من از اصفهانم و اینجا روز 1/12 رفتیم هشتم شکاری لباس و پوتین هم دادن با اور کت و گفتن انشاا... 7/12 باید خضرایی باشیم که البته خودشون از اصفهان ما را تا تهران میارننقل قول:
خواستین با هم آشنا بشیم
Printable View
من از اصفهانم و اینجا روز 1/12 رفتیم هشتم شکاری لباس و پوتین هم دادن با اور کت و گفتن انشاا... 7/12 باید خضرایی باشیم که البته خودشون از اصفهان ما را تا تهران میارننقل قول:
خواستین با هم آشنا بشیم
سلام دوستان.من دوره کد توپخانه شهید صیاد شیرازی اصفهان خوردم رسته پدافند هوایی.کسی این پادگان آموزش دوره کد دیده؟ 1- آدرس دقیق پادگان رو میخواستم 2- وضعیت مرخصیش چجوره؟(پنج شنبه جمعه ها تعطیله؟) 3- وضعیت پادگانش چطوره؟ 4- همون وسایلی که تو دوره آموزشی برده بودیمو ببریم؟ 5- مثل دوره آموزشی روز اول بعد اینکه پذیرش شدیم 1 هفته بهمون مرخصی میدن؟ ممنون میشم بهم جواب بدین...
سلام عزیزم.من اعزامی 1/10/92 همین پادگان 02 آموزش دیدم.برای سوال اولت باید بگم ک موقعی که رسید تهران میره میدان آزادی از اونجا سوار ماشین های شهریار میشه کرایشم 2100 تومنه.بعد موقعی که شهریار رسید اونجا ماشین های 02 هستن اونجا هم کرایش 1500 تومنهبرای سوال دوم هم باید بگم جای نگرانی نیست چون یکی دو روز اول پذیرشه.ممکنه یه خرده غر بزنن ولی جریمه ای نداره.مدارک هم چون شرایط متأهلی داره هر چی داره با خودش ببره.فقط هیچ چیزی اصلش رو نبره.ضمنا از هر مدرکی که کپی میگیره اونو برابر اصل کنه.چون اگه برابر اصل نباشه قبول نمیکنن.کپی شناسنامه و کارت ملی خودشو مادرشو و همسرشو از تمام صفحات بزنه،فک کنم یه نامه هم باید از ثبت احوال بگیره.ضمنا ما روز اول ک رفتیم 1 هفته مرخصی اول دوره به هممون دادن.بره اونجا بپرسه میگن چ مدارکی بیار.روز سوم میره پذیرش میشه برمیگرده.موقعی هم که رفت پادگان سعی کنه گردان ایرانیان گروهان چهارم خودشو بندازه.گروهان سوم فرماندش فتحیه خیلی فرمانده سخت گیریه ولی فرمانده گروهان چهارم جناب سروان صالحیه فرمانده باحالیه ،یه خرده غر زیاد میزنه ولی هرچی باشه از فتحی بهتره.گروهان یکم خوبه از گروهان چهارم شاید بهتر.من خودم گروهان چهار بودم.موفق باشین... :n01:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما میدونید کپی شناسنامه مادر برای چی نیاز هست ؟ منظورتون برای تکفرزند بودنه یا تاهل ؟ اگر راهنمایی کنید ممنون میشم. نامه ای که از ثبت احوال باید گرفت برای تک فرزند بودنه دیگه, درسته ؟ یا برای تاهل ؟
غیر از تاهل و تک پسر بودن و بدون استفاده از پارتی راهی نداره داخل شهر خودت بیفتی؟
تو هیچکدوم رو نداری؟!بعد از 6 ماه میتونی انتقالی بگیری اگه موافقت بشه میتونی بیای!اگهنقل قول:
روش زیاد حساب نکن
دوستان برای تاهل غیر از عقدنامه وکپی شناسنامه خود مشمول و همسرش,کپی شناسنامهپدر و مادر یا نامه ثبت احوال نیازه یا اینا واسه تک فرزند بودنه ؟ یکی از بچه ها توپست بالا واسه تاهل توضیح داده من خوب نگرفتم چی شد. واسه محل زندگی همسر باید نامه یا فرم یا چیزی از جایی بگیریم یا حرف و نوشته خودمونو واسه آدرس محل زندگی قبول میکنند؟
شیطونه میگه بریم زن بگیریمانقل قول:
تا سرباز هستی ، واقعا مشکلات بیرون رو درک نمی کنی ( با اینکه می فهمی )
ولی وقتی دیگه اسم سرباز روت نیست ، اونجاست به خودت می یایی
می گفتن بعد خدمت تازه سختی ها شروع می شه ، باورم نمی شد
ممنونم پدرم سمت اهواز حدودا یه سالی خدمت کرد...بعد یه سوال دیگه عمو من شهید شده .تاثیری نمیتونه داشته باشه ؟نقل قول: