دیگه زحمتشو خودت بکش... راستی لازم به ذکره اینها از تیمهای پایه اومدن بالا... و بعد ترانسفر شدن به بهترین باشگاههای جهان و قراره به مرور بعد از طی کردن عمر مفید دیپورت بشن و برگردن به خونه خودشون...
دیگه زحمتشو خودت بکش... راستی لازم به ذکره اینها از تیمهای پایه اومدن بالا... و بعد ترانسفر شدن به بهترین باشگاههای جهان و قراره به مرور بعد از طی کردن عمر مفید دیپورت بشن و برگردن به خونه خودشون...
من فکر کنم فرهاد مجیدی هم جز همین دسته باشهنقل قول:
یا عنایتی!!
ولی خوب باید قبول کرد اونجوری که تو میگی استقلال بازیکن ساز نیست
الان توی ترکیبتون به غیر از طالبلو قربانی و اگه اشتباه نکنم امیر آبادی کی ساخته باشگاه هست
حالا به غیر از طالبلو بقیه شون ...
بازیکنان بزرگ و همه کارتون رو شما از بقیه تیم ها گرفتید
مثل جباری!
البته علیزاده!!!!!!!!!!!!
منطقی نگاه کن یه چیزی گفتی توش موندی
پرسپولیس هم بازیکن های ساخته ولی در رقابت با سایر بازیکنان همشون نتونستن بمونن
مثل خرسندی (درسته بازیکن بزرگی نیست ولی الان خوب بازی می کنه)
شیث حقیقی نوروزی که الان داره خوب بازی می کنه
ولی این خصوصیات تیم های بزرگ هر کشوریه که به دنبال ستاره ها برن
میگی نه برو بایرن تو المان رئال بارسلونا اینتر و بقیه تیم ها رو نگاه کن
باوجوداینکه میدونم به دلیل ناآشنابودن شما بافوتبال بحث کردن باشما یک کم بی فایده باشه .اما اگرخیلی دوست داشتید بافوتبال ایران آشنا بشید می تونم آرشیو کامل از ورزش ایران درطی این 15 سال اخیر رادراختیارتون بذارم یااگر به دانشگاه رفتید می تونیدازآرشیو اون دانشگاه استفاده کنید.نقل قول:
پسرم اگرشما لیست بازیکنان پایه تیم استقلال در10سال اخیرراداشته باشید متوجه میشد مجتبی جباری خسروحیدری پیروزقربانی امیرحسین صادقی همین فرزاد آشوبی که توتیم شما بازی میکردوخیلی ازبازیکنای دیگرلیگی که اگرخواستی می تونم اسمشونو دراختیارتون بذارم توتیم استقلال بازی میکردندالبته توتیمهای پایه استقلال و اینکه شما میگید شیث رضایی تو تیم پیروزی بوده (ازتیم پایه برام تعجب آوره) چون دقیقایادمه ازکجارشد کرده و حتی یکسال هم به خاطر جریان صغرسنی محروم بوده .اما خب اینکه شما میگید حتما بوده چون بازیکن تیم شما بوده و اگر نسبت به این هم اطلاع نداشته باشید باید بگم عمرآشنایی شما بافوتبال فکر نکنم بیشتراز6ماه باشه .:10:ضمنا این که تیم شما جزو7 تیم اول ایرانه باید گفت ازصدقه سری امیرعابدینه .اگراون نبودالان مطمینا باید باتیمهای برق شیرازو...مسابقه میدادید.البته به زودی مسابقه میدید.
نقل قول:
بابا پیر فوتبال
بابا حجازی
بابا کلانی
بابا چنگیز
خیلی کارت درسته
والله عمر فوتبالی من 6 ماه نبیست ولی 100 سالم نیست مثل شما
شما که هر چی خواستید دارید می بافید
کو مدرکت
اگه درس خونده باشی البته اگه ...می دونستی باید بامدرک حرف بزنی نه همین جوری شکمی...
