ببینید سرویس شما نامحدوده ، پس ساعات رایگان برای اون تعریف نمی شه و فرقی نمی کند که شما حد متعارف دانلود ( 30 گیگ) با سرعت بالا رو درچه ساعتی دانلود می کنید.نقل قول:
Printable View
ببینید سرویس شما نامحدوده ، پس ساعات رایگان برای اون تعریف نمی شه و فرقی نمی کند که شما حد متعارف دانلود ( 30 گیگ) با سرعت بالا رو درچه ساعتی دانلود می کنید.نقل قول:
بنقل قول:
تنها در صورتی که ترافیک رو اضافه خریداری کرده باشید یا از پارس انلاین هدیه بگیرید به دوره بعدی منتقل می شود
می خواستم بدونم برای آنلاین بازی کردن ، پینگ از چقدر نباید کمتر باشه؟
لطفا راهنمایی کنید :11:
سرعت روزانه 128 با 512 فرق می کنه؟
البته میدونم هر دو رو 4مگ شیرند
من موندم 128 بردارم یا 512، دانلود شبانه هم دارم
با سلام
آیا با سرعت 512 بطور میانگین نصف شبها میشه با سرعت 300 دانلود کرد؟
پینگ کلا هرچی کمتر باشه بهتره...مثلا اگه بخوای بازی رو که سرور هاش تو اروپا هست رو بازی کنی...من با مخابرات پینگ 110 120 هم داشتم از اروپا...البته بعضی دوستان بهتر هم داشتم...و با پارس کمتر از 150 پیش نیومده زیاد...حالا با اروپا شما زیر 200 بگیری خوبه...تا 250هم قابل قبوله...ولی دیگ ه بیشتر از لذت بازی کم میکنه..نقل قول:
می خواستم بدونم بالا بودن SNR به چه عواملی بستگی داره؟ لطفا راهنمایی کنین .:11:
کیفیت سیمهای مخابرات. سیم کشی ساختمان شما . شرایط جغرافیایی آب و هوا ( تاثیر روی فرکانسها) و مهم تر از همه فاصله شما تا مرکز مخابراتنقل قول:
وجود تلفنهای بیسیم بدون اسپلیتر
داش من 512 دارم الا 3 روزه گرفت. والا شبا سرعت کم و زیاد میشه 90 kb هم میشه :sq_14::sq_3: 300 هم میشه من صبح ساعت یک ربع به 7 دیدم 300 و خورده ای بود :sq_25:نقل قول:
یه چند روزیه پینگم خیلی افتضاح شده :sq_3:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]