سلام اینو کامل توضیح بدهنقل قول:
صحبتایی که بینتون رد و بدل شد
زمان و تاریخش
Printable View
سلام اینو کامل توضیح بدهنقل قول:
صحبتایی که بینتون رد و بدل شد
زمان و تاریخش
ترینر هموای بارونی ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
نقل قول:
متاسفانه بمال چند سال پیشه یادم نیست که
آقا هر کی با خوردن توت فرنگی قدرتی درصد میگیره یه ندا به من بده.
دوست عزیز شما هر پیشرفتی تو بازی داشته باشین درصد شما بیشتر میشه چه با خوردن توت فرنگی چه پختن غذا چه فروش محصولات ....!نقل قول:
فرمایش شما متین.نقل قول:
دوست عزیز شما هر پیشرفتی تو بازی داشته باشین درصد شما بیشتر میشه چه با خوردن توت فرنگی چه پختن غذا چه فروش محصولات ....!
شما الان CD یا فایل که با توت فرنگی درصد گرفتی رو داری به ما هم بدید خواهشا.
بنده با خوردن توت فرنگی قدرتی درصد نمیگیرم.
مال ورژن بازی هستش.
شما اگه ورژنی داری که با خوردن توت فرنگی قدرتی درصد میگیره یه کپیش رو به ما بده ممنون میشم.
شما دقیق منظور منو نگرفتی ..!نقل قول:
ده عدد توت فرنگی تو بازی هست که وقتی تمامشو بخوری یه مقدار درصد مشخص شده به بازی شما اضافه میشه ..!
بازی هم کلا دو ورژن داره یکی دختره یکیم پسره..!
ممنون.نقل قول:
شما دقیق منظور منو نگرفتی ..!
ده عدد توت فرنگی تو بازی هست که وقتی تمامشو بخوری یه مقدار درصد مشخص شده به بازی شما اضافه میشه ..!
بازی هم کلا دو ورژن داره یکی دختره یکیم پسره..!
شما الان اون 10 درصد توت فرنگی رو تا به حال گرفتی؟
دوست من ده درصد نه ده عدد توت فرنگی..!نقل قول:
بله گرفتم فکر کنم ده تا رو که بگیری 4 یا 5 درصد بهت میده ..!
4-5 درصد شما مطمئن هستید؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست من ده درصد نه ده عدد توت فرنگی..!
بله گرفتم فکر کنم ده تا رو که بگیری 4 یا 5 درصد بهت میده ..!
من که اینطوری فکر نمیکنم.
سلام.
یک سوال داشتم.
آقا من بدبختانه موفق شدم سال اول برنده مسابقه شنا بشم....
حالا دوتا دمو رو از دست دادم هر دو روز 2 تابستون هستند یکی که دعوای رایک و کای هستش.یکی هم شاکی بودن اهالی از کای هستش که تو رستوران اتفاق میفته.
میخواستم بدونم سال بعد میشه این دوتا رو دید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
یک سوال داشتم.
آقا من بدبختانه موفق شدم سال اول برنده مسابقه شنا بشم....
حالا دوتا دمو رو از دست دادم هر دو روز 2 تابستون هستند یکی که دعوای رایک و کای هستش.یکی هم شاکی بودن اهالی از کای هستش که تو رستوران اتفاق میفته.
میخواستم بدونم سال بعد میشه این دوتا رو دید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من تازه عضو شدم میخاسم بدونم میشه از روی کد های گیمشارک ترینر ساخت؟؟
چگون؟؟:n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n0 2::n02::n02::n02::n02:
سلام داش علینقل قول:
نه نمیشه ... دمو رو از دست میدی
چطوری تونستی برنده شی؟ استامینات که سال اول خیلی کمه :|
بــا عــرضِ سَــلــامـ !
:happy:
خوبید ؟؟؟
برو بکسـ ـه هاروست مونی ؟؟؟
ما هنوز هستیــمــ !:n17:
ایشـاالله ولن:n12: تاین خوبی رو داشته باشید ! کنار دوستان مذکر :n11: و مونث :n20:
:n16:
در کُـل !
خبر های خوبی در راهــه !!!!
من یه سری خبر و چیز میز دارم واسشون !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وخت بود داشتم درس میخوندم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی
Coming Soon
Good News
دوباره قرار ـه یه مَحفِل گرم بسازیم
نقل قول:
سلام داش علی
نه نمیشه ... دمو رو از دست میدی
چطوری تونستی برنده شی؟ استامینات که سال اول خیلی کمه :|
سلام ایمان جان.
من کلا دمو رو ندیدم چه بردم و چه نبردم!
استامینا کمه درست.
من 4 تا داشتم توت فرنگی +توت فرنگی که از کاپا میگیری.
معدن پشت ابشار-الهه آبشار-درخت تپه مادر-مسابقه اسب.
طبق اون چیزی که من دیدم این بازی مثل یک گردونه میمونه من هر 8بار لود که میکردم دفه 9 هم نمیدونم چطوری میشد میبردم.
جالب بود
فکر میکردم نشه سال اول برنده شد .... همونجور که قبلا گفتم به طور اتفاقی دموی کای تو رستورانو دیدم یه بار که بازی میکردم نشد دمو رو ببینم
کلافه شده بودم ...راهای زیادی امتحان میکردم تا اینکه ماسابقه شنارو بنده نشدمو دمو رو دیدم .... هربار سال اول برنده نشدم دیدم
نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و درود خبر جدید چی داری
درود !نقل قول:
سلام و درود خبر جدید چی داری
قراره واستون یه سِری لینک بزارمـ از بازی های دیگه ی هـاروست مون ،،
و حتی از Nas , Nontendo , و غیره ....
شبیه ساز ها همـ (Emulator) ها همـ قرار می دمـ ،
فعـلـاً تا بعد عید
سلام دوستان خوب هستید یه سوال اساسی داشتم احتمالا تو این 826 صفحه مطرح شده اما من از بچگی که هاروست مون میزدم همیشه تو راهنماها میدیدم نوشته که بعد از 3 سال اگه موفق باشید به شهر میرید اما ندیدم کسی تا حالا بتونه موفق بشه و همه میگفتن این شهر رفتن شایعست اینا میخواست بدونم کسی از بچه ها شهر رفته که ما بشینیم دوباره بعد از 14 سال دوباره واسش سعی کنیم یا نه:n02:
به جون امام جمعه شهر هاروست مون شهر وجود ندار کوتاه بیاید دیگه :n03:
سلام دوستان
من خیلی وقته که این بازی رو انجام ندادم و الان روی کامپیوترم ندارم ولی مطالب زیر را از یک وبلاگ دیگر دیدم که برام بسیار جالب بود لطفا ببینید واقیع یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود سیو هاروست مون Harvest Moon Back To Natureبرای ePSXe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود سیو بازی هاروست مون Harvest Moon Back To Nature
اینبار سایت بهشت هاروست مون برای هواداران 4 سیو کامل
این بازی رو قرار داده. این سیو را در قسمت memcards
شبیه ساز خود کپی کند.
سیو کامل بازی شامل:
قرمز بودن قلب تمام دختران ،ده قلبه بودن مرغها،گاو،اسب
،سگو گوسفند. تکمیل بودن خانه ،مرغداری،گاوداری و گلخانه.
داشتن پرینت تمام ماهی های افسانه ای.
داشتن تمام توت فرنگی های قدرتی.
تعداد محصول هایه فروخته شده 999 میباشد.
درجه کار در هر فصل Hard Work میباشد.
تمام کوتوله ها 10 قلب میباشند.
تعداد غذا گاو ،گوسفند،مرغ و ماهی 999 میباشد.
تعداد چوب 999 میباشد.
و....[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمایی نحوه استفاده از سیو در شبیه ساز ePSXe:
0. سیو را در پوشه memcards شبیه ساز کپی کنید1. به قسمت config شبیه ساز بروید(مثل عکس زیر).2. به memory card بروید (مثل عکس زیر).3. در این کادر شما دو گزینه دارید که اولی مموری کارت شماره 1 و دومی شماره 2 است رویselect کلیک کنید (مثل عکس زیر) .4. یکی از سیو ها را انتخاب کنید و سپس Open را بزنید (مثل عکس زیر).5. در نهایت Ok را بزنید ،تغییر مموری کارت انجام شد (مثل عکس زیر). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ................................................... .................................................. ......................راهنمایی اجرا سیوها در بازی هاروست مون ادیت دلفین:فایل data2.MEM پس از دانلود از حالت فشره خارج کنید و فایل data2.MEM را در محل بازی در پوشه SAVEDATA جایگزین فایل قدیمی data2.MEM کنید .در زمان لود کردن بازی به قسمت مموری دوم بروید(Memory Card slot2) واز مموری دوم بازی را لود کنید.به این خاطر فایل را در سیو دوم قرار دادیم که اکثرا کاربران سیو خود را در مموری یک انجام میدهند و نخواستیم تا سیو شما پاک شود...برایطمینان قبل از کپی کردن یک بکاپ از فایل سیو خود بگیرید!!اگه مشکل داشتید در بخش نظرات عنوان کنید!!
.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاکت استیشن (PocketStation) هاروست مون شرکت سازنده: Sony تاریخ عرضه: January 23, 1999 تاریخ توقف: July 2002 قابل استفاده فقط برای PS1 |
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] |
سلام
حاج کسرا اگه امکانش هست توضیحات بیشتری از طرز کار این پوکت استیشن و طریقه طرز کارش بذار
از اون چیزی که خودت اجرا کردی و تغییراتش تو بازی هم برامون عکس بذار
اگه دقت کرده باشی گفتم من چون بازی رو الان ندارم نمی دونم چطوری استفاده میشه و این مطلب رو از یه وبلاگ برداشتم گذاشتم براتون تا شما بفهمید چیه آدرس سایت بالا هست
سلام ببخشید کسی نمیدون چه جوری سیو بازی harvest moon a wanderful life رو بدست آورد:n05::n05::n05::n05::n05::n05:
دوستان باید از ارش بپرسیم کار این پاکت استیشن چیه چون وبلاگ اون هستش
آقا چرا مطالب سایتو کپی پیست میکنی ....لینک بده جاش...:n24:
سلام من سیو بازی هاروست مون ا واندرفول لایف رو میخام کمکمکمککمکمکمکمکمکمکم کنید
:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: :n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19:
سلام بچه ها من هر سیوی رو که بخوایید از جمله بازی های هاروست مون رو براتون اماده می کنم
اینم یه سیو کامل از بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n26::n26:
الو
اهای
:n27::n27:
نقل قول:
داداش من تو یه سایت خارجی خوندم که دوتا فرزند و اون دختری که میگی همش کشکه اگه باور نمی کنی برو به این آدرس
البته به انگلیسی هستش ولی من ترجمه کردم
سلام
دانلود ePSXe 1.9.0 که 100% فارسی شده
سلام من دوتا سوال داشتم
1-آیا گل های cow rein و toy chick وجود دارند؟ اگر وجود دارند چگونه می توان آنها را بدست آورد؟ و به چه دردی می خورند؟
2- آیا در هر سال فقط می توان یک کیسه چای از کوتوله ها دریافت کرد یا هر روز بهار می توان کیسه چای بدست آورد؟
1-هر دو وجود دارن ....ولی هیچکس راه بدست آوردنشو نمیدونه ♥نقل قول:
2-هر سال یکی میتونی چای از کوتوله ها بگیری ♥:n26:
سلام بر دوستان قدیمی
پرچم Harvest Moon همیشه بالاست:n12:
چیز جدیدی کشف نکردید؟
یکی به من بگه برای مسابقه رقص چرا کارن نمیاد بهم اموزش رقص بده!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
با عرض سلام
من چند سال پیش فکر کنم که 15 سالم بود این رو بازی میکردم ولی چون خیلی طول کشید گذاشتم کنار
الان بعد از 13 سال دوباره از طریق حز با دلفین دارم بازی میکنم
فقط من یه مشکلی دارم اینم اینه که چطور میشه رموز جادویی رو زد
من میتونم گاو و گوسفند و مرغ ها رو از سیو دیگر میارم ولی نه از تخم طلا خبری هست نه از شیر طلایی
فقط دوباره توی راهنمایی ها خوندم که با این کار میشه حیوانات رو بالای 500000 تا فروخت
من در همین پستهای قبلی عکسی از شهر رفتن مزرعه دار دیدم و به نظر من میشه رفت شهر
اگر کسی تونست سیو بازی رو برای دلفین بزاره ممنون میشم چون بازی من با این نرم افزار اجرا میشه
برو تو سایت بهشت هاروست مون سیواش هست!!نقل قول:
با عرض سلام به دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سیو بازی تو شهر رو میگفتم
من خودم به این سایت رفتم و سیو رو دانلود کردم و به نظرم خوب بود ولی نمیدونم که با کد گیم شارک هست یا خود طرف تا اینجا رو بدون کد رفته
من میخام طرز استفاده از رموز جادویی رو یاد بگیرم تا بتونم شیر و تخم مرغ طلا داشته باشم
ممنون میشم کسی منو راهنمایی کنه