غیر از تعداد محدودی از اونایی که رشته برق هستن و میرن قسمت مخابرات بقیه رو اصلا کار به مدرکشون ندارن تو ارتش.نقل قول:
فله ای پخش میکنن این ور و اونور.کلا برنامه و قانون خاصی ندارن.هر کی به هر کیه.
Printable View
غیر از تعداد محدودی از اونایی که رشته برق هستن و میرن قسمت مخابرات بقیه رو اصلا کار به مدرکشون ندارن تو ارتش.نقل قول:
فله ای پخش میکنن این ور و اونور.کلا برنامه و قانون خاصی ندارن.هر کی به هر کیه.
یه راهنماییت میکنم.چون خیلیا رو دیدم اینجور جواب داده:نقل قول:
برو پیش رئیس یا جانشین اجودانی و نظر مساعدشون رو جلب کن که ببخشن 1 روز نهستتو تا جریانت حل شه.
البته اگر بتونی نظر فرمانده پادگان یا جانشین رو هم جلب کنی میشه چون اونا صاحب نظر هستند.
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
من دقیقا همین روز ترخیصم.الانم توی ناکشه هستم.نقل قول:
امیدوارم که زود این دوران بیخود رو طی کنی.:20:
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
طبق قانون جدید.21 ماه متاسفانه.نقل قول:
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:49 AM ----------
شما اگر در حین سربازی بری کنکور بدی و دانشگاه قبول شی ، ترخیص میشی و دانشگاهت برات معافیت تحصیلی رد میکنه به نظام وظیفه.نقل قول:
بعد از ادامه درست هم میری ادامه خدمت و هر چقدر هم خدمت کرده باشی محسوب خواهد شد.
دوستان لطفا این 2 تا رو هم جاب بدین ممنون می شم.
ممنون می شم به سوالاتم جواب بدین.راستش من قبلا سال 88 یه 4 ماهی خدمت کردم.دانشگاه بعد قبول شدمو و بعد برگشتم.الانم از 1/2/91 شروع خدمتمه.مارو فرستادن مرکز آموزش 04 ارتش بیرجند.بیرجد هم گفته برین 01 تهران اونا باید تقسیم کنند که آیا دوره کد می خوری یا نه! (لیسانس کامپیوترم الان).
سوالام حالا:
1-اینجا شهرمون تو ارتش یه آشنای سروان دارم به نظرتون می تونه برام کاری بکه که زنگ بزنه 01 بعد باهاشون بحرفه بعد منو بفرستن شهر خودمون؟
2-لباسا و پتهامو با خودم ببرم تهران یا خودشون همه چی اونجا می دن؟راستش داداشم تو سپاه بود با بار دوم مجبور شد لباساشو دوباره ببره و بهش لباش ندادن!ولی بچه های تجدید دوره سربازی این سری هیچی با خودشو بر نداشته بودن و فقط من با لباس و وسایل بودم
3- و یه سوال خیلی مهم اینه که اگه کسی تو 01 هستش . شماره تلفن نیرو انسانی 01 رو داره یا مسئولشو می شناسه اسمشو یا شماره تلفن قسمت نیرو انسانی 01 بهم بده یه دنیا ممنونش می شم.یه بنده خدایی (اینجا تو ارتشه) گفته شماره قسمت نیرو انسانی 01 رو بهش بدم تا با طرف صحبت کنیم شاید فرجی شد.
سلام .نقل قول:
اینجور که به من گفتن : از سه ماه تابستان نصف تعطیل و نصف دیگش و باید کار اداری انجام داد ولی بستگی
به آموزش و پرورش جایی که داری خدمت می کنی داره . یکی از دوستانم کل تابستان تعطیل بود .
تعطیلات دیگه هم مثل همه معلم ها هستش یعنی جمعه ها و عید ها و شهادت و 15 روز فروردین و... تعطیل .
یکی از آشناها که سرباز معلمی رفته بود می گفت در هفته 24 ساعت تدریس داشته یعنی 3 روز ، روزی 8ساعت .
معلم های رسمی در هفته 4 روز بیشتر سر کار نمی رن و منطقی اینه که سربازهم نباید بیشتر از 4 روز باشه ، مغز آدم بیشتر نمی کشه :31: ( البته به شانس هم هستش )
سلام به همه دوستان، من اردیبهشت 89 با مدرک لیسانس به خدمت اعزام شدم (نیرو زمینی ارتش)-یگانم هم افتاد پرندک و با 5 ماه خدمت به دلیل قبولی در کارشناسی ارشد معافیت تحصیلی گرفتم و الان مشغول به تحصیلم
حالا سوالی که دارم اینه که اولا من برگردم همون یگان اعزام میشم یا دوباره تقسیم میشیم؟
دوما اینکه من با قانون قدیم حساب میشم یعنی خدمتم 16 ماه که 11 ماه مونده ازش یا اینکه 21 ماه دارم که باید حالا 16 ماه خدمت برم؟
ممنون از راهنماییتون
سلام.نقل قول:
شما دوباره اعزام میشی به نیرو زمینی ارتش.ولی مکانش مشخص نیست کجا باشه.
خدمت شما هم طبق قانون جدید محاسبه میشه.یعنی 21 ماه.:13:
دوستان الآن که ما میخوایم بریم یگان (با لیسانس) ارتش، نیازه هر دو تا پتویی که تو آموزشی دادن ببریم؟ دوباره آنکادر و مسخره بازی داره آسایشگاهاش؟؟؟ اگه تا یه مدت بخوایم بمونیم اونجا چیا ببریم بهتره؟ گوشی اینا!!!
در ضمن یگانم زده منطقه شمال تهران (پدافند ارتش). بچه ها گفتن تهرانسره پادگانش. حالا چه ربطی به شمال داره نمی دونم!!!
آقا من معاف از رزم میشم به خاطر مشکل قلبی
میخوام بدونم منو میندازن تهران (شهر خودم) ؟ مدرک هم دیپلم دارم یعنی الان دارم پیش دانشگاهی میخونم
من یه پارتی تو سپاه دارم میتونه برام کاری کنه که بندازنم تهران ؟
منظورم اینه که باید مشخص بشه که من ارتش هستم یا سپاه بعد اگه سپاه بودم میتونه کمک کنه که بیام تهران ؟ یا همینطوری از قبل میتونه بندازدم تهران ؟
خدا شانس بده منم شنیدمنقل قول:
سلام آقانقل قول:
پس به سلامتی خدمت شما هم رو به اتمامه
این یه مدت که نبودی کلی قانون عوض کردن
اینم شانس ما بود دیگه
منم 18 همین ماه اعزامم
البته هنوز برگ سفید نیومده ولی دیگه تا قسمت چی باشه و خدا چی بخواد
بابت راهنمایی هات واسه پست کردن دفترچه هم ممنون
خیلی کمکم کرد
ایشااله همه بچه های سرباز هر جا هستن سلامت و موفق باشن و پرچمشون بالا باشه
سلام دوستان
بنده در تاریخ 1/4/1391 به امید خدا اعزامم با مدرک کاردانی؛ چند تا سوال داشتم:
1. توی برگه آماده به خدمت زده تاریخ اعزام 1/4/91 ولی 1/4 روز پنج شنبه میشه و نظام وظیفه بندرعباس تعطیله آیا 3/4 اعزام میشیم یا 31/3 ؟
2. برای رفتن به پادگان آیا باید برگ آماده به خدمت که تاریخ اعزام توش نوشته و برگ محل اعزام رو هم با خودمون ببریم؟ برگ آماده به خدمت من توی پرونده ای که تشکیل دادم توی سپاه هستش.
3. من برای سپاه ناحیه شهرستان اقدام کردم (نیروی مقاومت)، آموزشی احتمال داره کجا بیفتم؟
4. چون من توی سال 90 اقدام کردم میزان خدمت و کسر خدمت به چه صورت هستش( 6 سال فعال بسیج دارم) ؟
5. با توجه به اینکه بنده فوق دیپلم الکترونیک دارم احتمال داره توی قسمت مخابرات و یا همچین جاهایی که به رشتم مربوط میشه بیفتم؟
6. درجه و میزان حقوق به چه صورت هستش؟
با تشکر
یکی جواب مارو هم بدهنقل قول:
یعنی کسی نمیدونه شهر خوردمون میندازن یا نه ؟
سلامنقل قول:
شما باید مراحل پذیرش در سپاه رو طی کنید.
برای اطلاع از شرایط پذیرش یه این پست مراجعه کنید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6712551&postcount=6431
سلام همشهرینقل قول:
:20:
به ترتیب سوالاتت رو جواب میدم.
1- نظام وظیفه 5 شنبه تعطیل نیست.
2- بله-حالا که دادی بزارن تو پرونده پذیرشت برو پلیس +10 نسخه المثنی برات صادر میکنن.
3- اگه دوره برگ سبز رفتی که آموزشی دیگه نمیری.(در این صورت تو برگ اعزام نوشته سپاه امام سجاد(ع))
4- خدمت متاسفانهبرای شما 21 ماه هست و ازقرار 6 سال فعالیت بسیج 6 ماه کسری دارین که میشه 15 ماه خدمت.
