راه حل کاهش اتلاف حجم دانلودی؟
سلام
دوستان کسی هنوز نتونسته راه حلی برای کاهش هدر روی حجم دانلودی توسط idm پیدا کنه؟
من که هر شب تقریباً 1 گیگ حجم دانلودیم کمتر از اونیه که تو اکانتم میزنه!
مثلاً امروز صبح دیدم که یکی از فایل های دانلودیم 99.93 درصد دانلود شده و تقریباً فقط 500 کیلوبایت ازش باقی مونده
گفتم با اینکه الآن ساعت رایگان نیست ولی خب بزنم دانلودشو ادامه بده تا کامل بشه؛ 500 کیلوبایت که چیزی نیست دیگه!
قبل از اینکه resume رو بزنم، با کلیک روی آیکون اینترنت در سمت راست پایین صفحۀ ویندوز و بعد کلیک راست روی نام کانکشن، status رو انتخاب کردم تا بتونم ریز ترافیک دریافتی رو برای دانلود این 500 کیلوبایت ناقابل نگاه کنم...بعد از زدن resume دیدم که ترافیک دریافتیم داره با سرعت 350 کیلوبایت بر ثانیه زیاد میشه، در حالیکه idm داره جون میکَنه تا یک کیلوبایت-یک کیلوبایت حجم فایلو زیاد کنه!!
یه خرده که صبر کردم از status دیدم 20 مگ دانلود کرده ولی حجم فایل 300 کیلوبایت کاملتر شده!!
بعد کانکشن رو از 16 به 1 تغییر دادم چون میدونستم idm با کانکشن زیاد در انتهای دانلود فایلها قاطی میکنه؛
تفاوتی که داشت این بود که سرعت دریافتم تو status شد 100 کیلوبایت بر ثانیه و یه مقدار کمتر حجمم هدر رفت ولی با این حال بازم اتلاف حجم وجود داشت تا بالأخره اون یه ذره هم کامل شد.
این مثالی که گفتم مربوط به 5 تا 10 درصد انتهایی فایلهای دانلودی هست که همیشه باعث هدر رَوی حجم زیادی به هنگام دانلود با idm میشه. البته من فکر میکنم علاوه بر این در طول دانلود فایلها هم idm نمیتونه از تمام ظرفیت واقعی استفاده کنه و تداخل کانکشنها باعث هدر شدن حجم دریافتی میشه
جالب اینجاست به هنگام استفاده از یک کانکشن (چه دانلود با خود اکسپلورر و چه با idm) میزان هدر روی سرعت کمتر میشه ولی خب سرعت دریافتی هم خیلی کمتر میشه
امیدوارم که دوستان راه حلی واسه این کار پیدا کرده باشن، آیا نرم افزاهای دیگه هم چنین مشکلی رو با کانکشنها دارن؟
راستی اخیراً با نرم افزاری به نام cFosSpeed آشنا شدم که گویا میتونه به ترافیک تبادلی نظم بده، کسی امتحانش کرده و اثری در این مورد داره؟
در مورد تغییر سرور DNS هم اگر فکر میکنین میتونه مرتبط باشه، نظر بدید ممنون میشم (نرم افزار Namebench)
سپاس