سلام دوست عزیز اگه ممکنه برای فروش این انتن اطلاع بدهید محل سکونت اگه تهرانه من هم یکی میخوام
Printable View
سلام دوست عزیز اگه ممکنه برای فروش این انتن اطلاع بدهید محل سکونت اگه تهرانه من هم یکی میخوام
دوستان من با آبفون وصل می شم به 4g اما می نویسه lte و سرعتم از 50 کیلوبایت بیشتر نمی شه می خواستم ببینم lte همون 4g هستش ؟
بله همونه. سیگنالتون چقدره؟ توی جاهای دیگر هم تست کنید اگر اونجا خوب بود مشکل اون نقطه می تونه باشه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سیگنالم 3-4 از 5 هستش
به نظرم پاسخ این پرسش چندان دشوار نیست. هر یک از این زیر شاخه های وینگل E8372 با توجه به فرکانس هایی که پشتیبانی می کنند برای بازارها و کشورهای خاصی طراحی شده اند و طبیعی است که اینترفیس WEBUI و همچنین فرمور هر زیر شاخه بسته به ویژگی های های شبکه نسل سه و چهار اپراتورهای بازار هدف اختصاصی کدنویسی شده است.نقل قول:
در مورد یکی از دانکل های 3G D-link که در کنترل پنل اون جایی برای کدهای USSD وجود نداشت با آپدیت فرمور پشتیبانی از کدهای USSD اضافه شد و در مورد این مدل از وینگل E8372 هم در چند سایت روش های محتلفی برای افزودن درگاه ورود کدهای USSD معرفی شده مانند این یکی که به صورت ویژه برای مدل E8372h-153 اراته شده است.
LTE نگارش بهینه شده و پیشرفته تر 4G هستش که بسته به تجهیزات نصب شده روی دکل های موبایل و نیز وسایل دریافت(موبایل یا مودم) ممکن است جایی در دسترس باشد و جای دیگر نباشد. مشابه این را در مورد 3G داریم که حالت نرمال و بیسیک با علامت 3G نمایش داده می شود و حالت های بهینه شده و پیشرفته تر که سرعت بیشتر را در اختیار می گذارند به ترتیب با علامت های H و +H و DC یا Dual Carrier شناسایی می شوند. در نسل های پیش از 3 نیز G و E را داشتیم که حالت E نگارش بهینه شده GPRS به شمار می آمد.نقل قول:
دوست عزيز براي دانگل 8372 جهت استفاده از ussd نيازي به تعويض فريم ور و غيره نيستنقل قول:
كافي فقط اپ اندرويد يا ios اون رو نصب كنيد كه در اپ استور و پلي استور موجوده و بنام
Huwaei Hilink
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براحتي ميتونيد از اونجا ussd كد و تنظيمات ديگه اي رو انجام بديد.
ممنون بابت اطلاع تکمیلیتوننقل قول:
راستش مشکل من اینه که داداشم با سیمکارت 4G خودش سرعت دانلودش حدودا 1 مگابایت هستش اما من سرهتم از 40 کیلوبایت بیشتر نمی شه
به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه ؟
جفتمون هم آیفون داریم
تا جایی که اطلاع دارم خدمات نسل 3 و 4 ایرانسل با برخی از نگارش های iOS اپل مشکل دارند که راه حل هایی برای اون ارانه شده. فکر کنم هم در سایت ایرانسل راهنمایی هایی هست و هم با جستجو از طریق گوگل اطلاعات بیشتری پیدا خواهید کرد. خبر زیر یکی از همین نمونه هاست:نقل قول:
ضمنا یک بار هم سیم کارت های تان را با هم عوض کنید ببینید مشکل همچنان به قوت خود باقی است چون ایرانسل سابقه اعمال محدودیت سرعت بر روی برخی از سیم کارت ها را به دلایل مختلف دارد. شاید مشکل اصلا از گوشی و ... نباشد.
با ارائه فريور جديد ديگه مشكلي نيست و در ios9 بود و حالا كه ٩.٣.١ هست هيچ مشكلي نيست.نقل قول: