تقریبا 30 روزنقل قول:
Printable View
تقریبا 30 روزنقل قول:
کسی اطلاع دقیقی نداره که ایا سراسریه یا نهنقل قول:
سلامنقل قول:
اینکه می گید به چند کامپیوتر وصل نمیشه رو متوجه نشدم! چه ارتباطی به گزارش گیری داره؟ گزارش رو قراره از اکانت پارس آنلاینتون بگیرید
شما مودمتون رو بزارید رو Bridge و قبل از 7:15 دیسی بشید و بعد برید تو اکانتتون، لینک زیر، و از بخش مدیریت سرویس، گزارش بگیرید تا مطمئن بشوید که برای شما هم رایگان حساب میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به نظر می آد تا 7:15 رایگان سراسریه، فقط باید قبل از 7:15 دیسی شده باشید
در ضمن از 1:45 به بعد هم اگر کانکت بشید، می تونید اونجا هم 15 دقیقه رایگان با سرعت بالا بگیرید، این 15 دقیقه به نظر سراسری نیست، پس باید تستش کنید.
سلامنقل قول:
من نقل قول دوستمون mostafabad2007 رو نوشته ام که ادعای دستکاری داشتند
نقل قول:
نقل قول:
برادر اگه idm تنظیم کنی و مودم ارتباطش برقرار باشه و بگیری بخوابی دانلود از ساعت 1:45 به بعد رایگانه یا باید مودمو دقیقا بعد 1:45 به برق زد؟برا من معلوم نیست اصلا چجوریه یروز از 1:50 رایگانه و روز بعدش همین ساعت ازم کم میکنه و بعضی روزا از 1:55 خودمم گیج شدم:sq_3:نقل قول:
پارس همه اینجوریه ؟ یا مال من قاطی کرده؟
تا چند وقت پیش 1.7 مگ بیشتر نمیداد!
منظورم اینه که مودم به چند تا کامپیوتر وصل شده و مقدار و زمان دانلود بقیه کامپیوترها رو ندارم بخاطر همین نمیتونم گزارش دقیق خودمو بگیرمنقل قول:
ایا در این حالت با خاموش کردن و یا ریستارت کردن کامپیوتر خودم کانکت دیسی میشه چون نمیخوام کانکشن اصلی رو دیسی کنم (بقیه کامپیوترها هم اونموقع صبح خاموشه)
سرویست چنده؟؟نقل قول:
اگه ترافیک خریداری شده اضافی (گیگی 5 تومن) یا ترافیک های هدیه پارس آنلاین باشه منتقل میشه به دور بعد. ولی ترافیک اصلی سرویست که ثبت نام کردی می سوزه.نقل قول:
دوستان پارس آنلاینی میخام بدونم سرویس 128 سرعت دانلودش تو روز چنده ؟ و تو شب هم چنده ؟ چند گیگ بهت میدن ! اصلا راضی هستین؟
دانلود شبانش از کی تا کی هست؟ :20: