برای شماره گیری باید 2 بار کلید بالا را فشار دهیدنقل قول:
وقتی 1 بار دکمه بالا را میزنید به منو موبایل میرود و وقتی 2 بار بزنید میتوانید شماره گیری کنید.
بای بای
Printable View
برای شماره گیری باید 2 بار کلید بالا را فشار دهیدنقل قول:
وقتی 1 بار دکمه بالا را میزنید به منو موبایل میرود و وقتی 2 بار بزنید میتوانید شماره گیری کنید.
بای بای
مرسی خیلی ممنون
سوال دوم هم اگه کسی اطلاع داره کمک کنه: وصل کردن جوی استیک
شما حتما باید گیم پدت طرح ایکس باکس باشه مثلا همین فراسو FGP-660 من خودم با اون بازی می کردم البته باید devdata بریزی 2 جا اگه گیم پدش رو تهیه کردی بگو تا devdata های مخصوصش رو بدم اینم بگم من برای فراسو یه devdata خوب نوشتم که دقیقا به درستی map شده و جای دکمه ها صحیح هست. گیم پدهای غیر از طرح ایکس باکس توسط بازی ساپورت نمیشه
من با کنترلر viera دارم ، اگه devdata هست واسش برام بزار دستت درد نکنه، اگر که نیست هم باز دستت درد نکنه خیلی ممنون
viera مگه طرح xbox360 هست کمی شبیه هست ولی اون دوتا دکمه پایینیش اسلایدر هستند؟
مطمئن نیستم که جواب بده ولی این ها رو امتحان کن ببین فعال میشه یا نه:
کد:http://www.2shared.com/file/9293577/3bf3d7ef/Game_Pad_360.html
سلام . .
من 56.81 درصد از بازی رو رفتم . .
یکی با نام Packie به من زنگ میزنه . . اما علامتی روی نقشه نمیاد . . میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم . . !
ممنون ./
مثل اینکه قرار نیست کسی به من فاز بده :13:نقل قول:
سلام دوستان
من حدود 1 ماهه توی این مرحله موندم از دوستان هم کمک خواستم ولی اخرش نتونستم رد کنم . یعنی بلد نیستم
توی این مرحله باید چیکار کنم . درصد بازی حدود 61-63 ایناست !!!
سیومو میزارم اگه رد کنید خیلی خیلی ممنون میشم :
البته بعد از اینکه رد کردید حتما بگید چجوری ردش کردید چون این مراحل اخره دلم نمیاد خودم ردش نکنم .
ممنون
بعد از مدت ها دوباره بازی رو نصب کردم و دارم میرم جلو تا الان هم 11 % رفتم
اگه یادتو ن باشه همن اوایل بازی (روی 8%) اینجور یه جا هست که می افتی دونباله یکی که از پشتبوم فرار می کنه و بعد می خواد پرت بشه پایین مرگ و زندگیش دست ماست اونجا اگه طرف رو بکشیم چقد تو بازی تاثر داره و اگه نکشیمش چقدر تاثیر ره؟؟
من دقعه ی قبل که بازی می کردم نکشتمش ولیامروز فرستادمش اون دنیا
می خواستم ببینم چقدر تاثیر داره؟!!
و این که الان واسم کافی نت باز نشده یادمه دقعه ی قبل همون اوایل بازی واسم باز شده بود !؟
نقل قول:
شما توضیح بده در کدام مرحله هستی ما کمکت کنیم.
بای بای
دوستام منم همین مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن هستی یک ماموریت هست؟
چون هر زنگی دلیل بر انجام ماموریت نیست !
بای بای
من 70% بازی رو رفتم و اینو ندیدمنقل قول:
فکر نکنم ماموریت باشه
دوستان هی زنگ میزنه هیچ ماموریت دیگه ای هم نیست تو بازی!! ماموریتها فکر نمیکنم تموم شده باشه.تیتراژ پایانی بازی هم پخش نشدهنقل قول:
زنگ میزنه دقیقا چه چیزهایی میگه؟نقل قول:
دوستان هی زنگ میزنه هیچ ماموریت دیگه ای هم نیست تو بازی!! ماموریتها فکر نمیکنم تموم شده باشه.تیتراژ پایانی بازی هم پخش نشده
شاید بهت میگه لباسهات رو عوض کن......اگر تیتراژ پخش نشده......یه ماموریتت مونده...باید کت و شلوارت رو بپوشی....نقل قول:
دوستان هی زنگ میزنه هیچ ماموریت دیگه ای هم نیست تو بازی!! ماموریتها فکر نمیکنم تموم شده باشه.تیتراژ پایانی بازی هم پخش نشده
سلام . .نقل قول:
شاید بهت میگه لباسهات رو عوض کن......اگر تیتراژ پخش نشده......یه ماموریتت مونده...باید کت و شلوارت رو بپوشی....
ممنون از شما . .
اما با پوشیدن کت و شلوار هم نمیشه . . !
یعنی چیزی هم نمیگه......اسمش الان یادم نیست...ولی esc...رو که بزنی...قسمت دومش...حرفایی که زدی و کارایی که انجام دادی و باید انجام بدی نوشته.....برو ببین شاید چیزی گفته شما حواست نبوده......نقل قول:
سلام . .
ممنون از شما . .
اما با پوشیدن کت و شلوار هم نمیشه . . !
سلام، آقا این patchای که تو سایت rockstar تاریخ 10 نوامبر 2009 واسه بازی اومده قضیه اش چیه؟ من دانلودش کردم ولی میترسم بریزمش چون کرک این patch رو ندارم، کسی اینو امتحان کرده؟ آیا نیاز به کرک مجدد داره؟
سلام.
شایعه شده که lost&dom...قراره واسه پس سیم بیاد ایا این خبر صحت داره یا نه مرسی.
سلام . من هنگام اجرای بازی مشکل dont send دارم . برای چیست؟:41:
آقا من با دسته نميتونم اين بازي رو انجام بدم كسي روش فعال كردن دسته براي اين بازي رو ميدونه?
دسته من جنيوسه ضمنا
مثل اینکه فقط با دسته های طرح XBOX 360 کار می کنه.نقل قول:
آقا من با دسته نميتونم اين بازي رو انجام بدم كسي روش فعال كردن دسته براي اين بازي رو ميدونه?
دوستان من توی یه مرحله ای گیر کردم.
حدود 52% از بازی گذشته یه جای هست میرم که کارخانه قدیمی هست انگار باید یه نفر رو بکشم.
میرم توی ساختمون تمام افراد داخل ساختمون رو میکشم بعد ساختمون هم چند طبقه داره طبقه آخر اون یارو ککه باید بکشمش میپره از پنجره ساختمون بیرون منم میرم دونبالش توی این مدت هم چند نفر دیگه رو نفله میکنم ولی دست آخر یارو از یه نردبون میره بالا هرچیم توی مسیر بالا رفتن تیر بهش میزنم چیزیش نمیشه میره بالای یه بلندی خودمم نمیتونم از نردبون برم بالا همینطور میمونم خیلی هم اطراف رو گشتم ولی نمیدونم باید چی کار کنم.
امیدوارم با توضیحات مضخرفی که دادم متوجه بشید کدوم مرحله است و بهم کمک کنید.
باسلامنقل قول:
من دقیقا" متوجه نشدم در کدام مرحله هستید! اسم شخصی که او را دنبال میکنید چیست؟
و یک چند عکس از ماموریت بگذارید تا اگر به خاطر بیاورم دقیقا" راهنماییتان کنم.
ولی وقتی به کسی شلیک میکنید و تیر اثری ندارد باید او را دنبال کرده تا او سوار چیزی مثلا" قایق شود و شما حتما" باید تا مقصدی اورا دنبال و سپس او را بکشید.
برای بالا رفتن از نردبان باید جلوی نردبال باستید و اگر اشتباه نکنم دکمه F را نگه دارید.
بای بای
سلامنقل قول:
اگه اشتباه نکنم توی اون مرحله گیر کردی که یه ساختمون داغون هست بعد میری داخلش و فرد مورد نظر رو از بین می بری و اون میره که سوار هلیکوپتر بشه . به هر حال ... اگه بلد نیستی از نردبون بالا بری برو کنار نردبون بعد F رو بزن و با W و نگه داشتن Shift بالا برو . اگه این نیست توضیح بیشتری بده .
موفق باشی ...
اگه انتقام رو انتخاب کردین ( اون آدمک قرمز ) احتمالا این مرحله آخره که باید بعد از کشتن اون افراد با موتور برین دنبال قایق.نقل قول:
سلام . .نقل قول:
دوستان من توی یه مرحله ای گیر کردم.
حدود 52% از بازی گذشته یه جای هست میرم که کارخانه قدیمی هست انگار باید یه نفر رو بکشم.
میرم توی ساختمون تمام افراد داخل ساختمون رو میکشم بعد ساختمون هم چند طبقه داره طبقه آخر اون یارو ککه باید بکشمش میپره از پنجره ساختمون بیرون منم میرم دونبالش توی این مدت هم چند نفر دیگه رو نفله میکنم ولی دست آخر یارو از یه نردبون میره بالا هرچیم توی مسیر بالا رفتن تیر بهش میزنم چیزیش نمیشه میره بالای یه بلندی خودمم نمیتونم از نردبون برم بالا همینطور میمونم خیلی هم اطراف رو گشتم ولی نمیدونم باید چی کار کنم.
امیدوارم با توضیحات مضخرفی که دادم متوجه بشید کدوم مرحله است و بهم کمک کنید.
شما توی این مرحله باید از نردبون با زدن کلید F بالا برید . . بعد همینجور دنبالش کنید . .
وقتی رفت سوار هلیکوپتر شد . . با آرپیجی هلیکوپتر رو منفجر کنید . .
به همین راحتی . .
موفق باشید .
آقا دسته رو نميتونم ازش استفاده كنم مدلش هم جنيوس شوك داره كمك كنيد تو رو خدا به من مسكين كمك كنيد
این آقا به شما جواب دادن ایشون رو قابل نمی دونید نه؟نقل قول:
همونطور که گفته شد فقط با گیم پد های طرح 360 می تونی بازی کنینقل قول:
سلامنقل قول:
اینو دان کن :
بعد xbox360cemu.ini رو بریز تو فولدر WINDOWSکد:http://amodarya.persiangig.com/GTA_Gamers/JoyPad.rar
4 فایل DLL هم بریز تو WINDOWS\System32
سلام برو بکس
آقا من 40% بازی رو رفتم
می خواستم ببینم از کجا باید بفهمم که مثل یه معموریت می ده بدون دیگه آین آخرین معمورین رسمی (منظورم اینه که آخرین مامورین اصلی بازی) آخه من بعضی از دمو هارو قطع می کنم م یخوام این آخرین که اومد حواسم باشه رد نکن و ببینم
راستی توی تریلر بازی دیدم که یه جا نیگو از پشت کامیون آویزون شده (اون جز مامورین های اصلی؟؟) من 40% بازی کردم فعلا که ب ه این ماموریرت نرسیدم!!!
سلام . .نقل قول:
راستی توی تریلر بازی دیدم که یه جا نیگو از پشت کامیون آویزون شده (اون جز مامورین های اصلی؟؟) من 40% بازی کردم فعلا که ب ه این ماموریرت نرسیدم!!!
آره . . جزء ماموریت های اصلی بازی . .
فکر میکنم توی شهر سومه . . و حدود 50 درصد بازی این ماموریت میاد . .
سلام دوستان
من با هزار شوق این بازی رو خریدم ولی رو سیستمم سنگین اجرا میشه لازم به ذکر سیستم من مشخصات زیرو د اره
graphics=1g nvida
ram=2g
cpu=E7400 core to duo
مدل کارتتون چیه؟نقل قول:
graphics=1g nvida
در چه تنظیماتی بازی می کنید؟ در پایین ترین تنظیمات ممکن هم مشکل دارید؟
gforce 9400 gtنقل قول:
1 gig
به بقیه ی سوالات جواب ندادید. ولی در کل انتظار چندانی نباید از کارت گرافیکتون داشته باشید.نقل قول:
gforce 9400 gt
1 gig
ببینید کارت گرافیک شما از نوع 64 بیتی هستش و از نوع DDR2نقل قول:
برای اجرای خوب این بازی بهتره حداقل 128 بیتی و یا 256 بیتی باشه گرافیکتون
توی کارت گرافیک قدرت رو نوع چیپست, نوع حافظه ی رم و اون مقدار بیتش تعیین می کنه نه اینکه 1 گیگ باشه یا 2 گیگ
مثلا یک کارت گرافیک 8500 GT با 256 مگ رم بسیار بازی ها رو بهتر از یک کارت گرافیک 9400 GS با 1 گیگ رم DDR 2 اجرا میکنه
به نظر من شما برید حداقل یک کارت گرافیک از نوع Geforce 9400 gt از نوع DDR3 با یک گیگ رم بخرید تا هیچ مشکلی در هیچ بازی ای نداشته باشید. قیمتش حدود 150 فکر نکنم بیشتر باشه
این بازی برای کودکان توصیه نمیشه به علت صحنات مستهجن.
پیام ایمنی بود ؟ :31:نقل قول: