در جریان یه تغییر باشید دوستان اونم اینکه ما قبل از این آپلود در سرویس اینترنت ثابت شاتل رایگان بود اما من بعد از این آپلود شما هم محاسبه و بسته به نوع داخلی یا خارجی از حساب شما کسر میشه.
Printable View
در جریان یه تغییر باشید دوستان اونم اینکه ما قبل از این آپلود در سرویس اینترنت ثابت شاتل رایگان بود اما من بعد از این آپلود شما هم محاسبه و بسته به نوع داخلی یا خارجی از حساب شما کسر میشه.
شما دستی از تنظیمات شبکه تغییر تست کردی؟نقل قول:
دوستان اگه هنوز از سرویس فعلیمون چند ماه مونده باشه و حجم هم داشته باشه میشه تبدیل به سرویس های جدید کرد ؟
تو طرح های استاندارد ماهی 32 نداریم. یا 25 گیگ 512 داریم یا 1024 با 40 گیگ. ( مگر اینه جشنواره باشه ولی باسه من قابل دیدن نباشه.)نقل قول:
اگر اسمی بخوای طرح 1024 یا 2048 با این مصرف فعلی ات بهتره ولی اگر از لحاظ کیفیت بخوای با توجه به اینکه این بسته ها جدیده و حجم جابه جایی زیاد داریم تا 3-4 ماهی نمی شه دقیقا گفت کدوم بهتر خدمات می دن...
میشه اما هزینه ای به شما عودت نمیشه.نقل قول:
با 1525 تماس بگیرید برای اطلاعات بیشتر
میخواستم 16 مگابیت شاتل بگیرم ولی پیشگامان گذاشته 16 تا 24 مگابیت. به نظرتون پیشگامان شرکت خوبیه؟
دوستان امروز با کارشناس بخش فروش شاتل صحبت میکردم حرفای عجیب غریبی تحویلم میداد. پرسیدم اگه بسته ترافیک 5 ترابایتی سابتای داخلی رو بخرم میتونم دیگه تمام حجم اصلی سرویسم رو خارجی استفاده کنم و داخلی هم که دیگه میشه گفت نامحدود شده درسته؟ گفت نه!
گفت با خرید بسته هم باز هرچی داخلی استفاده کنید اول از حجم اصلی سرویس کم میشه... برای مثال:
من سرویس 1 مگابیتی با 160 گیگ حجم رو + بسته 5000 گیگابایتی رو خریدم. میخوام 400 گیگ دانلود داخلی کنم. 200 گیگابات برام حساب باید بشه قاعدتا... بنابراین 160 گیگ اصلیم تموم میشه و دیگه ترافیک خارجی هم ندارم.. و من میمونم و 0 گیگ حجم اصلی (خارجی) و 4960 گیگ حجم بی مصرف داخلی! :n19:
جالبه که چون ملاک محاسبه سرعت حجم اصلی هست طبق مصوبه دویست و شصت و زهرمار، سرعتم میره رو 128 کیلوبیت بر ثانیه. یعنی 4960 گیگ حجم رو باید با 128 تموم کنم و اگه ترافیک بخرم برا برگشت سرعت به 16 مگابیت، بازم درهر صورت اول اون تموم میشه و این داستان ادامه داره. عملا بی استفادست بسته 5 ترابایتی چون حجم اصلی همیشه محدودش میکنه.
یعنی تو هرجای دنیا حتی همین ایران وقتی بسته حجمی میخری اول از اون کم میکنن بعد میرن سراغ ترافیک اصلی خطت.. مثل ایرانسل و..! اصن فلسفه وجودی بسته همینه. اون وقت شاتل عزیز به این صورت حساب میکنه طبق حرف کارشناس خودشون. امیدوارم که کارشناس اشتباه کرده باشه وگرنه عملا اون بسته 5000 گیگابایتی ارزشی نداره چون همیشه اول حجم خارجی شما خورده میشه.
خدا آخر و عاقبت همه مارو به خیر کنه.
این شاتل لعنتی نمیخواد تعرفه هاشو درست کنه؟!
حداقل 5گیگ اضافه کنه به تعرفه هاش! خیلی فاصله داره از های وب
اگه همه کاربرای فروم شاتل با هم دیگه متحد بشیم و یک درخواست شکایت آماده کنیم و برای صدای مشتری شاتل ارسال کنیم مطمئن باشید که این موضوع دقیقا حل میشه،فقط نیاز به یه پیگیری داره.. همین.نقل قول:
شفاف سازی تعرفه های انتخابی شاتل از پنل کاربری مای شاتل کاربر
نکات:
-سرویسهای nfg بدون هدیه تشویقی شبانه می باشند.
-سرویسهای 16 مگ در بین سرویسهای ارایه شده به کاربر دیده نمی شوند
-شاتل تعرفه هر 1ماه اینترنت شبانه رایگان را به 10 هزار تومان افزایش قینت داده است.
-قیمتهای ذیل بدون مالیات و ارزش افزوده می باشند و قیمت خام سرویس ها می باشند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، دوستانی که جدیدا سرویس گرفتن میخوام بدونم الانم مثه قبل شاتل سرعتا رو بالاتر از سرویس میده؟
یعنی مثلا من قبلن سرویس 128 داشتم سرعتمو رو 8 مگ بسته بودن.
نقل قول:
خیر سرعت اسمی سرویس هست. شما سرویس 512 خریداری میکنید سرعت دانلود شما روی 64 هست.
