کسی نیست؟
روم تی دی؟
Printable View
کسی نیست؟
روم تی دی؟
سلام.
دوستان عزیز بر روی کامپیوترهای گیم نت وارکرافت نصب کردم بر روی بعضی سیستم ها Switch Version می کنم میاد اما بعضی ها هم اررور زیر را که در تصویر مشاهده میکنید میدهد!
خواهشا راهنمایی کنید
علت چیه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنج شنبه بازی کردید ؟ ؟
اگه بازی کردید ریپلی رو بزارید
این جور که پیداست دیروز از بازی خبری نبود!:31:
رسیدن 6.72 رو با یکم تاخیر تبریک میگم :31: و بعد هم یه درخواستی داشتم , بی زحمت اگر AI جلو تر از 6.68 اومده لینک دانلودشو بزارید خیلی ممنون میشم.:31:
یه نفر بی زحمت در مورد این KOTL توضیح میده !؟!؟!
5شنبه منو s0sk بودیم کسی نیومد
خب فکر کنم پیدا کردم ولی بی زحمت اگر کسی قیلتر شکن داره اینو یه جا دیگه برام اپ کنه.
واقعا ممنون میشم.
کد:http://www.playdota.com/forums/452094/update-dota-allstars-v6-70c-ai-gagarin-rev2/
DotA 6.70c AI Rev2 Map Download by PBMNنقل قول:
[PHP]1. Fixed Human Phoenix Auto Super Nova after Dive and Low HP.
2. Removed the debug message after Invoker`s Meteor.
3. Fixed Walrus Punch not working when used on the same hero twice.
4. Added Phoenix basic anti Sun Ray and Super Nova reactions.
5. Fixed a bug in Invoker`s system skills usage making him use Ghost Walk when he can`t.
6. I put some delay on endscreen generation but I don't think that fixes the bug with missing data at some point.[/PHP]
PASS:AMINکد:http://safelinking.net/p/b081441eab
نقل قول:
تشکر فراوان.:11:
بچه های اینجا تو کدوم روم و چند شنبه ها و ساعت چند بازی میکنن ؟؟!؟
نقل قول:
معمولا روم TD.
پنج شنبه ها.
ساعت 8 به بعد.
این بازی coop or tdm داره؟
شبیه به کدوم بازی ؟
:31:
: دی : دی : دی
Tdm?
آقا مگه Codه؟: دی
پس تو بازی باید چیکار کرد ?:31:
تقریبا میشه گفت Tdm هستش: دی
2تا تیم میشن ولی دیگه Dm نیست!...باید بیس حریف رو جم کنن:-؟؟
بچه ها الآن کسی نمیاد بازی؟:(
امروز بازی هست؟؟/
من گارنام اگه بازی می کنین pm me
انگاری بچه ها سرشون شلوغه یا کلا یادشون رفته....!:31:
سلام
آقایون دوتا سوال :
1- بهترین آیتم ها برای thrall چیه؟(همون disruptor ـه)
2-آیم void stone کجاست کل مپ رو گشتم(6.72) نبودش !
آقايوني كه درباره ي Dota all star توضيحات كاملو دادن من از همشون ممنونم ...
فقط منـ با يكــ مشكل در Garena مواجه شدم كه واقعا گيج شدم . نميدونم چرا اينجوري شده ..
من وقتي وارد گارنا ميشم , بعد كه وارد يكـ روم ميشم كه ميخوام بازي كنمــ بعد از اينكه Start Game رو ميزنم و باري اجرا ميشه نميدونم چرا در قسمتــ شبكه ي بازي هيچ سروريو نميبينم كه ساخته شده باشه يعني اصلا هيچي نيست كه بخوام بازي كنم ...
با اينكه كل Patch هاي Frozen رو دارم اما چند بار از روم Start game رو زدم اما در قسمت شبكه ي بازي هيچ سروريو نميبينم .
---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
اگه ميشه راهنماييم كنين , ممنونــ ميشم:11:
سلام بچه ها
بچه ها کسی نمیدونه اون رمزی که وقتی میزنی مپ هایی که AL ندارند کامپیوتر پلیر هاش میاند چی بود؟
ممنون می شوم بگید:11:
عزیز این اصلا ربطی به پچ نداره، شما هر پچی باشین هاست ها رو می بینین فقط وقتی بازی رو اجرا کنن در صورتی که پچتون با هاست یکی نباشه دراپ می شین.نقل قول:
این مشکلتون می تونه چند دلیل داشته باشه.
سرعت نتتون پایینه به این دلیل هاست ها رو نمی بینین، اگه دلیلش این باشه اگه چند دقیقه صبر کنین هاست ها براتون مشخص می شن. برای انکه مطمئن شین تو قسمت چت از چند نفر بخواین پینگتون رو بهتون بگن.
امکان داره فایروال آنتی ویرستون جلوی سند و ریسیو از گارنا رو بگیره، اگه دلیلش این باشه تو روم ها هم نمی تونین چت ها رو ببینین.
امکان داره گارناتون مشکل داشته باشه، واسه اینکه مطمئن شین کلاینت گارنا رو دوباره از سایت گارنا دانلود و نصب کنین.
امیدوارم مشکلتون حل شه.
امکان داره وارد یه روم خلوت شده باشن!!:|
آقا یکی این رمز را بده:19:نقل قول:
مگه میشه همچین چیزی؟:Oنقل قول:
اون رمزی که وقتی میزنی مپ هایی که AL ندارند کامپیوتر پلیر هاش میاند چی بود؟
اره مي دونم دوست من ...نقل قول:
حق با شماستــ مشكل از فايرولِ انتي ويروس بوده وقتي غير فعالش كردم , درست شد
ممنون عزيز :11:
void stone که جاس عوض نشده پیش جادوگره تویه جنگل
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
alone_son عزیز اولا یک همچین چیزی فکر نکنم داشته باشیم دوما AI نه AL که مخفف کلمه ی artificial intelligence هستش
عزیز درستش AI هستش.
شاید بعضی مپ ها این قابلیت رو داشته باشین اما dota همچین رمزی نداره.
اصلا نمیشه که ! مپ باید واسش AI نوشته شده باشه دیگه ! مپی که واسش AI نوشته نشده که نمیشه توش AI آورد!
چه سوت و كور ... :دي
دقیقا...:|
خیلی وقت بود اینجا سر نزده بودم.
به دلیل فشار زیاد درسام کم میام، ولی معمولا آخر شبا HLR هستم. کسی دوست داشت آیدیم رو اد کنه:
dark.knight7
با سلام خدمت دوستان عزیز
HoN نسخه ی گرافیکی Dota میباشد که برای بازی کردن آن حتما باید یک اکانت داشته باشین و به صورت اینترنتی بازی کنین. برای داشتن اکانت HoN باید مبلغی درحدود 40 دلار بپردازین ولی انصافا واسه کسی که زیاد Dota بازی میکنه HoN براش میصرفه.
به هر حال, بازی HoN رو به مدت یک هفته ( تا بیست و سوم ماه می ) میشه رایگان بازی کرد
که باید به سایت مربوطه رفته و یک اکانت فری برای خودتون بسازین و بازی رو از همون سایت دانلود کنین و تا یک هفته لذتش رو ببرین.
به دوست داران دوتا توصیه میکنم حتما دانلود کنن و تا این یک هفته از دست نرفته بازی کنن.
محل ساختن اکانت رایگان :
[HTML]http://www.heroesofnewerth.com/trial.php[/HTML]
محل دانلود بازی :
[HTML]http://www.heroesofnewerth.com/download.php[/HTML]
با سلام. ممنون , بايد جالب باشه اما صبر ميكنيم اين يك هفته هم بگذره:31:نقل قول:
چرا دوست عزیزنقل قول:
مهم همین ۱ هفته هست
فقط همین ۱ هفته رو میشه مجانی بازی کرد.بعد اون پولی هست
پس وقت رو هدر نده دانلود کن،۱ تست کن،شاید این ۱ هفته رو پا بند بازی شودی.
نسخه ی رایگان تحت LAN این بازی هم موجوده که بصورت شبکه توی گیم نت میشه بازی کرد. من توی گیم نتمون نصب کردم و داریم بازی میکنیم.نقل قول:
به نظرم نمیتونه جای dota رو بگیره:|
من که خوشم نیومد
خیلی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باحاله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر منم نمیتونه، دقیقا جریان CS قدیمی و CS های جدید هست که هیچ وقت نتونستن جایگزین قدیمیا بشن.نقل قول: