برا وصل موندن به اینترنت هیچ هزینهای پرداخت نمیکنین فقط بابت ارسال و دریافت هزینه پرداخت خواهید کرد!!!!نقل قول:
برا وصل موندن به اینترنت هیچ هزینهای پرداخت نمیکنین فقط بابت ارسال و دریافت هزینه پرداخت خواهید کرد!!!!نقل قول:
زنگ زدم گفتند كه خودش تا چند روز ديگه درست ميشهنقل قول:
گفت تو حسابت ايراد هست
سلامنقل قول:
ببخشید من گوشیم 6600 هست این مسیری که شما گفتید نیست چیکار کنم؟؟؟؟
:31: آقا من همون 18 خرداد یه دفعه طرحمو زدم تا امروز فعاله و خودش تو قبض درست کم میکنه. :31:نقل قول:
الان که من با *130*1# صورت حساب میگیرم 7 هزار تومن زیاد میزنه :18: ولی تو حساب اینترنتی درسته. :8:
اصلا به این اعداد توجه نکنین. چون همش تو قبض درست میشه. خیالت راحت. :46:
آقا شما بیا به این آدرس:نقل قول:
کد:http://www.mtnclub.ir/showthread.php?tid=231
الان روی سیم کارت اعتباری من طرح قرمز فعاله...الان می تونم عوضش کنم به طلایی؟یا باید وایسم قرمز تموم شه بعد؟
اون دوستمون که مشکل تغییر طرح داشت:
جوابیه اومد
نقل قول:
تغییر تعرفه در اعتباری انجام میشه ولی پولی که بابت طرح کسر شده برگشت نمی خوره.
پس توی طرح بمونه براش خیلی بهتره
یعنی دو هزار تومنی که بابت طرح قرمز دادم بر نمی گرده و باید 15000 تومن برای طرح طلای بدم؟
Salam
Bebakhshid ke Farsi nemitunam bezanam!!
Man mikhama ba gushim 6300, E-mail bezanam va 1 aks ham befrestam,ama tu mailham (ke ba gushi miram) gozineye Attach NADAREH!!! Che kar konam??
نقل قول:
اره مهدی جان همینه. ممنون.
دوست عزیز جنابoptis2005
امکان تغییر تعرفه وجود داره ولی بدون که پولی که بابت تعرفهی قرمز دادی بهت برگشت داده نمیشه!!!!
پس خیالت راحت همونه که قبلا گفتم چیز خاصی نیستنقل قول:
یعنی ماله منم که 9 تومن اضافه زدن درست میشه ؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قول نمیدم. فردا نیاین بگین تو به ما دروغ گفتی هاااا !!!!!! :31::31::31::31:نقل قول:
ولی مال من که درست شد. همون موقع که زیاد حساب کرده بودن از شاهین پرسیدم گفت اصلا به این ارقام توجه نکن.
ملاکت فقط قبض باشه. :11:
سلام
به نظر شما کیفیت ایرانسل پایین نیومده ؟
من دیشب خواستم یه تماس با یه ایرانسلی دیگه بگیرم ، همش میگفت شبکه شلوغ هست !
واسه ی من که خیلی نامردی کرد من همش دو دقیقه میخواستم اینترنتش رو امتحان کنم اما 80 تومنم رفت حالا پولش که هیجی بد شانسی من هنوز طرح قرمزم 10 15 روز دیگه مونده بود اینو باید چیکار کنم؟؟؟؟ اصلا چطور بهشون بفهمونم که من فقط وصل بودم نه چیزی دادم نه گرفتم من طرح قرمزم رو میخوام
سلام من چندتا سوال داشتم ایرانسل پنجشنبه خمعه ها مجانی هست حتی برای دانلود؟ من دیروز یهدونه از این اعتباری ها گرفتم ولی الا که حسابم رو با *140*1# چک میکنم میگه4710 ریال بیشتر نیست؟ مرسی
نقل قول:
ایرانسل همیشه کیفیتش پایین بوده :20:
عزیز اصلا چنین چیزی ممکن نیستنقل قول:
ینی حتی اگه اپراتور هم بخواد نامردی کنه و بر اساس میزان زمان بودنتون تو نت ازتون پول بگیره نمیتونه!!! در حقیقت gprs چنین قابلیتی نداره
حالا که از شما پول کم شده مطمئنا دلیل دیگهای داشته
نه دیگه اون ماجرا باسه پاییز بود دیگه الان همه چی پولیهنقل قول:
من هر کاری میگنم نمیتونم با گوشی برم نت.نمیدونم چرا؟
از فروشنده سوال کردم گفت چون سند نزدم ثبت نامت تکمیل نشده.الان هم که سند زدم بازم نمیشه.نمیدونم چرا؟
تنظیمات جی پی آر اس رو انجام دادی؟
متاسفانه انسان طوری طراحی شده که اگه به یه چیزی بدبین باشه ! کافیه بگه جیز ! صدای اون شخص در میاد و خیلی بزرگش می کنه ! که بده ، به درد نمی خوره..........
الا شهر ما یک روز در میون قطع هستش....
اصولا یه چیز خیلی طبیعی هستش که تازه راه اندازی شده اینطوری من الا بیام بگم به درد نمی خوره.... ، اگه چندین ماه گذشته بود یه چیزی !
هزینه هاش هم برای من که از دولتی استفاده می کردم خیلی بهتره ! انگاری هزینه الکی از ادم نمیگیره
وسیع باشید
یاحق.
حالا میگیرن یا نمیگیرنش رو نمیدونم اما من نه چیزی دادم نه گرفتم اگه میشه یکی بگه من چطوری 80 تومنم رو پس بگیرم البته با طرح قرمزش که مهمتره
باید تنظیمات گوشیت را دریافت کنینقل قول:
حتماکه نباید چیزی دانلود کنی!!!نقل قول:
همین که وارد یه سایت بشی مثل این میمونه که داری دانلود میکنی
جون تقی راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه این دیگه شد اینترنت؟؟؟ پس دیگه وصل موندن بهش یعنی چی بدون هزینه ست؟؟؟ مگه میخوام به اینترنت وصل باشم که چیکار کنم؟؟؟ :19:جیییییییییییییغ پس بگو اینترنت به درد چی میخوره؟؟؟ کجا بریم یعنی دانلود نمیاد نمردیم و معنی دانلود رو هم فهمیدیم:27:نقل قول:
خوب این مشکل شماس که فکر میکنی دانلود فقط گرفتن یه فایل از اینترنته!!!
در حالی که وقتی شما یه صفحه اینترنتی را باز میکنی باز شدن صفحه شامل
کدهای صفحات
و.....
همگی باید دانلود بشن!!!!!!
منظور اون جمله اینه که وقتی شما یه صفحه را باز کردین میتونین هرچقدر دلت بخواد اون صفحه را نگه داری (نبندیش) پولی از این بابت پرداخت نخواهی کرد ینی مثل دایال آپ نیست که نسبت به زمان موندنتون تو اینترنت براتون پول بندازه!!!!
سلامنقل قول:
خب، فارسيم درست شد،
بي معرفتها، يكي جوابمو بده، من هر جور شده بايد بتونم با گوشيم و اينترنت عكس بفرستم، بعضي وقتها بايد عكسهامو سريع به دفتر روزنامه بفرستم تا براي شماره فرداش چاپ بشه.
كمكم كنيد. :11:
من که گوشیم 6300 نیست
باید صبر کنی ببینی کسی این گوشیو داره یا نه؟
البته میتونی بری تو کلوپ گوشیها!!!! و بخش نوکیا اونجا شاید تاپیکی برا 6300 ایجاد شده باشه
نمیدونم این چه طرح قرمزیه اصلا نمیدونم تموم شده یا نه sms نمیده اما شبا هنوز رایگانه فلسفه اش چیه؟؟؟؟
دوستان اینجا کسی میدونه چه جوری میشه اس ام اس ها رو جوری فرستاد که شمارمون نیفته؟؟
یا حداقل همون 4 شماره اول بیفته مثلاً 0936xxxx برای زنگ زدن بلدم کاری کنم شماره نیفته اما برای اس ام اس میخوام بدونم باید چی کار کنم ؟
با تشکر
خواهرم یه اعتباری ایرانسل داره + یه گوشی سامسونگ مدل e310 ولی با وجود اینکه اون کدها جهت دریافت تنظیمات mms وgprs روبهش دادم باز هم هیچ کدومش کار نمی کنه یه بار هم تمام تنظیمات رو پاک کردم و دوباره کدها رو دادم اما این بار حتی تنظیمات رو هم برام نفرستاد علت چیست؟؟
اعصابم خورده خورده
دیشب داشتم شماره هارو نگا میکردم
که یهو دستم خورد به کد
و
بله
2000 تومن از حسابم کم کرد
الهی خیر نبینین!
نامردا من هفته ی پیش اعتبار گرفتم
حالا 1 تومن از حسابم مونده
آخه این انصافه!
من دیروز سیم کارت ایرانسلمو استفاده کردم ببینم کیفیتشو درست کرده یا نه.
ماشالله پس رفت داشته!اس ام اس ها بعد 1 ساعت بدون دلیوری میرسه...زنگ زدن که تعطیل ولی اینترنتش یه کم خوب بود.
ولی دیروز ساعت 4 این ایرانسل شتر(!) 4 تا اس ام اس پشت سر هم برام فرستاده که اولین تماسو برقرار کنین تا ....... هر چی فحشه بارش کردم...آخه یکی نیست بگه احمقا من سیم کارتم فعاله!!!!!!!
خدا به داد شماها برسه..این فقط یه روزش بود!!فکر کنم روزی 5-6 تایی بفرسته براتون.
خوب میشه بفرمایین وقتی شما کد را گرفتین باید چه کار کنه ایرانسل؟؟؟؟؟نقل قول:
والا بعضی ها توقعشون خیلی زیاده. خب وقتی کد رو زدی تازه میگی خیر نبینن؟؟؟؟؟
الان تو کلوپ هواداران همه از ایرانسل تو شیراز راضین ولی دوباره این سروش اومده معلوم نیست واسه چی داره بد و بیراه میگه.
چرا کسی جواب منو نمیده؟؟؟ مگه اینجا تاپیک ایرانسل نیست؟؟ اون موقع میایم بحث میکنیم در موردش میگین بحث نکنین مشکلات رو بگین که حل کنیم خوب بابا اینم مشکله دیگه اگه خودم بلد بودم که نمیومدم اینجا... کمک کنین بابا احتیاج دارم... در ضمن اگه کسی بلده تنظیمات دستی نوکیا سری 40 رو اینجا آموزش بده لطفا.نقل قول:
هنوز که 9تومن اضافی من درست نشده
آقا سروش اون اس ام اسی که واسه ی جنابالی فرستادن یه نوع تبلیغ و هیچ منظور دیگه ای داشته