منم اگه پستم رو دیده بودی و باچشم باز و به دون تعصب نگاه می کردی می دیدی که من صحبتهام با احتماله و آخرش سوال پرسیدم
اگه اینجوری که شما نوشتید توی یه پست دیگه هم گفتم احتمالا جان واریو رو هم خودتون ساختید
چه فایده بازیکن می سازید بعد می دید به باشگاه های دیگه ستاره شدن میگیردشون
البته من بعید می دونم جباری و حیدری کار باشگاه باشه
ولی اگه از مدیریت فوتبال و خود فوتبال سر در می آوردی (فکر کنم از همون فوتبال سر در بیاری بسه چون سنت نمیرسه اون کار بزرگترها است)
می دونستی که بازیکن ساختن یه کار کوچک یه باشگاه هست
اگه اینجوریه الان آرسنال توی انگلیس باید بیاد ادعا کنه من بازیکن سازم و از اینجور چرت و پرت ها
اگه بازیکن سازی اینقدر مهم بود که تیم های بازیکن ساز الان در خطر سقوط نبودن توی همه دنیا همینه
شما هم فصل قبل جز همین دسته بودید
تیم های بزرگ و پر طرفدار همینجوری که نوشتم به دنبال نتیجه و کسب جام هستند
نمیان با این امکانات کم به بازیکن سازی به پردازن(چون احتیاج به زیر بنا های زیادی هست)
اگه خواستی بعدن بحث می کنیم
البته با این تعصب کور کورانه من بعید می دونم نتیجه ای داشته باشه
ضمن تایید پست بالا از شما خواهش میکنم یه تحقیق کوچولویی در مورد تیمهای پایه استقلال بکنین طی چند سال اخیر اون موقع خیلی چیزها دستتون میاد.نقل قول:
باوجوداینکه میدونم به دلیل ناآشنابودن شما بافوتبال بحث کردن باشما یک کم بی فایده باشه .اما اگرخیلی دوست داشتید بافوتبال ایران آشنا بشید می تونم آرشیو کامل از ورزش ایران درطی این 15 سال اخیر رادراختیارتون بذارم یااگر به دانشگاه رفتید می تونیدازآرشیو اون دانشگاه استفاده کنید.
پسرم اگرشما لیست بازیکنان پایه تیم استقلال در10سال اخیرراداشته باشید متوجه میشد مجتبی جباری خسروحیدری پیروزقربانی امیرحسین صادقی همین فرزاد آشوبی که توتیم شما بازی میکردوخیلی ازبازیکنای دیگرلیگی که اگرخواستی می تونم اسمشونو دراختیارتون بذارم توتیم استقلال بازی میکردندالبته توتیمهای پایه استقلال و اینکه شما میگید شیث رضایی تو تیم پیروزی بوده (ازتیم پایه برام تعجب آوره) چون دقیقایادمه ازکجارشد کرده و حتی یکسال هم به خاطر جریان صغرسنی محروم بوده .اما خب اینکه شما میگید حتما بوده چون بازیکن تیم شما بوده و اگر نسبت به این هم اطلاع نداشته باشید باید بگم عمرآشنایی شما بافوتبال فکر نکنم بیشتراز6ماه باشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضمنا این که تیم شما جزو7 تیم اول ایرانه باید گفت ازصدقه سری امیرعابدینه .اگراون نبودالان مطمینا باید باتیمهای برق شیرازو...مسابقه میدادید.البته به زودی مسابقه میدید.
بابا مدیر فوتبالی... دارنده عکس با شورت ورزشی... بابا بکن بائر... میشل پلاتینی...سپ بلاتر... علی آبادی...نقل قول:
ولی اگه از مدیریت فوتبال و خود فوتبال سر در می آوردی (فکر کنم از همون فوتبال سر در بیاری بسه چون سنت نمیرسه اون کار بزرگترها است)
می دونستی که بازیکن ساختن یه کار کوچک یه باشگاه هست
اگه اینجوریه الان آرسنال توی انگلیس باید بیاد ادعا کنه من بازیکن سازم و از اینجور چرت و پرت ها
اگه بازیکن سازی اینقدر مهم بود که تیم های بازیکن ساز الان در خطر سقوط نبودن توی همه دنیا همینه
شما هم فصل قبل جز همین دسته بودید
تیم های بزرگ و پر طرفدار همینجوری که نوشتم به دنبال نتیجه و کسب جام هستند
نمیان با این امکانات کم به بازیکن سازی به پردازن(چون احتیاج به زیر بنا های زیادی هست)
بازیکن سازی طبق همون صحبت شما نیاز به زیربنا داره که خوشبختانه استقلال خوبشو داره. در مورد اون تیمهای اروپایی هم که گفتی بازیکن سازی نمیکنن بخاطر اینکه مثلا تو شهر آرسنال شاید افراد با استعداد در فوتبال اونقدر نباشه که برسه به سطح اول تیم... در ضمن برخلاف حرفهای شما خیلی از تیمهای درجه یک اروپا تو همه نقاط دنیا مدرسه فوتبال دارن. نمونه ش اینترمیلان که حتی تو خود ایران هم مدرسه فوتبال داره. در ضمن تیمهای بازیکن ساز کی گفته همشون در خط سقوط هستن تو همه دنیا ؟؟ نکنه شما شرایط فوتبال ایران رو به فوتبال تمام دنیا بسط دادی... بگو ببینم تیم بوکاجونیورز تو خطر سقوطه ؟ یا جرمیو ؟ یا کورینتیانس و ... اینا جز برترین تیمهای دنیا هستن. بازیکن سازم که هستن.
این برای شما
اگه بازیکن سازی از تیم امیده بگید ما هم بدونیم
مجتبی جباری متولد 26/3/1363 در رباط کریم به دنیا آمد . به دلیل شغل پدرش فوتبال را از تیم راه آهن شروع کرد . در تیم نوجوانان راه اهن به مدت 2 سال بازی کرد و سال بعد به جوانان اتکا پیوست . وی سپس مجدد به امید راه آهن برگشت و دراین تیم مشعول به بازی شد .با دعوت احدی مربی وقت امید استقلال تهران جباری به این تیم پیوست و سپس به طور قرضی به مدت یکسال در تیم بزرگسالان ابومسلم توپ زد و با درخشش در این تیم توجه همگان را به خود جلب نمود . وی با تیم ابومسلم خراسان به مربیگری اکبر میثاقیان به مقام نایب قهرمانی جام حذفی رسید و درخشش وی در این فصل موجب بازگشت مجدد وی به تیم استقلال شد .برگشت مجدد او به استقلال بسیاردلنشین و توام با موفقیت بود . دعوت شدن او به تیم ملی و راه یابی به جام جهانی همراه این تیم قهرمانی در لیگ پنجم در روزی به یاد ماندنی که در حضور 120 هزار تماشاگر استقلال به دست آمد وهمچنین انتخاب وی به عنوان 10ورزشکار برتر سال84 مهمترین اتفاقات زندگی ورزشی او در این سال بود .در پایان لیگ پنجم مجتبی جباری از سوی کارشناسان به عنوان پدیده لیگ انتخاب شد و همچنین از طرف مردم به عنوان بهترین بازیکن استقلال وبهترین بازیکن لیگ اتخاب شد.پست تخصصی محتبی جباری هافبک نفوذی است.
