خاک بر سر دزدشون کنند ،دیشب با وجود اینکه محدودیت گذاشتند ولی سرعتشون افتضاح بود
Printable View
خاک بر سر دزدشون کنند ،دیشب با وجود اینکه محدودیت گذاشتند ولی سرعتشون افتضاح بود
شرکتی که تو سراشیبی سقوط قرار گرفت دیگه هیچوقت روی کیفیت رو نخواهد دید مطمئن باشید هر چقدر محدودیت رو بیشتر و قیمت ها رو بالاتر ببره ذره ای به کیفیت اینترنت و مشتری مداری شون اضافه نخواهد شدنقل قول:
دادا شدن که میشه چون نوع مودمها یکی هستش
سرعت دیگه میخوای چیکار وقتی شباش مجانی نیست! سرعت ماله وقتی بود که مجانی بود میخواستی تا میتونی دانلود کنی حالا این ماهی ۶ یا ۸ گیگ رو که میدن دیگه مهم نیست .راستی امضات خیلی باحاله کلی باش حال کردم دمت گرم .نقل قول:
چندتا از دوستان گفتن با ۲۰ تومن میشه تغییرش داد .اگه فهمیدی به من پیام خصوصی کن .نقل قول:
واقعا براشون متاسفم حیف اینجا نمیشه دهنمو باز کنم و هرچی دلم میخواد نثارشون کنم.صبح بلند شدم با صفحه سبز اتمام اعتبار مواجه شدم ! (و بعد از ارسال کردن تمامی فهش ها و لعنت ها به سمت شرکت مذکور ) رفتم تو گزارشای مصرف دیدم چند شبه داره 279 مگ میبره تو ساعات دانلود ! اولین جایی ک اومدم اینجا بود دیدم بللله،بازم تو رزو روشن جیبه مارو زدن دستمونم ب هیچ جا بند نیست.
من ب شخصه دیگه اصلا تمدید نمیکنم.با اینکه تنها راه واسه من همین دزدنته.تمام.
خوب ما هم به شاتل پیوستیم یه عدد مودم موجود میباشد که به قیمت 90 به فروش میرسد :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله sms کلی ندادن که دزدی کنن .نقل قول:
حالا تا ۱-۲ ماه نمونه افراد مثل شما زیاد میان تو تاپیک . از لینک تو امضام میتونید شکایت کنید سازمان مقررات ممکنه تاثیر داشته باشه . منم یک ماه تمدید نمیکنم به احترام بچه ها همین تالار و خودم و میرم سمت gprs .اگه همه اینکارو کنن مطمئن باشید بر میگرده طرح ولی اگه مثل همیشه ملت هارتو پورت کرده باشن و بی خودی ریپی اومده باشنو تمدید کرده باشن بر میگردم طرح 512 با حجم 15 گیگ میگیرم .
من شکایت میکنم ولی مطمنم به جایی نمیرسه! (موتور 2میلیونیه منو تو پارکینگ دزدیدن قبضش تو دستم بود شکایت کردم بعد 1سال یه ریال هم بم ندادن این که چیزی نیست ، تو این مملکت ... بیخیال)نقل قول:
خوشبختانه 19/1/93 میرم خدمت تا 2 سال نیستم هیچجوره دیگه شارژ نمیکنم.
موفق باشید/.
نقل قول:
این ماهی 6 یا 8 گیگ که گفتید الان اجرا میشه ؟ یا خبر جدیدی زده دزد نت ؟
منم فکر نکنم بجای برسه.نقل قول:
تاحالا دزدی اومده ایفون خونتون رو بزنه بپرسه ببخشید امشب هستین یا نه ؟:n08:نقل قول: