3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
سلام
دوست عزیز من چند ماه این مشکل با سیمکارت دایمی داشتم اما اعتباری نه ، اوایل دایمی با بسته وصل شده بودم!
هیچ رقمه وصل نمیشد الکی هم پول بسته میدادم بعدا حتی به ۳ جی هم وصل نمیشد پشتیبانی میگفت ایراد از سیم ببر تست کنن اما چند روز پیش همینطوری امتحان کردم دیدم وصل میشه به همه نسل ها!
در کل این مشکل چند نفر دیگه داشتن قبلا فکر کنم شبکشون بعضی سیم ها یه مدتی از دسترسی به شبکه خارج میکنه اگر مناطق دیگم وصل نمیشید و گوشی موردی نداره قطعا از خود سیستم همراه اوله.
Sent from my iPhone using Tapatalk
3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
نقل قول:
سلام. کسی میدونه آیا میشه این بسته های نا محدود شبانه رو مستقیم از طریق نرم افزار همراه اول از طریق گوشی فعال کرد یا نه چون تو منو بسته های نوترینو که نبود.؟
فقط بسته های که موجود هست میشه فعال کرد بقیه بسته ها با کد
نقل قول:
سلام سوال من اینه که آیا مودم های cat11 و cat16 از 4.5g همراه اول سرعت بیشتری میگیرند ؟ نسبت به cat6
اگر پلاس بشه دیگه مهم نیست cat چند باشه و سرعت هم فرقی نمیکنه
نقل قول:
امروز برای گوشی مادرم پیامک اومد که اگر گوشی شما از 4g ساپورت می کنه کد پستی منزل رو به 8962 ارسال کنید تا به طور رایگان سیم کارت یو سیم و 20 گیگ اینترنت هدیه دریافت کنید. من کد پستی رو پیامک کردم بعد جواب اومد که شما مشول طرح رایگان تعویض یو سیم نیستید! پس چرا اینجوری شد؟ هم گوشیش فورجی داره هم از اینرتنتش استفاده کرده
سرکاریه؟؟
ممکن باز هم بفرستن زیاد به جواب پیامک توجه نکنین
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD