سلام دوسته من .نقل قول:
قبمت hcp1d چنده ؟؟؟ من باشم بین هرتز و 917 یکی رو انتخاب میکنم بسته به بودجم.
سلام دوسته من .نقل قول:
قبمت hcp1d چنده ؟؟؟ من باشم بین هرتز و 917 یکی رو انتخاب میکنم بسته به بودجم.
سلام تشکر بابت این انجمن عالی ک خیلی چیزا یاد گرفتم ازش فقط یه درخواست متفاوت:
الان میخواستم سیستم رو خودم تنظیم کنم
اهنگ خوبی دم دستتون هست من دان کنم باهاش تنظیم کنم؟؟نمیدونم چ اهنگی خوبه واسه تنظیم
یه جفت باند ویه ساب باکس
ممنون امیرحسین جان قیمت هرتز 490 و کنوود 600 .ولی قدرت هرتز کمتره بنظرت کدوم با سابم بهتر میشهنقل قول:
سلام دوستان.من یه سیستم کیفیتی در حد مثلا فابریک اسپورتیج میخوام.پولم تا 2.5 3 میتونم هزینه کنم.ماشینم 207.فعلا روش هیچی نیست.یه ضبط فابریک تصویری دک روشه که 3 خروجی داره خروجی ساب ووفر هم داره.حالا نمیدونم یه مدت میخواستم DLS 1073 بگیرم ب یه آمپ. گفتن تقلبی زیاده و فلان.نمیدونم هدیونیت آلپاین و کامپوننت بگیرم با یه مدل ساب ووفر وایب فروشگاه بهرام داره تخته 8 اینچی جا نمیگیره. یا ی کوآک مثلا 696 بگیرم با آمپ خوب رو همین تصویریه.گیج شدم.یکیم DLS میده 780. یه راهنمایی اساسی بفرمایید دوستان با تجربه و قیمتا اگر زحمتی نیست.بسیار متشکر
سلام..
ایا وقتی یک ساب ۱۰اینچی داشته باشیم که این ساب کیفیتی باشد..از نظر صدا چه فرقی می کند که توی طاقچه نصب شود یا توی باکس توی صندوق عقب.....در واقع منظورم این است صدایی که ساب روی طاقچه نصب شده به گوش شما می دهد بیشتر از صدایی است که از سابی توی باکس توی صندوق عقب نصب است...
هرتزه کیفیت ساخت بهتری داره نسبت به 917.نقل قول:
من خودم قبلا 917 داشتم با ساب p2 اما 15 اینچ. خوب بود اما زیاد دقیق نیس .
من باشم هرتز رو انتخاب میکنم .
سلامنقل قول:
صدای رو تاقچه کلا زمین تا زیرزمین با ساب توی باکس فرق داره.میخوای فرقشو بفهمی ساب رو همینجوری بزن به امپ روشن کن ولوم بگیر صداشو گوش کن بعد بزار تو باکس ولوم بگیر صدا گوش کن :n02:
ساب به اصطلاح فری ایر اصلا جالب نمیشه چون شما هرچی هم که بهش وات بدی داری از 40% توان اون ساب استفاده میکنی.البته ساب هایی هستن که برای تاقچه هم طراحی شدن مثه rs12 fa که قبلا موجود بود و الان نیس .
سلام..نقل قول:
ایا سابهای 8 یا 10 اگر توی باکس بگذاری کاملا بیسشان توی ماشین می اید؟؟؟
امروز همجوری مسیرم توی خیابان سلمان فارسی خورد یک مغازه بود باندهای به روز وامپ داشت رفتم قیمت امپ را بگیرم یک نمونه امپهایی داشت مثل هاردهای اکسترنال -می گفت امپ نانو است....هم چی چیزی داریم...البته گران بود...
سلام دوستان در مورده 3 مدل کامپ گلیدن
zero 165
sql 165
sqx 165
اینا هر کدومش نقاط ضعفو قوتشون چیاست؟
امپ نانو من نشنیدم احتمالا برند مسیو بوده مثه امپ مسیو n2 یا n4 . اندازه کف دسته .
بیشتر امپهای کلاس d کوچیکن به نسبت کلاس ab ها.