من بد و بیراه گفتم؟!نقل قول:
در ضمن تمام اعضای p30word به اینترنت دسترسی دارن حالا شما باید بری تو تمام بخشها لینک تاپیکتون رو بزارید؟!
سر میزنم ب دردم خورد حتما تشکر میکنم.
موفق باشی
Printable View
من بد و بیراه گفتم؟!نقل قول:
در ضمن تمام اعضای p30word به اینترنت دسترسی دارن حالا شما باید بری تو تمام بخشها لینک تاپیکتون رو بزارید؟!
سر میزنم ب دردم خورد حتما تشکر میکنم.
موفق باشی
اقا افتابه هاتو برو یه جا دیگه بفروش این .. شرا چیه تلاوت میکنی؟نقل قول:
تو همه تاپیک ها لینک اون تاپیک مسخرتو رو میزاری. اینجا فیس بوکه یا .. هر دری وری جای دیگه که هی لینکشو کپی پیست میکنی؟
واسه اینکه اسپم نشه.
2 ساعت پیش زنگ زدم پشتیبانی کل شارژ موبایلم رفت 15 دقیقه پشت خط بودم تا گوشیو برداشت گفتم شماره شناسمو بزن وارد که کرد گفتم حاج خانم بگو من تو این چند روزه چقدر مصرف شب داشتم . از ساعت 3تا7 تتون .
بعد حجم باقی ماندمو گفت .گفتم حاج خانم پرتی انگار . حجم شبانم چقدرش مونده همون که قراره دو برابرشو مصرف کنیم. گفت بله شما میتونید 2 برابر حجم .... مصرف کنید . انقدر عصبانی شدم گفتم عجب گاوی هستی زنیکه چقدرش مونده میدونی یا نه .بعد سکوت کرد .گفت خدافظ قطع کرد .
وای زیدم پرید حاج خانم قهر کرد به ی ورم حروم زاده ها
برای کاری که تو اون تاپیک داریم انجام میدیم به کمک همه ی کسانی که اینترنت دارن نیاز هستشنقل قول:
چون ظاهرا جدیدا با مبین نت مشکل پیدا کردین جوابتو نمیدم...نقل قول:
کلاً خواهشا دیگه این بحث رو ادامه ندین.
خدایی این دیگه نوبرشه، اکثر کسایی که مبین نت دارن به خاطر بعضی از مشکلاتشون دارن تحملش میکنن، منم اگه مشکل واسه گرفتن adsl نداشتم یک لحظه هم مبین نت تحمل نمیکردم، مگه مغز خر خوردم پول تعرفه ها رو 2برابر بدم بعد این وضع اینترنتم باشه
خودشونو گیر آوردن، فقط نوشته دانلود شبانه 2برابر حجم سرویس، اخه کجای این صفحه مشترکین خراب شدتون کنتر این 2برابر میندازه؟ معلومم نیست تموم بشه حجم کم میکنن، شبانه رو قطع میکنن یا چی، isp های دیگه میان به خاطر نوروز و هر مناسبتی کلا چیزای تشویقی میزارن، آقا اصلا ما نخواستیم، فقط گند نزنید به اعصاب مردم شب عیدی
چرا انقدر شما اسپم میکنی ؟ گند زدی به تاپیک مبین نت .نقل قول:
بیا تورو خدا جواب هم بده طلب کار هم شد
شما که کل انجمن رو ترکوندی با اون لینکت حالا هم هی هر کی پست میزنه میخوای نقل قول کنی ؟
فرهنگ استفاده از انجمن هم خوبه من اگه از مبین نت عصبانیم خیلی ها هم هستن و گوه موه هر چی هم خواستیم گفتیم هر چی بوده مربوط به تاپیک بوده و بس . شما اومدی این وسط هی من افتابه دارم بیاین تو تاپیکم
گزارش پستتو دادم چون انگار این قصه سر دراز دارد
سلام
این سرعت که تو منوی مودم
مربوط به طرحی که میگریم من 2 مگ دارم قبلا انگار روی 2000 بود چرا کم شده :|
UL recorded Max data rate 1187 Kbps DL recorded Max data rate 1008 Kbps
اینا ساعت و حجم رو کم نکردن سرعت هم کم شده از 140 بالا نمیره شب ها البته الان هم از 140 بالاتر نمیره :|
شب عیدی که ریدن به عصاب ملت. بیچاره اونای که هنوز خبر ندارن و هر شب داره حجمشون میپره .شب عید یا اول سال میفهمن چه حجمی ازشون مبین نت دزدی کرده فکر کنم سالشون خراب شهنقل قول:
من تماس گرفتم برای این حجم شبانه پست بالا رو بخونید ببینید خودتون فضاوت کنید :n27:
ملت اعصاب ندارن.خوب عزیزم ایشون لینک داده هر کی می خواد بره شما چرا عصبانی میشی؟خوب خاستی برو نخاستی هم نرو.وقتی ایشون گفتن تمامه جنابعالی چرا کاسه داغتر از آش میشی؟خودت اول فرهنگ حرف زدنو یاد بگیر بعد بیا بگو.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا بس کن دیگه!
بقدر کافی از دست این مبین نت اعصابمون داغون هست، دیگه شماها بهم نپرید! :n03:
درضمن یه ذره مودب تر هم میشه اعتراض کردا....!!! :n15:
نقل قول:
دوست عزیز تاپیک رو خوندم و دیدم که خودتون جواب اصلی که چرا اینطور هست رو نگفتین. شاید هم میدونید و ترجیح دادین که نگید. مثل خودم که میدونم و دقیق هم یادمه از کی این قضیه تشدید شد، اما چون سرم درد نمیکنه الکی دستمال نمیبندم و توی اون تاپیک نگفتم چرا اینطور شده. آخه وقتی حتی اگه بدونیم علت چی هست و تاثیری توی وضعیت اینترنتمون نذاره، که دونستنش چه فایده داره جز اعصابخوردی؟ :n03:
در مورد راه عملی و البته مقطعی حل مشکل هم که فکر کنم همه تاثیر برنامههای مدیریت دانلود رو تابحال فهمیدن و ازش استفاده میکنن. مشکل اصلی اینجاست که مبیننت برخلاف شرکتهای ADSL سرعت هر اتصال تک رو خیلی کمتر کرده و حتی در مورد من سرعت آپلود از سرعت دایالآپ هم کمتر هست. یعنی اگه جاهایی مثل ایمیل بخواهیم با مبیننت وصل بشیم که رسماً بدبختی هست.