فقط چند نفری بیشتر نیستند اینجا از خدماتش راضی باشه . من می خوام بدونم همون چند نفر رو هم نداشت که براش تبلیغ بکنند چی می شد. به جای اینکه این همه پول بیلبورد بده توشهر تبلیغ کنه بیاد این ترافیک شبانه رو درست کنه.
Printable View
فقط چند نفری بیشتر نیستند اینجا از خدماتش راضی باشه . من می خوام بدونم همون چند نفر رو هم نداشت که براش تبلیغ بکنند چی می شد. به جای اینکه این همه پول بیلبورد بده توشهر تبلیغ کنه بیاد این ترافیک شبانه رو درست کنه.
آقا 3 گیگ اضافه شد . خدارو شکر من چنتا فایل دارم که دانلودش برام حیاتیه
ولی این دلیل بر رضایت نمیشه . من این یه گیگم میخرم که 3 گیگ بهم اضافه بشه تا بتونم این دانلودامو تموم کنم که اگه نشه بیچاره میشم.
اگه تا آخر ماه دانلود شبانه خوب شد که شد اگه نشد میرم از مخابرات میگیرم . سگش شرف داره فوقش میخواد روزی 10 ساعت قطع باشه دیگه! بقیه روزو دانلود میکنم . بهتر از اینه که اصلا نتونم دانلود کنم.
نمیدونم این مدیر شاتل مخش تاب داره ... بابا اگه من پول داشتم ترافیک بخرم نمیرفتم اکو بگیرم آرت میگرفتم ولی حالا منو مجبور میکنه تا ترافیک بخرم منم از یه جا دیگه سرویس میگیرم
دوستان جایی هست که بهش پول بدیم برامون دانلود کنه؟ فایلارو پست کنه ؟ تا 10 گیگ
اگه بخوام لیمیت بخرم گرون در میاد یه جا باشه ارزون در بیاد .
ببین کارمون بعد از 4 سال ADSL داشتن به کجا رسیده!!! باید دنبال یه جایی باشیم که دانلود کنه برامون:2:
آره :دی هنوز رانژست ! خودم هم نمیدونستم شاتل گفت !نقل قول:
من اصفهان هستم
[وشته شده توسط sei_pm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدوم شهر؟
تهران و کرج که افتضاحه یکی از 512 رفته بود رو 2 مگ تو کرج می گفت سرعتم خوب نشده که بدتر شده و تو شب با 30 دانلود می کنم ولی روزانه سرعت بالاست. دیگه بقیه شهرها رو نمی دونم.
شما 18 روز از وقتی دورت تموم شده شارژ نکردی و هنوز خطت تو رانژه هست؟
[/QUOTE]
دوست عزيز مگه 2 مگ هم داره ؟؟
الان اپراتور صبانت ميگفت 2 مگ تهران نداريم ولي شهرستان داريم و ماهيانه 17.000 تومن با 2 گيگ حجم .
حالا شاتل هم 2 داره ه ه ؟؟
5 گیگ هم به حساب ما افزودن!:19:نقل قول:
البته من اصلا توی اون بازه زمانی و ساعات روزانش ، افت سرعتی نداشتم!:27:
البته شبانه هم برای من ، بد نیست!
تهران نداره ، کرج دارهنقل قول:
من راجع به شاتل صحبت کردم نه صبانتنقل قول:
شاتل تهران 2 مگ نداره اون شخص شاکی از مرکز رجایی کرج بود. و سرویس 2 مگی که گرفته بود سرعتش از اکو 512 می گفت کمتره تو شب.
راستی جیره خوران چه لذتی میبرند از حجم اضافی و کم شدن قیمت حجم. شبانه رو ول کردند به 3 گیگ حجم راضی اند.
دوست عزيز مگه 2 مگ هم داره ؟؟نقل قول:
الان اپراتور صبانت ميگفت 2 مگ تهران نداريم ولي شهرستان داريم و ماهيانه 17.000 تومن با 2 گيگ حجم .
حالا شاتل هم 2 داره ه ه ؟؟
[/QUOTE]
سلام. اینکه تهران 2مگ داره یا نه رو بی اطلاعم. من اهوازی هستم و میدونم اهواز برای اکو تا 2مگ داره. لیست تعرفه قیمتهای اکو 1 مگ و 2 مگ رو هم چند روز پیش تو همین صفحه گذاشتم. اگه چند صفحه عقبتر بری میتونی ببینی.
سلامنقل قول:
چند روزه می خوای؟
من می تونم. فکر کنم سرچ کنی هم گیرت بیاد
سلامنقل قول:
چند روزه می خوای؟
من می تونم. فکر کنم سرچ کنی هم گیرت بیاد