آی گفتی!!! دقیقا بیشتر مشکلاتش هم با جی میل هست!نقل قول:
همین الان میخواستم پروژم رو برای استاد بفرستم با جی میل به خاک سیاه نشستم و آخرش هم پیوست نکرد فایلا رو!!! ناچار با یاهو میل فرستادم :n15:
Printable View
آی گفتی!!! دقیقا بیشتر مشکلاتش هم با جی میل هست!نقل قول:
همین الان میخواستم پروژم رو برای استاد بفرستم با جی میل به خاک سیاه نشستم و آخرش هم پیوست نکرد فایلا رو!!! ناچار با یاهو میل فرستادم :n15:
منم شکایتم رو ثبت کردم. هم توی سازمان مقررات رادیویی و هم مبین نت.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
عیناً از پست دوم نقل میکنم:نقل قول:
بر خلاف شما من فکر میکنم که اگر اشکال از ISP ها نباشه این یه مشکل فنی در سیستم فیلترینگ هستش که بعد از افزایش پهنای باند کشور ایجاد شده... من تقریباً مطمئنم که اشکال فنی است و هیچ عمدی هم در کار نبوده...نقل قول:
پس چرا سرعت تک کانکشن و چند کانکشن توی خیلی از ISPها فرق میکنه؟
جواب: من واقعاً نمیدونم! ولی با توجه به مطالبی که گفتم(مربوط بودن کانکشن به application layer) این مشکل باید از یه نرم افزاری باشه که بین کاربر و شبکه ی اینترنت قرار گرفته... پس دو تا مظنون داریم! یکی سیستم مدیریت ترافیک و یکی دیگه هم فیلترینگ. می تونه عمدی این کار انجام شده باشه. ولی با توجه به اینکه من خودم این مشکل رو توی ساعات خلوت ندارم بعید میدونم عمدی باشه و به نظر میرسه این یه نوع اشکال فنی این نرم افزار ها باشه... اگه از فیلترینگ باشه همه باید کم و بیش به یه اندازه این مشکل رو داشته باشن ولی اگه بعضیا وضعشون از بقیه بهتره این نشون میده که اشکال از ISPهای محترم هستش...
اگر هنوز جوابتون رو ندادم لطفاً منظورتون رو واضح تر بیان کنین....
مرسی امیدوارم این شکایت ها تعدادشون اونقدر بالا بره که رسیدگی کنن .الان من نزدیک 2 هفتس که شکایت کردم هنوز که سر میزنم مینویسه شکایت شما ثبت شده و در حال بررسی میباشد.نقل قول:
تو امضاتونم لینک شکایت مثل من و بقیه دوستان بزارید .
نقل قول:
خوب عزیزم شما خودت هم میگی مشکل در فیل ترینگ. مگه این سیستم و مشکلات اون غیرعمد و کاملاً فنی هست؟ یعنی اینکه وقتی وارد یه سایت میشیم با علامت ورود ممنوع مواجه میشیم یه مشکل کاملاً فنی و تصادفی هست یا کار عمدی حضرات که میخوان تولید مشکل کنن؟؟؟ اینجوری بخواهیم قیاس بگیریم، الان توی مبیننت هم کم شدن و محدود شدن ساعات مجانی رو هم میشه یه مشکل فنی حساب کرد و به پای آقایون ننوشت.
یعنی اگه مشکل هم هست خودشون ایجاد کردن و تصادفی نیست. مثل این میمونه که کسی یکی رو هل بده توی چاه و بعد استدلال کنه که چاه مقصر مرگ هست و نه اون. الان هم مقصر فیل ترینگ یا سیستمهای مشابه نیست. مشکل از کسانی هست که همچین کاری رو انجام میدن.
زندگیم رو فروختم تا خرج تجهیزات وایرلس رو جور کردم تا پس فردا هم وصل میشه .. مبین نت هم بره درشو بزاره !
سلام، من فرم هدیه را پر کردم، ایمیل فعال سازی رسید ولی پیامک نیامد( هفت هشت ساعت هم گذشته) ، حالا باید چه کار کرد ؟
من هم الان یک هفته هست منتظر پیام فعال سازی هستم تا الان که نیومده منم بی خیالش شدم اخه واسه 6 هزار تومان این همه منت کشی اونم هم از یه مشت دزد :n21:نقل قول:
روزهای اول که این غوغا به پا شد من خودم را به در و دیوار زدم چون بیشترین ضرر را کردم به کل ادم و عالم عارض و شاکی شدم ولی بی فایده بود تو پست های قبل هم موجوده همش هم زیر سر شرکت زیر ساخت هست این مبین نت و مخابرات و ............ هم غلام همان اربابن اون هم غلام بی چون و چرا :n21:
ما همه شیریم شیران علم حمله مان از باد باشد دم به دم
فقط تنها راه شکایت حضوری هست قبلا هم گفتم من واسه مراحعه حضوری پایه هستم اگه کرمان کسی هست پیام بده دوستان یک دست که صدا ندارهاگه همه پایه باشن تا نمایندگی اصلی تا تهران هم میام
پس بهتره طرفتون را پیدا کنید و هر چه زودتر برای مراجعه حضوری اقدام کنید:n24:
یه دستورالعمل سازمان تنظیم مقررات ابلاغ کرده بود، که هرگونه تغییری در ارایه سرویس ها باید از طرف شرکت دست کم از طریق ایمیل به مشترک اطلاع رسانی بشه. ولی حالا هرچی میگردم پیداش نمیکنم. تا مستند به این بند دستورالعمل به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنم. که دیگه حرفی برای زدن نداشته باشن ولی نیست که نیست.