یچه ها یه سوال فنی ؟؟ من 8 مگ گرفتم همونطور که توی پست های قبلی گفتم بیشتر از 3 مگ نمیکشید خط و سرعت دانلودم نهایت 300 تا 400 بود !!! مخابرات هم گفت کابل هامون داغون هست و کاریش نمیشه کرد و شما بیشتر از 3 نمیکشه خطت !!! اما جدیدا یه چیزی کشف کردم !!! من هربار مودم را خاموش و روشن میکنم rate تغییر میکنه و روی یه عدد جدید قفل میکنه !!! و الان بعد 10 بار خاموش روشن کردن 2 روز هست بدون هیچ مشکلی روی 5.5 بود پهنای باندم و با 630 دانلود داشتم ثابت و بدون مشکل و قطعی !!!! تا اینکه الان دوباره خاموش روشن کردم اومد روی 3.5 !!! دوباره 7/8 بار خاموش کردم اومد روی 6 !!!!!!!! جالب اینجاست هیچ نوسان و مشکلی هم ندارم !!! پس چرا اینا میگن بیشتر از 3 نمیکشه و من هر بار زنگ میزنم پشتیبانی اونا ریست میکنن بدتر میشه سرعتم !!!!!!!!!!!!!!
اینم یکی ار وضعیت ها هست..(کاری به snr بدم و نویز ندارم بحثم قفل کردن های کیلویی rate هست!! که بعد هر یار خاموش روشن کردن 2 تا 3 مگ بالا یا پایین بسته میشم! )
|
Downstream |
Upstream |
SNR Margin (0.1dB): |
68 |
59 |
Attenuation (0.1dB): |
430 |
255 |
Output Power (dBm): |
18.5 |
12.0 |
Attainable Rate (Kbps): |
6224 |
1218 |
Rate (Kbps): |
5485 |
1218 |
D (interleave depth): |
16 |
4 |
Delay (msec): |
5.61 |
5.84 |
Data Counter: |
2390228 |
242954 |
آیا راه حلی داره ؟؟ مشکل از کجاست ! آیا مخابرات سیستمی داره که خودش اتومات به شکلی غلط داره منو با اینکه خطم مثلا تا 6 میکشه قفل میکنه روی 3 یا یه عدد کیلویی هربار که قطع و وصل میکنم؟! جالب اینجاست من هیچ مشکل قطعی و تایم اوت ندارم الان روی 6 مگ حتی یدونه !!! و اگه مودم را خاموش و روشن نکنم مثله بنز و بدون قطعی کار میکنه !!! پس چرا اگه من الان مودم را خاموش روشن کنم دوباره میرم روی 3 مگ قفل میشم و باید انقد خاموش روشن کنم که بیام روی یه عدد بالا قفل بشم؟ !!! چه منطقی فنی هست پشتش !!!! در ضمن مشکل از مودم نبست جای دیگه تست کردم dlink 2790