جدی میگی!!! :n04:نقل قول:
وای خدا باز مبین نت سرمون رو کلا گذاشت؟؟
پس اگه فقط تو سازمان رادیویی شکایت کردی اینا خواستن شماره ها اشتراک رو بر گردونن که الکی بگن شکایت ها رسیدگی شد!! ؟؟
Printable View
جدی میگی!!! :n04:نقل قول:
وای خدا باز مبین نت سرمون رو کلا گذاشت؟؟
پس اگه فقط تو سازمان رادیویی شکایت کردی اینا خواستن شماره ها اشتراک رو بر گردونن که الکی بگن شکایت ها رسیدگی شد!! ؟؟
اگه اینجوره که یک شکایت دیگه مینویسیم این سری دیگه رکب نمیخوریم.
بزار من کد پیگریمو تو سازمان مقررات بزنم مشخص میشه شکایت بررسی شده یا نه
ادیت : نتيجه بررسي شكايت : شكايت شما با موفقيت ارسال شد و در دست بررسي است
همینطور که گفتم mehr جان این تماس از طرف خود مبین نت بوده نه ارجاع شکایات سازمان مقررات به مبین نت.
دوستان من کاری ندارم که کیفیت بعد این تغییرات چطوری میشه. اما اکثر شما فقط به فکر خودتون هستید. شب ۲ میشه، میندازید رو دانلود،میگیرید می خوابید، اما بقیه که واسه دانلود نمی گیرن اصلا ساعت ۲ به بعد نه می تونن گیم بزنن، نه می تونن درست حسابی پیج بالا بیارن. اشکمون در میاد که یه پیج بیاد بالا. بازم می گم منظور من این نیست که بعد این تغییرات سرعت درست میشه، اما خداییش من که تو اهوازم ساعت ۲ به بعد هیچ کاری نمی تونم بکنم.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
خوب عزیز اکثر مشترکین مبین نت فقط بخاطر دانلود رایگان شبش رفتن این همه پول مودم دادن. که بتونن سریال و فیلم هاشون رو دانلود کنن .نقل قول:
ادیت کردم : حق با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست . واقعا مبین نت نباید بیشتر ظرفیتش اشتراک میداد .
حالا هم بیاد ظرفیت هاشو افزایش بده چرا باید از جیب مشتری بزنه
دوستان فرم ثبت نام ۱ گیگ رایگان رو پر کردم یه ایمیل برام فرستاد یه لینک فعالسازی توش بود ، اما پیام کد فعالسازی رو به موبایلم نفرستاد!
الان چند ساعتی گذشته.
دوباره ثبت نام کنم؟!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
این مشکل مبین نت هست وقتی اشتراک میده باید ظرفیت این رو داشته باشه که حتی تمام مشترکین با اخرین سرعت به طور همزمان بتونن دانلود کنن چه روز چه شب و کیفیت هم کم نشه.اگه چنین ظرفیت و توانایی نداره نباید مشترک جدید بگیره یا باید ظرفیتش رو افزایش بده.فک کن من برا 512 دارم ماهی 63 تومن میدم با این کیفیت پایین و قیمت بالا,کجای دنیا ایجوریه؟!نقل قول:
عزیز من فقط در سایت تنظیم مقررات شکایتم رو ثبت کردم.نقل قول:
اول به شماره موبایلی که دادم زنگ زدن که من خواب بودم جواب ندادم ، بعد همون لحظه زنگ زدن خونه که بیدارم کردن.
اصلا و ابدا در سایت مبین نت شکایتی مطرح نکردم ، مودم هم که به نام خودم نیست ، در نتیجه شماره های من رو فقط از طریق سایت مقررات رادیویی و همون شکایتی که اونجا کردم به دست آوردن.
من حتی اون 1 گیگ که اسمش رو هدیه گذاشتن هنوز نگرفتم و شایدم اصلا نگیرم.
تماس از طرف مبین نت بوده درسته ! ولی شماره من رو همون سایت مققرات رادیویی به مبین نت داده
من توی این چند ماه که دزد نت گرفتم همش با دانلود منیجر IDA دانلود میزدم به خاطر محیط خوب و راحتی که داره ، سرعتم تا 250 میرفت.نقل قول:
الان چند شب هست با نسخه جدید IDM دانلود میزنم، سرعتم 280 الی 320 !!!
اگه همین 4 ساعت رو نگه داره شبی 3 گیگ میزنم .
دادا به منم یه شماره از مبین نت دزد زنگ زد که این بود02183869000که من خواب بودم جواب ندادم
حیف که خواب بودم اگر جواب میدادم ناموس براشون نمیزاشتمنقل قول: