میتونی ولی شاید نتونی حداکثر سرعتو بگیرینقل قول:
Printable View
میتونی ولی شاید نتونی حداکثر سرعتو بگیرینقل قول:
دوست من نویز خطتت بالاست....میتونی تا مگا بالا بیای (شایدم توربو)نقل قول:
ولی اگه بخوای الترا بخری باید یه فکری به حال سیم تلفن خونتون بکنی...(یعنی با جابه جایی و روش های صحیح استفاده از نویز گیر و کوتاه کردن مسیر خط) نویز خطتتو کم کنی...:n06:
پس دوستان چیکار کنم خطم بهتر بشه واسه
صبانت گند زده به همه چیز با این شبانه ش حالمونو درجا گرفت موقعی که لازم داشتیم
(نكات مهم براي رفع خرابي)
كابل ورودي مخابرات به پريزي در ابتداي ورودي ساختمان متصل مي شود
در صورتي كه اين پريز در معرض بارش باران قرار دارد ، سيم هاي ورودي به
اين پريز را جدا نموده و توسط يك زوج سيم سالم و بدون بريدگي و چسب
خوردگي به ابتداي ورودي تلفن ساختمان خود متصل نماييد.
در صورتي كه سيم كشي تلفن شما به زير زمين منزل يا محل كار متصل است
محل عبور سيم را براي وجود هر گونه رطوبت بررسي نماييد.
همچنين در صورتي كه سيم كشي تلفن شما در معرض تابش نور آفتاب قرار دارد
و احتمال سوختگي و خشكي سيم وجود دارد ، اين امر موجب از بين رفتن روكش كابل
و نفوذ رطوبت به داخل كابل خواهد شد.
براي انتقال بوق تلفن هرگز از سيم هاي داراي رشته هاي نازك استفاده ننماييد.
(نويز هاي بوجود آمده بعلت استفاده از دستگاههاي جانبي)
در صورتي كه شما از دستگاهها و اتصالاتي مانند: كارت خوان ، صفربند ، زنگ دوم تلفن ،
دوشاخ ضد برق ، گوشي هاي قديمي و آنالوگ ، تلفن هاي نيمسوز ، سيم هاي داراي
بريديگي و چسب خوردگي ، سوكت هاي تلفن آسيب ديده استفاده مي نماييد اين عوامل
را برطرف نماييد.
استفاده بيش از دو گوشي بر روي يك خط تلفن ، نصب تلفن بيسيم در نزديكي مودم
اي دي اس ال ، اتصال مستقيم گوشي به پريز بدون اسپليتر ، نيز باعث ايجاد نويز بر روي
خط تلفن و كاهش سرعت شما مي شود.
یه سوال از دوستان تبریزی :
جمعه باید برم به این ادرس : تبریز - نصف راه - خیابان ورزش پردیس تبریز - دانشگاه شهید مدنی .
از دروازه ( دروازا) که پیاده میشیم چطور میتونم خودم رو برسونم به این ادرس با کمترین هزینه ؟
ممنون میشم مسیر به مسیر از همین دروازا ادرس بدین و راهنمایی کنید که با چی برم تا بتونم برسم به این ادرس ؟
یه سوال دیگه از دروازه تا این مسیر چقدر با ماشین راهه ؟ میخوام زمان اومدن به تبریز و رسوندن خودم رو تنظیم کنم .
ببخشید سوالم ربطی به تاپیک نداشت اما مجبور شدم چون واجبه برام .
چه جای بی ربطی انتخاب کردی :دینقل قول:
از همون دروازه سوار BRT شو بیا تا نصف راه ( هزینه 300 تومن) و زمان کمتر از نیم ساعت ( البته از میدان بسیج هم میتونی سوار شی) بعد که رسیدی نصف راه سمت راست به سمت میدان آذربایجان یه تاکسی مستقیم بگیر و چند صد متر جلوتر یه پل روگذر هستش که سمت چپ اون خیابان ورزش و دانشگاه شهید مدنیه ( البته این راه رو میتونی با 15 دقیقه پیاده روی هم بیای ) ( هزینه تاکسی 500 تومن) از سمت چپ همون پل روگذر یه 100 متر که بری جلوتر یه فرعی میره به سمت راست و میخوره به دانشگاه شهید مدنی
حسین مجبورم میدونی مجبور :n02:نقل قول:
داداش دمت گرم . داداش بی آر تی همون نزدیک دروازه هستش یا باید برم بالاتر یا پایین تر ؟ مستقیم به ایستگاه نصف راه میره ؟ ( اسم ایستگاهش نصف راهه :n02: ؟)
از اذربایجان که سوار تاکسی بشم بگم کجا نگه داره برای پیاده شدن ؟ بگم نزدیک پل روگذر کنار ورزش نگه داره ؟ :n02: و سال اخر کل این فرایند :n19: رو میشه تو یکساعت رفت دیگه ؟
پ . ن : برای اینکه سوال زیاد بی ربط نباشه :n02: حسین بیست روز دیگه سرویس اینترنت اولترای من تموم میشه ؟ به نظرت چی تمدید کنم که به صرفه باشه ؟
الترا که تمدیدش خیلی گرون در میاد و انصافا دیگه چیزی برای دانلود باهاش پیدا نمیکنم :n02: نصف همین سرعت هم باشه و شبی حدود 7-8 گیگ بشه دانلود کرد برام کافیه ؟
از جشنواره پاییزه مخابرات خبری نیست ؟
ایستگاههای بی آرتی مشخصه داخل نرده ها هستش اسم ایستگاه نصف راهه و به تاکسی هم میگی ورزیش خیاوانین آغزیندا ساخلانقل قول:
تو نقشه مشخص کردمنقل قول:
وقتی از اتوبوس پیاده شدی به طرف پل روگذز که مشخص کردم سوار تاکسی شو بگوورزیش خیاوانین آغزیندا ساخلا :دی
از اونجا هم یکم پیاده برو جلوتر رو نقشه مشخص کردم
میشه تو 1 ساعت رفت ولی نمیشه به خیابون های تبریز اعتماد کرد !! درست وقتی که کار داشته باشی آنچنان ترافیکی گیر میکنی که بیا و ببین :دی تو 1.5 ساعت در نظر بگیر و اگر زود رسیدی تو پارک کنار دانشگاه یکم برا خودت ول بچرخ :دی
محتوای مخفی: نقشه ها
محتوای مخفی: نقشه ها
سرویس هم اولترا نیازی نیس
من مگا دارم و شبی 7 گیگ دانلودمه !! بدون دردسر و با خیال راحت دانلود میکنه
==================
مگا:
سرور آمریکا