سلام
چجوری میتونم درخواست جمع آوری سرویس بدم؟
به 2020 زنگ زدم جواب نداد کسی
سایتم هم تیکت نمیزاره بزنم
تغییر سرویس هم کار نمیکنه تو سایت
لطفا کامل راهنماییم کنید
مرسی
Printable View
سلام
چجوری میتونم درخواست جمع آوری سرویس بدم؟
به 2020 زنگ زدم جواب نداد کسی
سایتم هم تیکت نمیزاره بزنم
تغییر سرویس هم کار نمیکنه تو سایت
لطفا کامل راهنماییم کنید
مرسی
برید tci.ir شاید اونچا سامانه یاشه
زنگ زدم گفتم خط رو 8 مگ پیش پرداختش کنن ، دیگه یک سفره ای پهنه
خوشم میاد بخش فروششون هم میدونه برای چی دارم سرعت رو زیاد میکنم :n02: مگه آدم روانیه وقتی میتونه حجمش رو چند ماه استفاده کنه توی سرعت پایین بمونه :n05:
اگر همینطوری بمونه میریم روی 16 مگ :n09:
خط نیم ساعته افزایش سرعت پیدا کرد هیچی ، 28 گیگی از 130 گیگ نت 2 مگ که داشتم ظاهرا مونده بوده ، اونم اومده روی این سرعت 8 مگ تا استفادش کنم بعد ایشالله دیگه سیستم بطلبه حجم بخریم :n02:نقل قول:
⚠️دوستان مواظب باشید!!⚠️
سرویس من 2 مگ بود از روی سایت مخابرات 16 مگش کردم پیش پرداخت 90 هزار تومن هم پرداخت کردم...اما روی قبظ 260 هزار تومن پول اینترنت اومده برای 2 ماه..یعنی با اون 90 تومن که دادم 350 هزار تومن پول 2ماه اینترنتم شده...
بابام مسافرته منتظرم برگرده بریم مخابرات تکلیف رو روشن کنیم..من اول برج 11 پارسال اینترنتم رو پیش پرداخت کردم...روی قبض نوشته از 11/1 تا1/1 260 هزار تومن حالا میخوام برم مخابرات بگم از 11/1 که من پیش پرداختش کردم
چه طور 260 هزار تومن روی قبض زدید؟تازه 90 تومن هم انور گرفتید..
اینم عکس قبض تلفن:
کد:uupload.ir/files/801i_123.jpg
اقا الان 27 فروردین
سرعت اینترنت بین الملل شدیدا اومده پایین در حدی که سایت ها هم به زور باز میشن
ولی سایت های ایرانی مشکل نداره
واسه شما هم همین طوره؟ آدم یاد روزای ناآزامی ها می افته
همین الان چند نفر می تونن تست تک کانکشن بزارن ؟ لطفا اگر می تونید همین الان فردا مورد نیاز نیست می خوام مقایسه کنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه فایل هم بزارید تو IDM باهاش تک کانکشن دانلود کنید سرعتشو بگید ..
پیشاپیش ممنون .
امروز وقت تمدید سرویسم بود و روز قبلش تمدید نکردم، حالا امروز برام به جا سایت صفحه ECARE اومد
فکر کنم قضیه اینکه حجم باقی مونده رو توی چند ماه مصرف کنی رو فیکس کردن چون برای من که جواب نداد
سرویس من 16 مگابیت پیش پرداخت!
کی سرویس رو گرفتید؟ چند ماه پیش یا یک ماه پیش؟ قبلش اصلا اینطوری شده بوده براتون که حجم رو چند ماهه استفاده کنید؟نقل قول:
باقیمانده حجم داشتید یا رد شده بودید؟
سلام سایتهایی که با ترافیک داخلی محاسبه میشن برای اینترنت مخابرات چه سایتهایی هستند
همینطور سایت دانلود گیم و نرم افزار هست در. مخابرات که با ترافیک داخلی محاسبه بشه؟
مثل سایت دانلود ها واسه پارس آنلاین یا شاتل لند واسه شاتل و...