واسه من که چیزی اضافه نکردننقل قول:
من به امید اینکه اینا میخوان ترافیک اضافه کنن همه ی ترافیکمو مصرف کردن ولی هنوز چیزی اضافه نکردن:41:
Printable View
واسه من که چیزی اضافه نکردننقل قول:
من به امید اینکه اینا میخوان ترافیک اضافه کنن همه ی ترافیکمو مصرف کردن ولی هنوز چیزی اضافه نکردن:41:
برادرا سلام
شاتل نگیرم
چند صفحه خوندم دیدم همه ناراضین :d
سرعت شبانش چطوریه؟؟؟
سلام دیشب زنگ زدم میگم آقا من وقتی 512 اکو داشتم 800 مگ تا صبح دانلود میکرد الان که 2 مگ گرفتم شده 600 مگ این رو چه حسابیه؟ دیمیه؟
گفت اختلال داره گفتم آخه مرد مومن سرعت یه دفعه از 250 میاد روی 25 دیگه هر چقدر هم افت داشته باشه باید با 60 70 بگیره هیچ جوابی نداشت که بده.
اینا واسه همه رو شبانه میبندن. ایشالا که یه نیمچه زلزله بیاد آنتناشون بیوفته تا به گ............ برن.
افتضاح :2:نقل قول:
چند روزه نه . بعضی وقتا که سرعت میاد پایین وو دانلود ضروری دارم میخوامنقل قول:
با اینکه میدونستم میخوان چرت و پرت بگن ولی گفتم بذار یه چت بکنم.این هم ماحصل این گفتگو.قضاوت با خودتون.
نقل قول:
cs Head02
ب.ظ
بفرمایید
hadi ب.ظ
از اول هفته پینگ تایم خیلی بالاست.سرعت هم کنده
cs Head02 ب.ظ
چند شده است
hadi ب.ظ
سرور سان روی 1000
شاتل 500
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cs Head02 ب.ظ
الان چند؟
hadi ب.ظ
کجا؟
سان 800
قبلا 200 بود
cs Head02 ب.ظ
YAHOO?
hadi ب.ظ
یاهو 804
cs Head02 ب.ظ
دانلود بگذارید opera.com الان از سایت
شما با تمام پهنای باندتان دانلود می کنید و مشکلی دیده نمی شود
مراجعه کرده و موارد مربوط به بررسی کردن افت سرعت را مشاهده کنید shatel.ir/docs شما به سایت
hadi ب.ظ
خودم میدونم دانلود خوبه.مشکل من پینگه
پییییییینگ
cs Head02
از سیستمتان می باشد
hadi
بله مرسی از پاسخ.میدونستم جواب آخرتان همین است
با سلام خدمت تمامی دوستان ناراضی و بی معرفتی که اصلا عضو جدید رو تحویل نمی گیرن:5:بنده سرویسم راه اندازی شد در حداقل زمان و می خوام بگم که ما ایرانی ها همیشه عادت داریم به نق نق:13: کردن من توصیه می کنم که اگر می خواهید دانلود کنید خوب سرکیسه رو شل کنید و از art استفاده کنید هم حرص نمی خورید و هم اگر یه دو دو تا چهار تا کنید میبینید که همون قیمت حجم اضافی رو می دید به هزینه سرویس.
خدا وکیلی از هر کی که art داسته راضیه خودمن که دیگه از سرعت بالا تو دیوار.اصلا قطعی هم نداشتم و تا به اینجا کار که خیلی عالیه:8:
نه شما زنگ بزن باز بهتر جواب میدن آنلاینش خیل ی (بلانسبت) هالو هستن
من نمیفهمم اینجا چرا بعضیا اینجور استدلال میکنن.نقل قول:
من که اکو 512 دارم، اگه بخوام آرت بگیرم که باید ماهیانه 220هزار تومن بدم. من فقط مشکلم دانلود نیست. من سرعت بالا میخواستم به علاوه دانلود سرعت بالا البته با قیمت مناسب. فکر نمیکردم شبش اینقدر سرعت پاییتر بیاد.
اینکار شرکت نامردی محضه که شبا دانلود رو محدود میکنه.
بعد جالبه که شما کاسه داغتر از آش شدی و از شاتل حمایت میکنی و کسایی که از سرویس ناراضی هستن رو مواخذه میکنی...
بچه ها نظرتون چیه که همه با هم یه متن بنویسیم و پاش رو امضا بزنیم و از شاتل به خاطر سرویس شبانه مسخره و پینگ خفنش تشکر کنیم؟:41:
نقل قول:
قبلا راجع به این موضو عات بحث شده. تا همچین آدم هایی باشند شاتل هم سوء استفادش رو می کنه.
خودشون از عمد سرعت رو میارند پایین براشون مهم نیست شما چی میگی وقتی یک عده براش تبلیغ می کنند.