شما چه سرویسی گرفتین؟نقل قول:
سرویس 16 مگ
Upstream Speed 1112 kbps Downstream Speed 17400 kbps
اگه سرعتا باز نباشه برا من که قبلن ماهی 300-400 گیگ تو ساعت شبانه دانلود داشتم بهترین طرح
10 هزارتومنی سرعت نامحدوده که ترافیک داخلیشم نامحدوده+شبانه
که با هزینه شبانه میشه 21 هزار
نهایت چند گیگ ترافیک اضافه هم میزنم تنگش
سرویس شما بالاترین سرویس موجوده میخوام بدون سرویسای پایینتر مثلا 512 رو چند میبنده؟نقل قول:
چرا من نمیتونم تعرفه ها رو ببینم چون میگه دسترسی ندارید !!! واسه هرکاری باید زنگ بزنم نمایندگی خیلی مسخرست واقعا در واقع مای شاتل هیچ کاری برام نمیکنهنقل قول:
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
سلام میشه کیفیت خط ( در مودم ) رو هم برام بزارین ؟نقل قول:
سرویس فعلیتون باید تموم شه تا تعرفه ها رو تو مای شاتل نشون بدهنقل قول:
سرویس فعلیم تا یکسال خودبخود تمدید شده !!نقل قول:
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
خط منطقه ما کشش طرح 16 مگ با قیمت 80 تومنی رو نداره به اجبار باید طرح 8 مگ رو خریداری کنم
جه راهکارهایی برای بالابردن کیفیت خط پیشنهاد میدین ؟
باید ترافیکتون 0 بشهنقل قول:
به منطقه نیستنقل قول:
به فاصله از مرکز و سیم کشی داخلیتونه
مشخصات خط رو بذارید
الان سرویس سه مگ رو دارم که دانلودم 400 کیلوبایتنقل قول:
snr 35الی 30
گزینه پایینش 40
من همه راها رو رفتم نتیجه سالها تجربه رو بهتون میگم:نقل قول:
کارشناس، تست سر خط، شکایت، تعویض کابل از سر خط به طوری که کابلم الان یه تیکه اومده تو مودم
کلاً سه تا راه پیش پا داری:
1- اولین و بهترین راه اینه که یه خونه نوساز تو یه منطقه خوب بگیری:n33:
2-اگه از مخابرات نت بگیری و خطت نویز داشته باشه پیگیر باشی کابل کشی رو تا دمه در خونتون برات عوض میکنن.
3-تست سر خط بگیر اگه اونجا نویز نبود با کابل کشی داخلی کارت راه میفته.
دوستان من سرویس 8 مگ 160 گیگ ( شبانه دار ) گرفتم الان پنل نگاه کردم دیدم 80 گیگ داده ، ترافیک داخل هم داره از همین 80 گیگ کم میشه
درسته یا طلب کار باید بشــم؟ :n13:
گزینه دوم عملا غیر ممکنهنقل قول:
من با اینکه تو خود مخابرات منطقه اشنا داشتم و ثابت هم شد که مشکل از سیم کشی تو کوچه س و مخابرات مقصره
بازم بهم گفتن شما خطط تا 1 مگابیت (!!!) کشش داشته باشه کافیه!!!
و دیگه پیگیری نکردن
شکایت هم جواب نداد
Sent from my LG-M320 using Tapatalk
احتمالا درستنقل قول:
٨٠ گیگ بین المللی
اگر داخلی مصرف بشه نیم بها
در مجموع اگر همه داخلی مصرف بشه میشه ١۶٠ گیگ
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
درسـتـــه همینحوری هســــتنقل قول:
بدجوری ضدحال خوردم :n36:
دیگه داخلی با خارجی چرا حساب میکنن آخه نامردیست :n15:
سرویس 4 گیگ شاتل :
بهترین سرویس شاتل همین سرویسه به نظرم یه دانلود شبانه با چن گیگ اضافه بگیری میترکونه هیچ کدوم از ISP ها طرحی مشابه نذاشتن که با قیمت پایین سرعت باز باشه.نقل قول:
کسی سرویس 512 شاتل نگرفته جدیدا که تست سرعت بذاره؟
منم همین کارو کردم .... چند کیگ اضافه هم برای سرور خارج گرفتمنقل قول:
دیگه لازم نیست هزینه ی شاتل لند هم بدم
دقیقا برای کسایی مثه من که زیاد دانلود میکنن و سرعت بالا میخوان ولی نمیخوان زیاد هزینه کنن:26:نقل قول:
این سرویس عالیه شاتل لندشم که رو خوده سرویس هست هرچی از سایتای داخلی خواستی دانلود کنی
لیچ میکنی تو آپلودسنتر شاتل لند و مجانی دانلود میزنی، شبانه رایگانم میگری برای لینکای خارجی و تورنت
دوستان دانلود رایگان 1 تا 8 صبح رو چه جوری میشه فعال کرد؟
اگه کاربر فعلی شاتل هستی وقتی طرحه فعلیت یا ترافیکت تموم شد میری تو مای شاتل لیست طرح ها میاد اونایی که جلوش نوشته NFG دانلود شبانه ندارهنقل قول:
بقیه دانلود شبانه دارن و طبیعتاً 10 هزار تومن گرون ترن
من تازه مشترک شاتل شدم و نوع سرویس منو زده Fair16384nfg-1 الان یعنی از 1 تا 8 میتونم رایگان دانلود کنم؟نقل قول:
نه nfg دانلود شبانه نداره به قیمتها دقت کنید، سرویسهایی که شبانه دارن 10 تومن گرونتره
نمیشه الان این سرویس دانلود رایگان رو فعال کرد؟نقل قول:
نقل قول:
بعد بفرمایید که سرعت دانلود در این ساعت شبانه رایگان همون سرعت اسمی سرویس شماست یا افت محسوسی میکنه؟