البته فکر کنم اون دوستمون درست میگه ! چون یه جای دیگه هم خوندم پخش بوی آنچنان بالایی ندارهنقل قول:
Printable View
البته فکر کنم اون دوستمون درست میگه ! چون یه جای دیگه هم خوندم پخش بوی آنچنان بالایی ندارهنقل قول:
بله چون احتمال تقلبی بودن این ادکلن ضعیفه. ولی بازم اگه هرکدوم از دوستان که این ادکلن رو خریدن ، لطف کنن و نظرشونو بگن.نقل قول:
مرسی
دوست گرامی به نظر من مهمترین فاکتور اصل بودن لانویی ل هوم درب اون هست. در نمونه های اصل درب ادکلن از داخل پر هست و فقط جای لوله اسپری خالی هست در صورتی که در نمونه های تقلبی درب ادکلن کاملا تو خالی هست و فقط یک حلقه لاکی درون درب جاسازی شده که لوله اسپری رو بگیره.نقل قول:
در مورد شیک هم درب بسیار محکم و کیپ و همچنین وزن بسیار بالای شیشه این ادکلن کاملا از نمونه فیک این ادکلن رو جدا میکنه. همچنین در نمونه تقلبی مایع درون شیشه به صورت خیلی کم تیره تر هست و اسپری اون مایع رو به طور کامل به صورت شعاعی پخش نمیکنه
تغییر فرمولی که خیلی بابتش نارحت هستم:n28:نقل قول:
ورژن 2007 این ادکلن بسیار رایحه ای زیبا داشت که متاسفانه تغییر دادند.
نمونه قدیم رایحه ایی در ابتدا کاملا تلخ و پودری از چوبها و ادویه ها داشت که در ادامه رایحه پودری کمی شیرین تر میشد ولی هنوز یک تلخی زیبایی رو همراه خودش داشت.
ولیی در نمونه 2011 دیگه خبری از اون رایحه تلخ نیست ولی تمامی فاکتور های دیگر حفظ شده اند
الان دارم ادکلن خودم (2007) به سختی استفاده میکنم تا مبادا تمام نشه:n09:
سیلور بلک رایحه ایی از مرکبات و گیاهان هست که البته غیر اسپورت هست و تندی خاص خودش رو هم دارهنقل قول:
پخش و موندگاریش متوسط به بالا هست
البته تقلبیش بسیار بیشتر از اصلش موجود هست:n08:
نقل قول:
به نظرم که بتونید ادکلن ل ادو آمبر از ل آرتیزان رو بیارید هر چقدر هزینه کنید ارزشش رو خواهد داشت. من فقط تونستم یکبار (اون هم به وسیله یک سمپل) تستش کنم که فوق العاده بود.
اولتراویلت از پاکو رابان هم گزینه خوبی هست
این روز ها خیلی صحبت از ادکلن فوق هست که مثلا شبیح به آونتوس هست. ولی دریغ از کمی تحقیق در مورد قیمت و کیفیت این ادکلن:n03:نقل قول:
قیمت این ادکلن اصلا به این اندازه نیست که میفروشند
هر کس هم میخواد ادکلنی با رایحه نزدیک به آونتوس و کیفت بهتر میتونه ویژن از جگوار رو تست کنه. (البته اولین نمونه اش) چون ویژن 3 نمونه داره
به نظر من با این پول یک عدد یاتاقان آدم بخره خیلی بهتر تا ادکلنی که نام و نشون درستی نداره و همچنین اونطور هم که میگن موندگار نیست شاید هم روی ما اینطور جواب داده:n22:نقل قول:
اون یاتاقا هم یک مثال بود وگر نه ادکلنهای دیگری هم هست
مطمئنا ادکلن پولو بلو ارزش خرید بیشتری دارد تا پولو رد اند وایت. همچنین پخش بو و موندگاری رد اند وایت پایین تر از بلو هستنقل قول:
تستی بر ایسی میاکه ل بلو داشته باشید شاید فرجی شد:n13:
آرامیس برمودا هم شاید میتونست انتظارتون رو برآورده کنه که فکر نمیکنم گیر بیارید
منم با نظر دوستمون موافقم که بر خلاف نظرات که مگنتیسکم رو مشابه رایحه نوشابه میدونند من شباهت آنچنانی نمیبینمنقل قول:
ولی خب رایحه ایی نزدیکتر از این هم برای شباهت با رایحه نوشابه من تا به حال ندیدم
نتیجه اخلاقی = مگنتیسم بوی نوشابه میده:n02:
البنه یک نمونه از سری اپل دوناکاران بود که دقیقا بوی نوشابه میداد ولی خب فکر کنم زنونه بود
درسته یاتاقان که زیاد مناسب فصل پیش رو نیستنقل قول:
حالا به نظر شما مثلا بین وود راکی و این mine کدوم بهتره ؟
نقل قول:
جایی که مختص این مورد باشه فکر نمیکنم موجود باشه. ولی خب برنامه ایی هست که بشه لغات رو واردش کرد تا به صورت گویا برایتان روخوانی کند با ضریب خطای بسیار پایین ولی خب اون هم ممکنه کاملا درست جواب نده.
دوست عزیز زیاد به خودت هم سخت نگیر وقتی که توی جامعه ایی هستی که از مشتری تا مغازه دار گرفته ادکلن جوهر سیاه لالیک (معنیش رو نوشتم تا خودم هم اشتباه تلفظ نکنم:n09:) به هزاران شیوه مختلف بیان میکنند (انکر نویر-انسر نویر-انکه نواغ- انسر نواغ-اریک نویر و.....:n08:) فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
من خودم بیشتر تلفظات رو از روی نیوز های تبلیغاتی برداشت میکنم.
پولو بلو 200 میل هم تقلبی داره؟نقل قول:
طبق تستی که کردم موندگاری خیلی خوبی هم ندارهنقل قول:
زیر قوطیش هم عبارت (برای استعمال خارجی) موجود هست
تقلبی هم نداره
من خودم راکی رو بهتر میدونمنقل قول:
محمد خان سیلور ویند وود رو هم تست کن. چون به نظرم اون خیلی بهتر هست و همچنین موندگاری بهتری هم نسبت به راکی داره
من تقلبی 125میلش رو از نزدیک دیدم :دینقل قول:
ولی مطمئنا حجم های پایین تر احتمال تقلبی بودنشون کمتر هست
یعنی فکرکنم75میلش اکی باشه!:n26:
مرسی آقا فرید که همیشه با حوصله جواب میده! واقعا" این ماین وسوسم کرده بود. از نظر من تو این رنج قیمت پخش بوی خوبی می داد ( ضمن اینکه رایحه ی خوبی داره )؛ ولی در مورد قیمت صحبت کردی ، من تو آمازون سرچ می کردم ، کارای دیگه این برند قیمتاشون خیلی پایین بود ( حول و حوش 20 دلار ) ولی خود ماین که تو کل نت نایابه! فقط سایتای ایرانی دارنش. :n09:
فقط یه سوال تکراری : قیمتا پایین میاد؟! ( دلایلشو که قبلا" گفتم ، مدیر پاک کرد.... ) نزنین مارو فقط!!! :n02: الان می خوام یه ادکلن وردارم تو رنج 200 ،
معیار ها : پخش بو و موندگاری بالا ، اگه شیرینه ، شیرینیش زیاد نباشه ( محدودیتی روی رایحه ندارم ) ، خانم پسند ، خاص باشه و ... من خودم کارایی که بیشتر مد نظرم بود : ( همشم معروفو ماشالا YSL :n20: )
La Nuit de L'Homme EDT
La Nuit de L'Homme EDP
M7 ، شیشه قدیم ( که احتمالا باید بیخیالش بشم )
Opium ( ادکلن مورد علاقه فرید خان )
....
هَل مِن ناصِرِ یَنصُرُنی؟ :n02:
اسم لاتین اون اولی رو بی زحمت بنویس، یه آمار بگیرم ببینم چطوریاست. پخش و ماندگاریش خوب هست؟نقل قول:
اولتراوایولت پخش و ماندگاریش چطوره؟ تو فرگنتیکا که انگار هیچکس نداشته تا حالا آماری ازش در دسترس نیست :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا چیزه خوب برای بهار حالا دیگه امبر هم نبود نبود، کاریش نمیشه کرد.
ممنان
درود
بچه ها کسی تستی از لاگوست الگانس داشته؟بوش چه جوریاست؟کلا باحاله یا چیپه؟
این کار به درد مجلس یا استفاده توی شب برا بیرون رفتن می خوره؟
ممنون:n12::n16::n12:
فرید خان ، من اگه از بوی ماین خوشم اومده باشه، آیا از ویژن هم خوشم میاد؟ منظورم اینه که بیس بو هاشون تو مایه های هم هست؟نقل قول:
و پخش بو و ماندگاری خوبی داره ویژن؟
برای من که زیادی شیرین بود، خوشم نیمدنقل قول:
روی پوست هم زیاد موندگاری نداشت، پخشش هم متوسط رو به پایین
ماین اگر ۱۰ هزار تومان هم باشد به نظر من ارزش خریدن ندارد
چه برسد به ۱۰۵؛ ۱۲۰؛ ۱۴۰ هزار تومان
ماین یک ادکلن اماراتی است
باور کنید با پول آن میتوانید یک ادکلن اصل بخرید
حالا بویش شبیهه بوی آونتوئس کرید نباشد
خودمان را که نمیخواهیم گول بزنیم
من اول میخواستم Pure Havane از ماگلر رو بگیرم، اما دیگه چون آخرای سال هستیم گفتم بزار یه عطر تقریبا چهارفصل بگیرم، ( چون عطر خنک خوب پیدا نکردم که دوتا بگیرم:دی ) رفتم سراغ Chic for men که اصلش رو پیدا نکردم بعد این ماین اومد رو بورس گفتم بزار یه تحقیقی چیزی بکنم. الان کم کم دارم به این نتیجه میرسم که برم دنباله همون کارولینا هررا بلکه اصلش پیدا شه :دی
من آونتوس رو بو نکردم والی ماین خداییش بوش خوبه. از ماندگاری و پخش بوش خبر ندارم( البته پخشش ظاهرا خوب بود) چون برگه ای که روش عطر خورده بود گم شد :دینقل قول:
حرف شما واقعا درسته. ولی فکر کنم شما هم در سایتتون یه ادکلن مشابه اونتوس رو گذاشتید به قیمت 145000 تومن.نقل قول:
اون اصله؟
نه عزیز ماین پخش بوی زیاد جالبی نداره ولی بوش خوبه.نقل قول:
من خودم هم مثل شما دنبال خنک میگردمنقل قول:
احتمالا وود راکی یا سیلور بگیرم شما تست کردی ؟ خوشت نیومد ؟
ایسی میاکی بلو هم عالیه فقط قیمتش یه ذره بالاست 75 میل حدود 170 قیمت دارم
نه تست نکردم.نقل قول:
ولی بلو خیلی خوبه هم بوش هم پخش و ماندگاریش ولی به قوله خودت قیمتش بالاست البته تو یکی از این سایتا 75 رو زده 162 یکی دیگه هم 125 رو زده 188 ولی دیگه 75 میل 170 خیلی فضاییه، بیرون قیمت ندارم جدیدا احتمالا ارزون تر هم باشه. البته اگر اصله Chic رو گیر میوردم 100% اونو میگرفتم.
نه چیک رو بیخیال تقلبیش خیلی زیاده !نقل قول:
ch هم عالی بود که متاسفانه قیمتش 200 شده !
deseo هم آقا فرید گفت خوبه ولی من متاسفانه پیداش نکردم که تستش کنم !
این شد که رفتم سمت این 2 تا وود
آره دیگه، واسه همون نگرفتم. چیک واقعا شاخ بود که متاسفانه قیدش رو زدم، CH رو هم تست نکردم.نقل قول:
deseo از جنیفر لوپز؟ از اسم و ریخت این لوپز خوشم نمیاد کلا:دی ولی عمو فرید بگه خوبه حتما خوبه دیگه. بین خودمون باشه حالا بوی کهربا هم میده یا نع؟ :دی
راستی Intense euphoria از CK رو تست نزدی؟ چون طبق خبرهایی که به دستم رسیده بوی امبر رو میشه توش حس کرد :دی
برای بهار مناسب هست یا نه اصلا؟
ادکلن پلی بوی بوش عالیه
گفتم که deseo رو پیدا نکردم که تست کنمنقل قول:
نه اونم تست نکردم
سلام خدمت همه دوستان.امروز تولد پدرمه و ميخوام براش يه ادکلن هديه بگيرم.اما موندم چي بگيرم.دقيق نميتونم بگم چه بويي دوست داره اما مثلا جگوار مشکي که واسش خريده بوديم يکي دو سال قبل دوست نداشت.ولي مثلا بلو من دوست داشت.خودم 3 تا گزينه مدنظرم هست که يکي ايوانهو که بوش مثله تق هرمسه،يکي هم لاليک که البته فکر کنم يه کم جوون پسنده و به سنش نميخوره و يکي هم همين mine که ميگن شبيهه اونتوسه.
البته چند تا ديگه هم هست.مثل bang،شيک،بوروت و پورانو.
خواهش ميکنم کمک کنيد که چي بگيرم؟حالا يا از اين 3 تا يا گزينه بهتري که مدنظرتون هست.هزينه هم تا همين 120،130 هزار تومان.ضمنا پدرم 53 سالشه و وکيله اما خيلي از اين آدما که دنباله تيپ و عطرو ... باشن نيست.خيلي عادي و معموليه.
فقط فوري جواب بدين ممنون ميشم.
با عرض پوزش،لانوين ل هم،باربري د بيت،ورساچه پورهم،اينارم تست کني ضرر نميکنينقل قول:
سلام دوستان
تا حالا کسی ادکلنایه برند بالماسو رو دیده؟نظرتون چیه؟؟
با فصلهای پیش رو به شما کروم لجند پیش نهاد میکنمنقل قول:
۱۲۵ میل ۱۳۰ هزار تومان
مطمئنا از ویژن هم خوشتون خواهد آمد. پخش بو موندگاری خوبی هم داره ولی نه خیلی خوبنقل قول:
دروووود
به پیشنهاد فرید جان ایسی میاکه بلو رو تست کردم.خیلی خوب بود راضی بودم.
فقط شیشه ی ادکلن در پلاستیکی کلاس پایینی داشت.
اگه ممکنه دوستان تکضیح می دین گه تقلبی داره یا نه؟؟؟؟
یه کم شک کردم
ممنون:n12::n12::n12:
سین جان آنفورگیوبل و mont blanc legend را بو کنید
اگر به دنبال تجربههای جدید هستید
کس ديگه اي پيشنهادي نداره؟