حاجی خوب اگه ویروسی هست که با ویروس اسکن ویروسش رو پاک کن... ولی این ویروس اسکن ها اکثرا چرت و پرت میگن و توجه نکن... غیر فعال کن و لذت ببر... آخه رو گوشیت که نمی خواد ویروس بره... رو کامپیوتر ه و بعد استفاده هم پاک میشه دیگه ...نقل قول:
Printable View
حاجی خوب اگه ویروسی هست که با ویروس اسکن ویروسش رو پاک کن... ولی این ویروس اسکن ها اکثرا چرت و پرت میگن و توجه نکن... غیر فعال کن و لذت ببر... آخه رو گوشیت که نمی خواد ویروس بره... رو کامپیوتر ه و بعد استفاده هم پاک میشه دیگه ...نقل قول:
عجیبا غریبا!!!!!!!!!بعضی دوستان چه مشکلات درپیتی دارند!!!من این چند صفحه رو که میخوندم فقط میخندیدم!!!در مورد سی پی یو برای بار 1000000 میگم که نرم افزارهای تشخیص سخت افزار موبایل بدرستی اطلاعات سخت افزاری در مورد 6120 و 5700 ارائه نمیدن!پس نگران نباشید!!مشکل ابلیس و هیچکس جان هم فکر کنم در مورد نصب نشدن فایلهای جاوا هست!!شما مموریتون رو دربیارید و سپس گوشی رو بدون مموری خاموش و روشن کنید!اونوقت نرم افزار جاوا رو روی درایو phone memory نصب کنید!به احتمال زیاد مشکلتان حل خواهد شد!!در مورد نرم افزار sms bazar ورژن3 من در تاپیک این نرم افزار متوجه شدم که یکی از دوستان که 5700 دارند با مشکل عدم اجرای این نرم افزار مواجه هست!!من نرم افزار رو دانلود کردم و براحتی نصبش کردم و سپس اجرا کردم و هیچ مشکلی وجود نداشت!!من در ان70 گاهی اوقات با مشکل عدم اجرای نرم افزارها و بازیهای جاوا مواجه میشدم!برای حل این مشکل بازی یا نرم افزار مورد نظر را دوباره نصب میکردم سپس براحتی اجرا میشدند!!در مورد ویروس و انتی ویروس نیز بعضی از بچه ها چقدر نگرانند!!بابا به قران هیچ ویروسی برای حتی سیمبین 9.1 هم نیومده1اونوقت چطور انتظار دارید ویروس برای 9.2 اومده باشه!!پس اینقدر به این انتی ویروسها گیر ندید!!در مورد نرم افزار ادیت عکس نیز خیلی حال کردم!!دست شما درد نکنه تهرانشهر جان!یه دنیا ممنون!!بچه ها این نرم افزار رو به شما نیز پیشنهاد میکنم!!!در مورد دکمه ی c باید بگم که بزنم به تخته مال من هنوز رنگش نرفته و احتمالا دیگه رنگش نخواهد رفت!!!!!در مورد باتری باید یه چیزی بگم!!:من گوشیمو روز جمعه شارژ کردم ولی امروز که پنج شنبه هست هنوز 1 خط دیگه به پایان شارژ باتری باقی مانده!!من هر شب اهنگ گوش میکنم و در طی روز با گوشی گیم و نرم افزار اجرا میکنم ولی نمیدونم چرا ایندفعه باتری گوشی نزدیک به یه هفته دوام اورده!!یادم رفته که حتی اخرین بار شارژر گوشی رو به کدوم پریز برق منزل زدم!!ای ول به باتری 5700!!!من از اخرین ریست گوشیم نزدیک به 2 هفته میگزره و تا حالا مشکل ریست نداشتم!!!
به طور کلی من در شهریور ماه از 5700 خودم فقط خوبی دیدم!!اگه 5700 در بقیه ی ماه های سال نیز اینطوری عمل کنه من بهش یه جایزه ی خوب میدم!!!
آره من هم حدود 2ماهي هست که دارم خدايي مشکلي نداشته .واقعا راضيم.
ببخشيد پابرهنه ميام داخل بحث در مورد باتري اين درسته چند روز يه بار شارژ مي کنيد من دارم هر روز باتري مو شارژ ميکنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نترس فرزندم!!!اصل شارژ باتریس 5700 هر 2 روز یک بار هست!!ولی همونطور که گفتم نمیدونم چرا باتری گوشی من 6 روز دوام اورد!!!در ضمن من هر شب با گوشی اهنگ گوش میدم و نرم افزار و گیم نیز هر روز ظهر اجرا میکنم!!!ولی نمیدونم چرا این هفته باتری گوشی معجزه کرد!!البته همون صبح ساعت 11 امروز باتری گوشی من نیز تموم شد!!و کار به بیشتر از 6 روز نکشید!!!!!!!!!!!!اصلا نگران باتری گوشیتون نباشید!!
...............................
سلام...دوستان ..چند تا تم و یک سری برنامه روی مموری نصب کردم..ولی الان که میخوام برم از روی app.mgr انها را unistall کنم..مخصوصا تم ها را ولی در انجا نیست...چرا؟؟؟از کجا میتونم تم را remove کنم...؟چرا دیگه در app.mgr نشون نمیده؟؟!
سلام دوستان
راستش ما يه مشكل پيدا كرديم در مورد مموري...
موقعي كه ميزارم روي گوشي هيچي نماد..ميرم تو قسمت مموري ...نوشته مموري در حال استفاده هست و همين!!! هيچيش نميشه كرد نه فرمت نه ووو....روي كام هم نمياد..اين رو هم بگم كه من روش پس گذاشتم كه پسش هم يادم نيست...
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد...ممنون ميشم
شما روی تم و یا نرم افزار برید و option رو بزنید سپس گزینه ی remove رو بزنید!!به همین راحتی!!اصلا نیازی به app.manager نیست!!در ضمن capcom جان شما گوشیتون 5700 هست!!!؟؟؟؟؟؟