سلام.نقل قول:
چقدر میشه هزینه کپی خور کردنش ؟؟؟؟ قیمت بازیها چنده ؟؟؟؟؟؟
آقا میثم بخوام بخرم آشنای ما شمایی ها !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس به نظر شما هم بهتره الان بخرم و تا موقع ه ک صبر نم و یه جورایی بسازم تا ه کش بیاد ؟؟؟؟؟
خوب هنوز کپیش نیومده که قیمتشم معلوم بشه . ولی واسه دوستایی که از خودم خریدن در پایین ترین سطح هست. فکر کنم ۲۰ تومن.
والا میترسم بگم نخری از اونر گرون بشه. از اون ورم بگم بخری از اون ور قیمتش فرقی نکنه. از یه ور دیگه هم این درایو های هیتاچی بیاد این قبلیا خیلی گرون میشن.
دوست عزیز این همه دزدو پلیس بازی نداره. شما اپدیت داشبورد رو انجام بده. بعدش یه اسسین یا NFS که پچ ال تی پلاس هستن بخرین و اگه کار نکردن اون موقه برین بهش بگین. راستی ۳۱۰ تومن گرون نیست؟ ما خودمون ۲۹۵ تومن میدیمنقل قول:
مرسی بابت جوابتون
والا اصلا حواسم نبود که دقت کنم... یعنی از بس از فنا شدن کنسول قبلیم حالم گرفته بود که مغزم کار نمی کرد ولی قبل هر کاری زدم توی لایو بدون هیچ گونه سیو و پروفایل و ... دو مرحله آپدیت داد شک ندارم مرحله دوم آپدیت داشبورد بود چون حدود 70 80 مگی میشد. پس شما هم حدس من رو تائید می کنید.؟
من منتظر نظر سایرین هستم تا ظهر با اطمینان کامل برم پیش فروشنده.