این سایتی ک گفتی تو لیست سایت های نیم بها نیست. چجوری میگی یک چهارم حساب میشه؟نقل قول:
Printable View
این سایتی ک گفتی تو لیست سایت های نیم بها نیست. چجوری میگی یک چهارم حساب میشه؟نقل قول:
هستنقل قول:
Ctrl + F --> upera --> Enter
مخابرات قبل از اتصال تست میکنه که خط روی چه پهنای باندی اوکی هست؟
و اینکه پلن 20 و 30 مگ تو سایت tci.ir برای ADSL هست یا VDSL؟
ممنون
من سرچ کردم نبود. شما اگه پیدا کردی یه اسکرین شات بذار ما هم ببینیم. ضمن اینکه خودم این سایت رو تست کردم حجم رو کاملا طبیعی محاسبه میکنهنقل قول:
خیر نمی کنه شما خودت باید از روی attainable rate متوجه بشینقل قول:
VDSL هست
جلل خالقنقل قول:
توی صفحه 19 فایل pdf هست. اینم عکس:
در ضمن دیگه نمیدونم چرا عادی محاسبه می کنه. دوستان می گفتن شاتل لند رو هم عادی محاسبه می کنه. مشخصا ایراد داره سیستمشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزه تو منطقه ما مشکل نویز داریم از وقتی بارندگی شروع شد. اول زنگ زدم 2020 گفتن از بارون خودتون برین یه کیسه پلاستیکی بکشین روی علمک مخابرات! کسی نمیاد درستش کنه.
بعد تو 195 یه شکایت نوشتم ثبت شد اساماس کد پیگیری هم برام اومد، الان که رفتم چک کنم میگه درخواستی با این کد موجود نیست!!!!
سلام. لطفا راهنمایی کنید. من دیروز خطم رو به 16 مگ ارتقا دادم. تو قسمت ستینگ مودم وضعیت دانلودم خوبه ولی اپلود رو 1 مگ هست. چون snr پایینه 1 مگ شده یا کلا مخابرات سرویسش رو اینجوری بسته؟ سوال دوم اینکه واسه من پس پرداخت بود با توجه به نکاتی که دوستان اشاره کردن در مورد سرویس پیش پرداخت من سرویس رو پیش پرداخت کردم. یعنی الان تا هر موقع که ترافیکم تموم نشه اینترنت قطع نمیشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط شما آپلود حدودا تا 1.4 میکشه ولی آپلود روی 1.2 هستنقل قول:
هیچ شرکتی از این بالاتر نمیبنده ( بعضی شرکت ها شاید تا 2 مگ ببند ولی اکثرا رو همین حدود 1 مگ میبندن )
اول زانگ بزن خرابی تلفن چون اونا باید درست کنننقل قول:
اگه توجهی نشد باز 195 شکایت کن. اینقدر شکایت کن که رسیدگی کنن
به 2020 هم زنک بزن بگو اکه کسی رو نفرستید خودم میرم برقکار میارم بعد اگه تلفن های کل محله ریخت بهم تقصیر شماست! :n07:
نه. واسه همه رو همین طوری می بندن. ایراد از شما نیستنقل قول:
سوال دومتون هم بله. مثل اینکه این طورریه
نقل قول:
به خاطر annex a ]ست بیشتر از این نمیکشه./