با سلام :
آقا حمید من عرض نکردم که "شما" گفتید حتما آمپ برند مسیو بگیرید
منظورم ایم بود که طبق راهنمائی شما گفتید اگر آمپ می گیرید یه آمپ درست و حسابی بگیرید
من هم با مشورت فروشنده آمپ مسیو گرفتم
با تشکر از راهنمائی
با سلام :
آقا حمید من عرض نکردم که "شما" گفتید حتما آمپ برند مسیو بگیرید
منظورم ایم بود که طبق راهنمائی شما گفتید اگر آمپ می گیرید یه آمپ درست و حسابی بگیرید
من هم با مشورت فروشنده آمپ مسیو گرفتم
با تشکر از راهنمائی
سلامنقل قول:
بله بهتره مبارک باشه
نظر من رو میشنوی خیر.هم ضعیفه هم کلا جالب نبیست.خواهش میکنم برای چندمین بار اگر وارد سیستم بازی میشین برای آمپ و اکسسوریدست و دلباز باشین.پولاتون رو دور میریزین بعد....:n27::n28:نقل قول:
سلام.نقل قول:
من خیلی با مسیو کار نکردم فقط چند سال پیش تو یکی از همایشهای یکی از فرومهای معروف یه مسابقه SQ بود در مورد سیستمهای صوتی که از بنده و یک نفر دیگر از دوستان به عنوان داور دعوت شده بود. یه 206 بود که کلا سیستم مسیو داشتت اون زمان این ماشین اول شد در مقابل برندهای پایونیر mtx آلپاین ،کدنس و دیگه یادم نیست چیا بودن.برای همین از مسیو خاطره خوبی در ذهنم هست.ولی اینکه کاملا اشراف داشته باشم و تست کامل از محصولاتش کرده باشم خیر اینگونه نیست. اما چیزی که مشخصه اگر هنوز همون کیفیت سابق رو حفظ کرده باشهو به بیراهه نرفته باشه برند خوبیه.
سلام.نقل قول:
بنده هم چیزی نگفتم که ،شما گفتید" به فرموده آقای حمید خان"بنده هم شکسته نفسی کردم :n08:گفتم عرض کردم فرمایشی در کار نیست.:n02:
سلام
من پخش u300 دارم وگوشیم هانر 6 هست نه هدفونم را نه وقتی گوشیم را به پخش وصل می کنم نمی شناسد؟؟؟
نظر من رو میشنوی خیر.هم ضعیفه هم کلا جالب نبیست.خواهش میکنم برای چندمین بار اگر وارد سیستم بازی میشین برای آمپ و اکسسوریدست و دلباز باشین.پولاتون رو دور میریزین بعد....:n27:
خوب اقا حمید ی پیشنهاد خوب بده ؟؟؟ گرون نشه..حالا چه امپلی بخرم که به ضبط x400 باند جی وی سی 7158 خوب بشه ..چون احساس میکنم دوست پژو 405 داره باند و ضبط فابریکی اون از برای من بهتره
اگر عجله نداری صبر کن تا بهت بگم.نقل قول:
سلام دوستان ممنون میشم اگه یه مقایسه ای بین این 2 مدل کامپ داشته باشین.
ادیسان k6
گرند زیرو 650 sq
مناسب برای موزیک ایرانی قدیمی
۲ تا باند بیضی برای پژو پارس می خوام
هر چی ارزونتر باشه ولی ۵-۶ سال کار کنه ، من با صدای بلند گوش نمی دم و یه صدای بی نویز و متوسط کارم رو راه می اندازه
ممنون
سلام صبحتون بخیرنقل قول:
منظورتون دو جفت هست؟
هلیکس e69x
آلپاین spg-69c3
پایونیر 6965v3
جی بی ال gto938
گلیدن mc609
سلام آقا حمید
میخواستم ببینم نظرتون واس استیج جلو چیه؟
ماشینو فروختم ال 90 گرفتم
میخوام یه کامپ بزارم واس جلو با یه آمپ 4کانال پیشنهاد چی میدین
راستی اگی کسی sqx رو خواست میدم
نظرم و spxl helix هست ساب تو مخیمه
نقل قول:
سلام ممنون از جوابت
بله یک چفت واسه عقب پارس
قیمت سه تا رو دیدم از ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومن هست ، یعنی شما نظرت اینه که اگر این مارک و مدل ها رو بگیرم از معادل باند ۲۰۰ هزار تومنی سونی یا پایونیر بهتره ؟