درود
دوستان من از سرویس 256 پارس استفاده میکنم . میتونم بدون مراجعه و ارائه مدرک شرکت , سرویس مورد استفاده رو از طریق اینترنت به 1 مگ ارتقا بدم ؟! :31:
Printable View
درود
دوستان من از سرویس 256 پارس استفاده میکنم . میتونم بدون مراجعه و ارائه مدرک شرکت , سرویس مورد استفاده رو از طریق اینترنت به 1 مگ ارتقا بدم ؟! :31:
یه سوال :
الان تو حالت 5 روز رایگان هستم................سرویس 128 نامحدود رو تمدید کنم رو ترافیک مصرفی این نامحدوده تاثیر میذاره؟؟؟؟
منظورم اینه که مثلا من تو این پنج روز 2 گیگ دانلود میکنم.......بعد پنج روز میرم و سرویس نامحدود 128 میگیرم.......این دوگیگ که تو اون پنج روز مصرف کردم از اون بیست گیگ نامحدود کم میشه؟؟!؟!؟!
گرفتین چی شد؟
بله کم میشهنقل قول:
ترافیک منفی میخورید
من خودم از همین روش سرویس 1 مگ رو گرفتم :46:نقل قول:
پس یعنی نیازی به ارائه مدرک یا مهر شرکت و از این جور مسائل نبود ؟! فقط سرویس رو ارتقا دادین ؟!نقل قول:
اگه اینطوری باشه که عالی میشه :31:
بله ، همه این ظاهر سازی ها فقط فقط حرفه.نقل قول:
من اول سرویس 128 محدود داشتم ، ولی الان یه 2 ماهی میشه که سرویس 1 مگ رو گرفتم.
پس میشه بصورت آنلاین به سرویس 1 مگ بدون هیج اضافه کاری دسترسی پیدا کرد . :31:
دستت درد نکنه . اصلا حوصله نداشتم تا نمایندگی برم و بیفتم دنبال مهر شرکت و از این جور حرف ها . :46:
خبر جدید رو شنیدید دوستان شاتل سرعت ارسال سرویساشو افزایش داده لینک خبرش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه نرم افزار سراغ ندارید که بتونه مودمو سر یه ساعت مشخص اتصالشو برقرار کنه؟اگه من شبا قبل از ساعت 1:45 مودمو اتصالشو برقرار کنم حجمش برام تا ساعت 2 حساب میشه و چون خودم زودتر میرم لالا میخوام یه نرم افزار ساعت مثلا 1:46 ارتباط برقرار کنه.ممنون میشم کمک کنین:46:
امروز ساعت 6:59 صبح
سرویس 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]