دوستان نامحدود پارس آنلاینم مثل شاتل محدودیت دانلود داره یا نه؟
(شاتل بعد 15 -20 گیگ دانلود سرعت و میاره روو 20 )
Printable View
دوستان نامحدود پارس آنلاینم مثل شاتل محدودیت دانلود داره یا نه؟
(شاتل بعد 15 -20 گیگ دانلود سرعت و میاره روو 20 )
بله داره ، حدودا بعد از 20 گیگ ، سرعتتون بر میگرده روی همون مقدار واقعیش مثلا سرویس 128 میشه 16نقل قول:
یکی بیاد جواب بدهنقل قول:
اگه وضعیت خط تلفنتون مناسب باشه تو روز سرعت تا 300 میرسه ولی اگه نویز داشته خطتون، روی 100 حساب کنیدنقل قول:
شب ها(ساعات رایگان) هم بین 10 - 30 کیلوبایت میتونید حساب کنید.
بچه ها تو سرویس نا محدود ، تو ساعت های رایگان این مقدار دانلود رو جز همون مقدار دانلودمون حساب میکنه ( یعنی جز 20 گیگ حساب میکنه ؟ )
1 مگ حجمی.....نقل قول:
نه چون من محدود هستم اما واسه سه ماه 30 گیگ رایگان دانلود کردم ! الان هم در ساعات عادی مثلا 11 روز سرعت دانلودم 140 راحت میره !نقل قول:
روزی ۲۱۶ مگ . خیلی هم بیراه نیستنقل قول:
من تمام روز را تقریبا کانکتم فقط هم فیس بوک و چند تا فروم میرم روزی حدود ۴۰۰ مگ کم میشه
اینو در نظر داشته باش که فیس بوک پر عکسه . در نتیجه تقریبا میشه گفت که مشکلی نیست
سلامنقل قول:
خوب حالا بهتر گفتید، مودم داره به چند تا کامپوتر سرویس میده.
با شرایطی که شما دارید و اینکه مجبورید کانکشن مودمتون PPPoE باشه، تنها راه حل اینه که مودم رو بعد از 1:45 روشن کنید و قبل از 7:15 خاموش کنید، به قول شما از برق بکشید.
درضمن همین رو هم باید تست کنید، که با منطقه شما سازگار باشد، مشکل شما رو چند تا ا زدوشتایدیگه هم دارن که یک شب رایگان می افته و یک شب نه
سلامنقل قول:
سرویس نامحدود روز و شب و رایگان و غیر رایگان نداره، هر موقع از شبانه روز کنتور میندازه و از 20 گیگ سرعت بالاتون کم میکنه (البته این که می گم به نقل و تجربه ی دوستان هست)
دوستان من که اصلا از این SNR و از این جور چیزا سر در نمیارم ، حالا به نظرتون SNR من چطوره؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]