امروز به من هم زنگ زد اون خانم ! شماره اشتراک خواست که بهش ندادم ، خیلی ممنونم !
مودم به اسم خودم نبود ، ریسک نکردم بهونه بدم به دزد نت های کلاهبردار بی وجود .
شماره من رو هم از همون شکایت به دست آورده
Printable View
امروز به من هم زنگ زد اون خانم ! شماره اشتراک خواست که بهش ندادم ، خیلی ممنونم !
مودم به اسم خودم نبود ، ریسک نکردم بهونه بدم به دزد نت های کلاهبردار بی وجود .
شماره من رو هم از همون شکایت به دست آورده
:n04:نقل قول:
چرا ندادی!!! خسته نباشید پس واسه چی شکایت میکنی. :n02:
با منم تماس گرفتن طرف گفت شناسه اشتراکت واس شکایتی که کردی درست ثبت نشده ! مشکوک میزنن
سلامت باشی ! اگر بخوان کاری کنن واسه همه اجرا میکنن ، یعنی اینقدر خرن نمیدونن همه ناراضی شدند؟نقل قول:
من ریسک نکردم ، اگر بخوان ترتیب عمل بدن برای همینه میدن نه اینکه زنگ بزنن شناسه بپرسن .
حیف اونموقع که زد زدن خواب بودم و گیج ، وگرنه 4 تا بارشون میکردم
من مودم رو نگه میدارم تموم بشه بعدم شوتش میکنم پشت بوم همسایه ! دیگه حوصله ندارم اعصاب خودمو بیشتر ازین خراب کنم.
اگه به کسی زنگ زد بگید بیاد تایپیک پی سی ورد رو ببینه به جای این قرتی بازی ها !
با منم تماس گرفتن چند دقیقه پیش شماره شناسه رو تا بش گفتم خدافظی کرد! یعنی اصلا نذاشت شکایتمو تلفنی بگم
رفتم صفحه شکایت رو دوباره چک کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم شماره شناسه رو که اینجا وارد کردیم چه نیازی بود بیان دوباره بگیرن؟؟ کاراشون خیلی بی نظمه
یکی از دوستان من هم که داخل این تایپیک پست نزده الان بهم گفت تا شناسه رو داده قطع کردن.نقل قول:
اگه بخوان برگردونن به قبل !!!! برای همه اینکارو میکنن نه هر کسی که شکایت کرده ، نه هر کسی که شناسه داده
اینا بعدا شناسه هارو جمع میکنن و به همون سازمان مقررات رادیویی ارجاع میکنن که بله ، ما بررسی کردیم شکایت مشترکینمون رو !
تموم شد و رفت
موضوعی که جالبه اینه که ما هممون تو یک روز شکایت نکردیم که تو یک ساعت با همه تماس گرفتن .
اگه تماس گرفتن واقعیت رو بگید .
بگید ما مبین نت گرفتیم که شب ها بتونیم دانلود کنیم باش. به همون کیفیت بد هم راضی بودیم طرح شبانه رو برگردونید و الی دیگه تمدید نمیکنیم. لااقل حرفتون رو بزنید
یعنی شما انتظار داشتی تماس نگیرن ؟:n27:نقل قول:
این شکایت که تو سایت مبین نت بود . تو سازمان رادیویی ثبت نمیشه که بخوان به اونا جواب پس بدن .
بنظرم فقط خواستن اطلاعات رو چک کنن و فشار زیادی روشونه شاید طرح رو برگردونن. شما هم اشتبا کردی شماره شناسه رو ندادی میگفتی من از یکی خریدم به نام خودم نیست ولی من شارژ میکنم .دزدی که نکردی بترسی.
داداشم ، حرف رو به کسی باید زد که حرف بفهمه ، یعنی باید با آدم حرف زد نه حیوان چهارپانقل قول:
خر حرف نمیفهمه ، باید با ترکه بهش بفهممون چکار کنه !
بهترین کار اینه تمدید نکنید ، صد دفعه همه گفتیم ان شاله همه سر حرفمون بمونیم !
شاعر میگه :
چونکه با کودک سر و کارت فتاد ، پس زبان کودکی باید گشاد
با کودک باید به زبون خودش حرف بزنی تا بفهمه ، زبون این دزدها چیه؟ به همون زبون میفهمن نه حرف خوش و مودبانه
نه انتظار نداشتم تماس بگیرن ! الان هم بعید میدونم چیزی به جیب ماها بره ازین تماس !نقل قول:
من تو سایت مبین نت اصلا شکایت نکردم ، فقط در سایت تنظیم مقررات شکایت کردم .
اینکه به همه در یک زمان تماس گرفتن علتش جز این نیست که سازمان تنظیم مقررات تمام شکایات رو یکجا ارجاع داده به مبین نت .
حالا شناسه هارو جمع میکنه ، تماس هم که گرفته ، دوباره برمیگردونه به همون سازمان که بله رسیدگی شد و همه چی به خیر و خوبی تموم شد.چیزی هم جیب من و تو نمیره
دزدی نکرده بودم ولی به مشتری که برسه قانون مدار میشن ! طرح دو مگ دارم که نیاز به مجوز داره
قبلا اعتماد کردم به این ها ، دیدم چه طوری تو کاسه ملت میزارن