»نبع:به این میگن مدرک نه شکمیکد:http://www.tebyan.net
کد:http://www.tebyan.net
شرایط برزیل با بقیه کشورها فرق می کنه
مطمئنی که شهر آرسنال وجود داره >> بعد به من میگن اطلاعات فوتبالی ندارم....آرسنال برای شمال لندنه
ارسنال علاوه بر اینکه بازیکنان جوان رو میگیره خودش خیلی بازکن ساخته
بیوگرافی مجتبی جباری
شما رفتید بازیکنان خوب سایر تیم ها رو گرفتید بعد حالا می گید ما بازیکن ساختیم
اینم کاملترش
مجتبی جباری متولد
16 خرداد سال 1362، بازیکن ایرانی فوتبال است. وی هم اکنون در تیم استقلال تهران عضویت دارد.
مصدومیت
مصدومیت سخت مجتبی جباری در اردوی آماده سازی تیم ملی برای جام جهانی آلمان در سوئیس ضربه سختی بر فوتبال جباری وارد نمود . وی که پیش بینی می شد یکی از بازیکنان ثابت و پدیده تیم ملی در جام جهانی باشد با این مصدومیت 1 سال از میادین به دور ماند و به همین دلیل جام جهانی 2006 آلمان ، 86 -85 لیگ برتر و جام ملتهای آسیا 2007 را از دست داد . اکثر کارشناسان معتقدند که اگر وی در جام جهانی بازی می کرد هم اکنون در لیگهای معتبر جهان در حال توپ زدن بود
ملی
جباری تاکنون 5 بازی برای تیم ملی فوتبال ایران انجام داده است که بهترین بازی ملی وی مربوط می شود به مقدماتی جام ملتهای آسیا در بازی با چین تایپه در استادیوم آزادی . در ان بازی مربی تیم مکزیک که برای آنالیز ایران (قبل از رقابتهای جام جهانی 2006) به ورزشگاه آمده بود مجتبی جباری را بهترین بازیکن تیم ایران نامید .مسلما مصدومیت نقش بسیار پر رنگی در کم بودن سوابق ملی وی دارد .
باشگاهی
تیمهای باشگاهی
جوانان راه آهن
جوانان استقلال تهران
ابومسلم خراسان
استقلال تهران
جباری فوتبال را از جونان راه آهن و زیرنظر سرمربی وقت آن شروع کرد .وی با بازیهای قابل قبولی که انجام داد توانست نظر احدی مربی وقت جوانان استقلال را به خود معطوف کند و راهی باشگاه استقلال شود . اغاز رشد فوتبالی جباری از همان سال انجام شد و در پایان فصل و به دلیل مشمول بودن نظام وظیفه وی برای گذراندن خدمت سربازی راهی تیم بزرگسالان ابومسلم خراسان شد . جباری در ابومسلم تبدیل به یک هافبک خلاق شد و خیلی زود توانست خودرا به شهرت عجیب برساند و به تیم ملی دعوت شود . در پایان فصل 83 -84 مجتبی جباری با گذراندن یک فصل کاملاً موفق در ابومسلم خراسان به تیم بزرگسلان استقلال تهران بازگشت و در همان فصل به همراه استقلال قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران شد
افتخارات
قهرمانی با تیم استقلال تهران در لیگ برتر سال 1385 - 1386
بهترین بازیکن و پدیده ایران
- 85 داشته باشد و از طرف کارشناسان و مسئولین به عنوان بهترین بازیکن لیگ ایران و پدیده فصل انتخاب شد
زندگی شخصی
مجتبی جباری اصالتا اردبیلی می باشد
وی دارای 2 خواهر و 1 بردار است
در 8 سال جنگ تحمیلی دو عموی وی به شهادت رسیده اند
از سال 84 متاهل می باشد
در حال حاضر در [[شهرک شهید محلاتی]] تهران سکونت دارد
محبوبیت و شهرت
مجتبی جباری در فوتبال ایران خیلی زود و به شدت مشهور و محبوب شد تا جایی که حتی 1 سال دوری از میادین هم نتوانست وی را از محافل خبری دور کند
زیدان آسیا
این لقبی است که ژاپنی ها بر مجتبی جباری گذاشتند و از ان روز به بعد به زیدان آسیا ملقب گردید . مجتبی جباری در چاچوب مقدماتی جام جهانی 2006 در بازی تیم ایران با ژاپن بازی قابل توجهی از خود به نمایش گذاشت و باعث حیرت ژاپنی ها شد .
مرفاوی: ایراد گرفتن پای تلویزیون کاری ندارد.
مربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: با وجود احترام به منتقدان پای تصمیمات خود ایستاده ایم.
صمد مرفاوی مطالب جالبی را درباره بازی این تیم مقابل الاتحاد عربستان، انتقادهای مطرح شده پس از این بازی، حرکت مجتبی جباری و بازی با الجزیره عنوان کرد که در ادامه میآید:
- بازی با الاتحاد را چگونه ارزیابی میکنید؟
بازی با الاتحاد خوب بود و بازیکنان استقلال زحمت خود را کشیدند و تلاش کردند اما در فوتبال اتفاقات بسیاری رخ میدهد، ما تا زمانی که یک بر صفر از حریف پیش بودیم شرایط به نفعمان بود اما با گل تساوی اوضاع تغییر کرد. نباید فراموش کرد که الاتحاد تیم بزرگی است و در حال حاضر نیز صدرنشین لیگ عربستان است، آنها از شرایط میزبانی به خوبی استفاده کردند، ضمن آن که اتفاقات فوتبال نیز در آخرین دقایق به نفع آنها رقم خورد و شوت بازیکن این تیم به درون دروازه استقلال رفت.
- استقلال در این دیدار کمی هم خوش شانس بود، به خصوص با توجه به بازی ضعیف محمد النور بازیکن تیم الاتحاد؟
نمیتوان گفت که ما خوش شانس بودیم، باید دید آنها چند موقعیت مسلم گلزنی داشتند، الاتحاد بیشتر به شوتهای از راه دور چشم داشت و اگر در فوتبال هم تمامی توپها وارد دروازه شود آن وقت دیگر شاهد بسکتبال هستیم نه فوتبال.
- پس از این شکست انتقادهای بسیاری درباره تیم استقلال صورت گرفت، نظر شما چیست؟
زمانی که تیم میبازد هر فردی تلاش میکند تا نظری بدهد عده ای میگویند در تعویضها اشتباه داشتید اما اگر بازی با همان گل آرش برهانی به سود استقلال پایان مییافت آن وقت تعویضهای تیم استقلال بهترین تعویضها میشد. در هر صورت فوتبال قابل پیشبینی نیست و هر کسی آزاد است برای خودش انتقاد کند، مهم آن چیزی است که ما درون زمین میبینیم. اگر کادرفنی در تعویضهای خود اشتباه داشته است به چه دلیل آرش برهانی به زمین آمد و گلزنی کرد آیا او تعویض کادرفنی استقلال نبود؟
- در هر صورت تیم شما با بیرون آوردن عناصر تهاجمی کمی عقبنشینی کرد؟
طبیعی بود، زمانی که تیمی مانند الاتحاد در خانه خود عقب میافتد در زمین استقلال تجمع کند و برای رسیدن به گل به آب و آتش بزند، اگر ما بازیکنانی چون اکبرپور را بیرون آوردیم در مقابل نفراتی چون آرش برهانی را به زمین فرستادیم.
- برخی مربیان لیگ برتر بازی تیم استقلال را به شدت نقد کردند و معتقد بودند روش بازی این تیم درست نبوده است؟
بعضی از آقایان که خودشان مربی هستند یکسری تفکرات برای بازیهای خانگی و تفکری دیگر برای بازیهای خارج از خانه دارند و جالب آنکه بعضی از آنها حتی در بازیهای خارج از خانه امتیازی هم نگرفتند و یا امتیازات کمی به دست آوردند اما همین افراد از ما انتقاد میکنند. آنها در لیگ برتر ایران نمیتوانند در بازیهای خارج از خانه امتیاز به دست آورند و شکست میخوردند اما از تیم استقلال در لیگ قهرمانان آسیا ایراد میگیرند. موضوع منطقی که این مربیان باید بپذیرند این است که هر مربی سلیقهی خودش را دارد و یک مربی دیگر نمیتواند عقیدهاش را به او تحمیل کند. من به نظر منتقدان احترام میگذارم، هر کسی که مسائل استقلال را کارشناسی میکند نظرش محترم است اما طبیعی است که این انتقادها تا اندازهای ذهن مردم را تشویش میکند ولی چارهای نیست و این صحبتها انجام میشود و فردی هم نمیتواند جلوی آن را بگیرد. اما نباید فراموش کرد که الاتحاد تیم کوچکی نبود. الاتحاد از تمامی تیمهای عربی که در گروههای چهارگانه حضور دارند یک سر و گردن بالاتر است، آنها حتی الهلال را سه بر صفر در عربستان شکست دادند. تمامی تیمهای همگروه با استقلال این وضعیت را دارند، به عنوان نمونه الجزیره امارات نیز بسیار قدرتمندتر از الشارجه است و نباید وضعیت گروه استقلال را با تیمهای دیگر مقایسه کرد. در هر صورت من نمیدانم که این انتقادها مغرضانه است یا نیست، ما کارمان را انجام میدهیم و پای تفکراتمان نیز هستیم.
- اگر همین منتقدان اکنون سرمربی استقلال بودند به نظر شما چه تصمیمهایی اتخاذ میکردند؟
موضوع همین است، بیرون نشستن و ایراد گرفتن پای تلویویزن بسیار راحت است اما مهم این است که همین افراد در درون زمین چه تصمیمی میگیرند تصور میکنم بسیاری از همین منتقدان امروز در گذشته مربی بوده و تیم داشتند و عملکرد تمامی آنها نیز روشن است، باز هم میگویم که به نظرات کارشناسان احترام میگذارم و بحثهای آنها برای خودشان محترم است. اما آنچه که یک کارشناس و به خصوص پیشکسوتان باشگاه استقلال که خود را از این خانواده میدانند باید به آن توجه کنند این است که استقلال در این شرایط حساس نیاز به آرامش دارد و باید همه شرایط را در نظر بگیرند و به گونهای صحبت کنند که آرامش استقلال حفظ شود، نه آن که در آستانه بازی حساس با الجزیره افکار مردم را تحریک کنند. در هر صورت اگر همین نتیجه ما را تیم صبا میگرفت به هیچ عنوان از چنین فشارهایی خبری نبود.
- به نظر میرسید الاتحاد به خوبی تیم استقلال را آنالیز کرده است؟
هم الاتحاد به خوبی ما را آنالیز کرده بود و هم ما این تیم را خوب بررسی کرده بودیم و به همین دلیل بود تا دقایق پایانی حداقل نتیجه مساوی را مقابل آنها به دست آورده بودیم اما طبیعی است زمانی که در آخرین لحظات بازیکنی از نظم تیمی خارج میشود همین موضوع سبب میشود تا حریف به گل برسد. به عنوان نمونه ما به بازیکنان استقلال تاکید کرده بودیم که میانه میدان را از دست ندهند و حتی برای بازیکنان شاخص الاتحاد یار مستقیم گذاشته بودیم، بعضی از بازیکنان توانستند وظیفه خود را انجام بدهند اما بعضیها نیز نتوانستند و همین موضوع کافی است تا خلاء به وجود بیاید و حریف به گل برسد.
- نظر شما درباره حرکت مجتبی جباری چیست؟
حرکت جباری در یک مجموعه تیمی که همه با هم کار میکنند و دوست هستند به هیچ عنوان درست نبود. تمامی بازیکنان در لحظهی تعویض به سمت بازیکن همتیمی آمده و به او دست میدهند اما این تصمیمی بود که خود جباری گرفت و از نظر ورزشی تصمیم درستی نبود، ای کاش او به کنار هم تیمی خود میآمد ، با او دست میداد و برایش آرزوی موفقیت میکرد.
