دوستان خواهشن تمدید نکنید اگه خواستید من روشن نت رایگان ایرانسل رو بهتون میگمنقل قول:
Printable View
دوستان خواهشن تمدید نکنید اگه خواستید من روشن نت رایگان ایرانسل رو بهتون میگمنقل قول:
اون روزی که دیدم مبین نت داره 1 گیگ هدیه میده تعجب کردم. اخه این دست و دلبازیها از مبین نت بعید بود. نگو برنامه دارن عوضیا. به قول دوستان موال رفتنشو هم اینا اس ام اس میکنند اما این تغییر ساعت رو خبر ندادند!
اگه تاپیک روبرین عقب من و خیلی دوستان دیگه اصلا یه اون یک گیگ خوش بین نبودیم .پست هاش هست.نقل قول:
اره دیگه الان تغییر ساعت و کم شدن حجم شبانه رو اس ام اس نکردن که تا میتونن حجم بخورن . ولی قطع شدن دیشب رو گفتن !! ولی محدود شدن رو فقط تو صفحه مشترکین اونم تو قسمت پیام ها نوشتن .حتی تو سایت الان به دروغ نوشته 3تا7 رایگان!!نقل قول:
دوستان جدید فعلا برید تو این سایت شکایت کنید هر چند اگه بی فایده باشه سایت سازمان مقررات اینترنتیو این چرت و پرتا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میفهمم :n03:نقل قول:
شبی حدودا فقط 40 مگ میتونی دانلود کنی. یعنی تو یک سال 24 گیگنقل قول:
لطفا به دوستان خبر بدید ضرر نکنن چون هیچ جوری نمیشه خسارت گرفت و هیچ سازمانی حتی سازمان مقررات هم شونه خالی میکنه هنوز جواب شکایت 2 هفته پیشو ندادهنقل قول:
سلامنقل قول:
منم از 1392/12/08 شکایت کردم ولی هنوز جوابی داده نشده.
من دوتا نت جدا از مبین نت دارم یکی برا خونه یکی برا محل کار, امروز بیدار شدم دیدم نت خونه بعد سه روز شارژ که 42.5 ریخته بودم به حسابشون قطع شد, تازه متوجه شدم ساعات رایگانشون رو بدون اطلاع رسانی محدود کردن.
نت خونه رو دیگه وصل نمیکنم و فعلا نت محل کار که آی پی ثابت داره رو استفاده میکنم تا با یکی از isp های منطقمون نت و ip جدید بگیرم ایشالا از ماه دیگه این یکی رو هم قطع میکنم.
دوستان اگه میتونید یه برنامه ای بزاریم یه اعتصاب کنیم و اصلا دیگه از نتشون استفاده نکنیم یا برای یه مدت استفاده از دست یکشیم یا سرعت پایین تری رو بگیریم یا اگر چندتا مودم داریم مثل بنده یک رو قطع کنیم. درس خوبی میشه براشون شک نکنید.
معلوم نیست توی این مملکت چی میگذره از یه طرف دولت میگه ما قیمت اینترنت رو پایین آوردیم از طرف دیگه افزایش قیمت هارو مبینیم. عاقبت این مملکت چی میشه خدا میدونه....
نحوه ی جواب دادن داخل سایتش گفته شده:نقل قول:
در صورتي كه از اپراتور دارنده پروانه از سازمان ، شكايتي داريد پس از ثبت شكايت در سايت سازمان ، موضوع از طريق سايت سازمان به اپراتور منعكس مي شود و در صورتي كه بعد از گذشت14روز با ورود كدپيگيري در همين سامانه ، پاسخي از اپراتور دريافتنشدو يا حداكثر ظرف مدت 3 روز از پاسخ نهايي در خواست تجديد نظر داده شود ،شكايت براي رسيدگي به واحد تخصصي در سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات ارجاع داده مي شود.
منم فقط به خاطر دانلود شبانه مبین نت با سرعت 250،260 میگرفتم
10 روز مونده طرحم تموم شه، میرم adsl میگیرم
راهي هست كه بشه از مودم مبين نت براي ايرانسل استفاده كنيم .
من تاگیک رو خوندم امروز یه کم امیدوار شدم. لطفا کسی دیگه تمدید نکنه.من که رفتم سراغ adsl
در این که مبین نت دزد هست هیچ شکی نیست، اما اگر با این اقدامشون کیفیتشون میرفت بالا من هیچ مشکلی نداشتم، مثلا شب ها سرعت افت نمی کرد، تایم اوت نداشت و کلا همه مشکلاتش برطرف میشد، اما مسئله اینجاست که این تدابیرشون واسه کم کردن ترافیک و افزایش کیفیت نیست و من مطمئنم کیفیتش تغییری نمی کنه. به عنوان مثال، من که باهاش گیم بازی می کردم ساعت 2 که میشد کلا دیگه نمی تونستم به سرور جوین شم، خوب این خوب نبود، وقتی ساعت رایگان دانلوده، نباید سرعت افت کنه، اگر افت می کنه بهتره که ساعات رایگان رو کلا بر دارن. اما می دونم این مبین نت کیفیتش تغییری نخواهد کرد.