضی ها با نوسان و ..... خودم دقیق نمی دونم چه اتفاقی میافته ولی هرچی که هست مربوط به خروج روح از بدن میشه مثلا یکبار موقعی که داشتم برون فکنی می کردم شروع به نوسان کردم و اینقدر این نوسان به نظرم طبیعی می رسید که بعد که متوقف شدن فکر کردم 20 درجه به راست چرخیدم ولی اصلا اینطور نبود
اونی که شما میگید سر بخوری و بیفتی تو چاله مربوط به بازگشت روح به بدن میشه همه ما بازگشت ناگهانی روح رو تجربه کردیم در حالت عادی پس از اتمام خواب به راحتی و ارامی از جا بلند میشیم ولی اگر وقتی که هنوز به خواب کامل نرفتیم و روح به خوبی از بدن جدا نشده ضربه ای به بدن شما وارد بشه چنان از خواب می پرید که انگار اصلا خواب نبودید و به شدت اعصابتون خرد میشه توصیه شده اگه وقتی به طور ناگهانی به بدن بازگشتید و دچار سردرد شدید مجدد برون فکنی کنید و با دقت روح و جسم رو روی همدیگه تنظیم کنید
سوالی نیست؟!!!