بابا ترکیدم از افت سرعت.یکی به دادم برسهههههههههههههههههههههه هههههههه
پس تو این همه صفحه شماها چی مگین به هم دیگه.به فکر همدیگه هم باشیییییییییییییییییییییی ییین
Printable View
بابا ترکیدم از افت سرعت.یکی به دادم برسهههههههههههههههههههههه هههههههه
پس تو این همه صفحه شماها چی مگین به هم دیگه.به فکر همدیگه هم باشیییییییییییییییییییییی ییین
شاتل میگه مشکل همگانیه ولی من هرجایی میرم سرعت خوبه جز کساییکه از شاتل سرویس دارن....................
این سایت چه طوریه؟ اگه میشه دقیق توضیح بده.نقل قول:
من رفتم توش تست کردم، همه چیز excelent بود، پینگ هم 0 بود.:18::18::18:
ولی تو speedtest.net و ping test.netهمیشه پینگم بالاست و تو چند روز اخیر از 300 پایینتر نیومده.
این مثل speedtest.net و ping test.net نیست که بشه نتیجه رو کپی کرد و اینجا گذاشت؟
کد:http://speed.io/pics/3276/0648/speed.io.png
بروبچ واسه شما یاهو مسنجر باز میشه ؟ میل باز میشه اما مسنجر نه . جالب اینجاست که با Pidgin باز میشه
این سایت مشکل داره برای همین گفتم هر کی شاتل داره تست بندازه تا مشخص بشه سایت معتبری نیست.نقل قول:
خیلی ممنون اخیرا یک مهندس به این نتیجه رسیده کل کاربرانی که این سایت ISP شون رو ذکر نمیکنه و از شاتل استفاده می کنند از پرو کسی استفاده کردند.نقل قول:
امروز زنگ زدم گفتن که تا اخر هفته احتمالا وصل خواهم شد.:8:بابا سرعت عمل:31:
چه سرعت عملی؟؟؟:20:نقل قول:
من هفته پیش یکشنبه رفتم نمایندگی شاتل تو اهواز و فرم قرارداد رو پر کردم، 2 شنبه مدارک رو براشون بردم(تو اهواز باید خودمون مدارک رو ببریم شرکت و پیک نمیفرستن در خونه)، 3 شنبه ظهر از مخابرات زنگ زدن گفتن خطت رانژه شده، 4شنبه تو اکانتم توی سایت شاتل دیدم نوشته که سرویست آماده نصبه،5شنبه هی بهشون گیر دادم تا یکی رو فرستادن برام نصبش کردن. اگه 4شنبه بهشون گیر میدادم هم تو همون روز میشد کار رو تموم کنم.
سرعت عمل به این میگن.:5:
البته مخابرات منطقه ای که ما توش هستیم واسه همه سریع رانژه میکنه ولی مناطق دیگه اهواز مثل بقیه جاها 3-4 روز طولش میدن.
چند وقت پیش یه نفر که تو منطقه مخابراتی خودمونه صبح رفت نمایندگی پارس آنلاین، ساعت 3 عصر خطش رانژه شد، فرداش براش سرویس رو نصب کردن.
باز چه مرگش شده شاتل پینگ اومده رو 1000 زنگ هم میزنی یارو مزخرف تحویل آدم میده.حالم دیگه داره به هم میخوره از این پینگ.
سلام.
بعد از 6-7 ماه بالاخره دیشب بدون قطعی و با سرعت مناسب دانلود کردم.
خدا کنه دوباره خرابش نکنن.