-آیا جباری راهی برای بازگشت به تیم دارد؟
من این موضوع را نمیدانم، جباری در اختیار باشگاه است.
-آیا بهتر نبود این تصمیم پس از بازی مقابل الجزیره امارات گرفته میشد؟
ما نمیخواهیم نظم تیمی استقلال به هم بخورد، من نمیدانم چه تصمیمی درباره او گرفته میشود اما به هیچ وجه نمیخواهیم اجازه دهیم نظم تیمی استقلال به هم بریزد.
-بازی با الجزیره را چگونه ارزیابی میکنید؟
بازی بسیار دشواری است و بیتردید الجزیره حریف آسانی نخواهد بود. آنها نیز در لیگ امارات صدرنشین هستند، البته همین تیم بازی قبلی خود مقابل ام صلال را واگذار کرده است و همین موضوع نشان میدهد که هیچ تیم آسانی در این گروه وجود ندارد و همه تیمها نسبت به سایر تیمهای گروهها مدعی هستند و اگر اکنون عدهای هستند که انتظارات بالایی دارند و میگویند استقلال باید الاتحاد را شکست میداد باید به این موضوع نیز توجه کنند که الاتحاد تیم دست و پا بستهای نبود و از تمامی شرایط میزبانی از جمله تماشاگران و شرایط حاشیهای برای برتری خود استفاده کرد و با این وجود معتقدم استقلال مقابل الاتحاد بسیار خوب و منطقی بازی کرد.
- قبول دارید شرایط استقلال دشوار است؟
شرایط همیشه دشوار است، در هر صورت در بازی روز چهارشنبه الجزیره با توجه به شکست در بازی خانگی برای گرفتن امتیاز به تهران میآید و ما هم باید در این بازی پیروز شویم، بیتردید بازی دشواری است اما استقلال باید تمام تلاش خود را انجام دهد تا با استفاده از شرایط میزبانی سه امتیاز را کسب کند. ما فیلم بازیهای الجزیره را دیدهایم و ظرف فرصت باقیمانده این تیم را برای بازیکنان آنالیز خواهیم کرد و به امید با پیروزی مقابل الجزیره بار دیگر مدعی صعود از گروه میشویم.
این یکی خیلی جالبه من گفتم چقدر شما اطلاع فوتبالی تون زیاده ولی حالا ..دمت گرم یه حالی دادی به ما امروز یه خنده توپ کردیم
اینم به ارشیو چند ساله گفته 5 ماه 15 ماه 15 ساله اضافه کن یا شاید اومدید آرشیو پرسپولیس رو دزدیدید
خسرو حیدری: پدرم مخالف بود
همزمان با خروج استقلال از بحران و ارائه بازيهايي كه هوادران اين تيم را راضي نگه ميدارد، موتور خسرو حيدري هم روشن شد و هافبك جوان آبيپوشان در موفقيتهاي اخير اين تيم نقش به سزايي ايفا كرد. جديت و انگيزه بالاي او در تمرينات، باعث شد تا قلعهنوعي در ميدان نيز به اين بازيكن تازهوارد اعتماد كند و «خسرو حيدري» هم به خوبي پاسخ اعتماد سرمربي استقلال را داد.با اين حال حضور ثابت در تركيب استقلال اوج اهداف خسرو حيدري نيست. او هم مثل فوتباليستهاي سطح بالا ابتدا به تيم ملي فكر ميكند و بعد به حضور در تيمهاي اروپايي. به همين خاطر شايد اين چهره كمسن و سال استقلال را به زودي در مراتبي بالاتر ببينيم.
بيوگرافي
خسرو حيدري هستم. متولد 23 شهريور سال 1362. تا مقطع ديپلم بيشتر درس نخواندم و در سال 1384 هم ازدواج كردم. بچه تهران هستم و يك خواهر هم دارم.
سابقه باشگاهي
فوتبال حرفهاي را از تيم ابومسلم آغاز كردم. دو سال در اين تيم توپ زدم، سپس به پيكان آمدم. بعد از پيكان سه سال در پاس بازي كردم تا اينكه به تيم مورد علاقهام يعني استقلال تهران پيوستم.
فوتبالم بهتر از درس بود
از بچگي به فوتبال علاقه داشتم اما هيچ وقت فكر نميكردم به اين جايگاه برسم فوتبالم بهتر از درس بود. به همين خاطر ترجيح دادم به سمت فوتبال بروم چون در مقطع جوانان در پرسپوليس بازي ميكردم طرفدار اين تيم بودم. اما الان استقلالي هستم و خيلي به اين تيم تعصب دارم.
عاشق رونالدو
الگوي ورزشي من رونالدو بود و بازي اين فوتباليست را خيلي دوست دارم. آرزوي ورزشيام هم اين است كه هميشه در راه مثبت حركت كنم. تيم ملي، اولين هدف من است و صددرصد تا قبل از جامجهاني 2010 به اين پيراهن خواهم رسيد.
محبوبيت بهتر است
شهرت خوب است اما محبوبيت خيلي بهتر است. محبوبيت و مشهور بودن دردسرهايي دارد اما مزاياي آن خيلي بيشتر است. به طور كلي دوست دارم، آدم محبوبي باشم چون فوتباليست محبوب ماندگارتر است تا مشهور.
پدر مخالف بود
پدرم زياد با فوتبال بازي كردنم موافق نبود. مثل خيلي از پدرهاي ديگر ميگفت كه فوتبال به درسم لطمه ميزند اما وقتي ديد پيشرفت كردم و به موفقيت رسيدم، موافقت كرد و حتي تشويقم نمود.
مثل همه بچهها
من هم در بچگي مثل همه بچهها ميگفتم دوست دارم دكتر يا خلبان شوم نميدانم چرا آن زمان اين مسئله مد شده بود! الان كه به آن زمان فكر ميكنم، خندهام ميگيرد. اما به فوتباليست شدن هم فكر ميكردم مدتي هم در جواهرسازي كار ميكردم. شايد اگر فوتباليست نميشدم، اين كار را ادامه ميدادم.
نقش ماندگار
اگر قبول كنيم كه تشويق و حمايت خانواده و پدر و مادر باعث ارتقاي جايگاه فرد ميشود به اين نتيجه ميرسيم كه پيشرفت و ترقي آدم بايد از خانواده شروع شود.
هفتهبههفته
استقلال، فصل پرفراز و نشيبي داشته است. در يك برهه افت كرديم كه طبيعي بود چرا كه بحران سراغ هر تيمي ميرود. خوشحالم كه اين دوران براي استقلال كوتاه بود و هفته به هفته بهتر شديم.
دايي، كارش را بلد است
تيم ملي خيلي خوبي داريم. علي دايي كارش را خوب بلد است و مطمئنم او با تيم ملي موفق شده و به جامجهاني صعود ميكنيم. من هم تلاش ميكنم با انجام بهترين بازيها در استقلال به تيم ملي راه پيدا كنم.
حلاليت از همه
اگر يك روز به آخر عمرم مانده باشد، ميروم از همه حلاليت ميطلبم آنقدر فرصت ندارم كه كار خوب انجام بدهم تا به درد آخرت بخورد به همين خاطر فقط حلاليت ميطلبم.
ليگ اروپايي
سقف آرزوي بيشتر فوتباليستهاي ما لژيونر شدن است. دوست دارم به قدري خوب باشم كه به ليگهاي اروپايي راه پيدا كنم.
هدف، خوشبختي است
خانوادهاي را سبز ميدانم كه همه باهم خوب باشند و يك هدف را دنبال كنند كه آن سعادت و خوشبختي اعضاي آن باشد.