سلام...امیر حسین --نقل قول:
مبارک باشد ارتقا درجه کاربری شما....موفق باشید..واقعا شما حمید اقا توی این تاپیک زحمت می کشید...
سلام...امیر حسین --نقل قول:
مبارک باشد ارتقا درجه کاربری شما....موفق باشید..واقعا شما حمید اقا توی این تاپیک زحمت می کشید...
سلام دوستان نظرتون در مورد این 3 مدل کامپ چیه؟تشکر
میل هرتز 165 2015
ادیسان k6
گلیدن zero 165
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
در پرشیا برای استفاده از 2 آمپ که 4 عدد کواک 60 rms و یک عدد ساب 300rms بهش متصل شده و حداکثر توان مجموع آمپها زیر 1000 وات می باشد ، چه باتری مناسب است.آیا همین 74 آمپر جوابگو خواهد بود یا باید از 88 آمپر استفاده شود.( از آنجا که ممکنه این سوال برای دیگران هم پیش بیاد ، ترجیح دادم در اینجا و به صورت عمومی بیان کنم ، وگرنه من همیشه مزاحم آقا حمید به صورت تلگرامی هستم.)
- - - Updated - - -
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
در پرشیا برای استفاده از 2 آمپ که 4 عدد کواک 60 rms و یک عدد ساب 300rms بهش متصل شده و حداکثر توان مجموع آمپها زیر 1000 وات می باشد ، چه باتری مناسب است.آیا همین 74 آمپر جوابگو خواهد بود یا باید از 88 آمپر استفاده شود.( از آنجا که ممکنه این سوال برای دیگران هم پیش بیاد ، ترجیح دادم در اینجا و به صورت عمومی بیان کنم ، وگرنه من همیشه مزاحم آقا حمید به صورت تلگرامی هستم.)
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad farshadfa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون 74 کافیه .
ممنونم ازتون :n12:نقل قول:
تا جایی که بتونم سعی میکنم به بچه های فروم یه کمکی کرده باشم :n12::n16:
سلام
من ی پخش کنود x400 با باندهای jvc 7158 دارم و از صداش راضی نیستم..
احساس میکنم بیس خوبی نداره وصداش تو ولوم بالاتر از 16 بهم می ریزه
حالا اگه امکانش هست بفرمایید اگه امپلی نصب کنم چقدر تاثیر داره رو صدا
و اینکه ی امپلی خوب با هزینه مناسب راهنمایی کنید تا بخرم البته نمیخوام گرون بشه هر چی ارزونتر بهتر
ممنون
من این موردو شنیدم قبلا . بخاطر پخشتونه بیشتر چون x400 تنظیمات HPF از 120 شروع میشه . بیس بدی میده ! اگر آمپ بگیرید و HPF رو از روی اون پایین تر تنظیم کنید صداتون خیلی بهتر میشه . آمپلی صداتونو زیر و رو میکنه .نقل قول:
209 درگ استر خیلی مناسبه برای این باند ولی نمیدونم تنظیم HPF داره یا نه !
دوستان و استاتید محترم:
کسی میدونه باند 10 هلیکس کجا میفروشن؟
خوب میخوام بدونم قیمتش چنده ؟؟ چون تو نت دیدم 310 و اینکه ارزونتر هم هستنقل قول:
قیمتش همون حدوداست . قبل از خرید از حمید خان و بقیه دوستان هم بپرس . من فقط شنیده هامو گفتم .نقل قول:
Sent from my SM-P601 using Tapatalk