5- اول شما اول صبح 5 شنیه میرین نظام وظیفه(پشت بیمارستان خاتم) بعد از سپاه امام سجاد میان اعزامیهای خودشون رو میگن بیان منطقه سپاه امام سجاد(کنار بازار بزرگ قشم) و بعد نیرو انسانی امام سجاد نیرو ها روتقسیم میکنن.(جزئیاتش رو برات پبغام خصوصی میفرستم):46:(همشهری دیگه)
6-درجه شما با فوق دیپلم یا رزم آور دوم و یا رزم آور یکم. حقوق هم حدود 40 هزار تومان وجه رایج مملکت.:31:
سوال دیگه داری بپرس که در خدمتم:11:
ارادتمند شما Mali.sh
آقا میلاد سوالای مارم جواب بدی کارم لنگه!نقل قول:
دوستان لطفا این 2 تا رو هم جاب بدین ممنون می شم.
ممنون می شم به سوالاتم جواب بدین.راستش من قبلا سال 88 یه 4 ماهی خدمت کردم.دانشگاه بعد قبول شدمو و بعد برگشتم.الانم از 1/2/91 شروع خدمتمه.مارو فرستادن مرکز آموزش 04 ارتش بیرجند.بیرجد هم گفته برین 01 تهران اونا باید تقسیم کنند که آیا دوره کد می خوری یا نه! (لیسانس کامپیوترم الان).
سوالام حالا:
1-اینجا شهرمون تو ارتش یه آشنای سروان دارم به نظرتون می تونه برام کاری بکه که زنگ بزنه 01 بعد باهاشون بحرفه بعد منو بفرستن شهر خودمون؟
2-لباسا و پتهامو با خودم ببرم تهران یا خودشون همه چی اونجا می دن؟راستش داداشم تو سپاه بود با بار دوم مجبور شد لباساشو دوباره ببره و بهش لباش ندادن!ولی بچه های تجدید دوره سربازی این سری هیچی با خودشو بر نداشته بودن و فقط من با لباس و وسایل بودم
3- و یه سوال خیلی مهم اینه که اگه کسی تو 01 هستش . شماره تلفن نیرو انسانی 01 رو داره یا مسئولشو می شناسه اسمشو یا شماره تلفن قسمت نیرو انسانی 01 بهم بده یه دنیا ممنونش می شم.یه بنده خدایی (اینجا تو ارتشه) گفته شماره قسمت نیرو انسانی 01 رو بهش بدم تا با طرف صحبت کنیم شاید فرجی شد.
آقا من01 بودم امروز بهمون مرخصی دادن تا شنبه ... اخه کی میگه هتل دهنمون و سرویس کردن تو این 2 روزی که اونجا بودیم یعنی همش همینجوریه ؟
سلامنقل قول:
اسم من میلاد نیست اسمم mali.sh هست :31:
حالا چرا اینقد هول هول نوشتی ؟! خدمت که ترس نداره :31:
(حرفای بالا صرفا جهت مزاح)
حال جواب سوال ها
یه نکته سال 88 تو چه یگان ونیرویی خدمت میکردی؟ نیروی زمینی ارتش؟
طبق قانون شما برای ادامه خدمت باید به همون بگان قبلی اعزام میشدین. مثال اگه تو نبروی زمینی ارتش 05 کرمان بودین 2 باره به همون یگان باید اعزام میشدین.
1-اگه آشناتون تو همون نیرو هست شاید یتونه ولی هیچ قطعیتی نیست.(روی احتمال 20 درصد حساب کن)
2-اگه آموزشیتون تجدید شده احتمالا یهتون تجهیزات جدید میدن
3- متاسفانه شماره 01 رو ندارم. ولی ساده ترین روش تماس با شماره (02133333333) همون 118 هست الیته تهران
در پایان اگه جوابهاقطعی نبود شرمنده
موفق و سربلند باشید
:11:
سلام همشهرینقل قول:
قربون معرفتت :40::7: ولی من یه روز پنج شنبه رفتم کار داشتم رو درب دژبانی زده بودند که پنج شنبه ها تعطیله و فقط کار مسئولین نظام وظیفه انجام می گیره.
سلام.نقل قول:
اره ولی من و خیلی از بچه ها رو به دلایل تهدیدات خارجی انداختن گردانها ی رزمی که همش با توپ و تیرباز سرکار داریم.خیر سرمون لیسانسیم.
خبرها هم کم و بیش از تلویزیون آسایشگاهمون میدیدیم.امیدوارم این دوران رو به خوبی طی کنی.
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
اره ببر.منم مثل شما بودم.استحقاق فقط ازشون لباس گرفتم و مواد شوینده.پتو و کوله انفرادی رو ندادن و من ملحفه و پتو و کوله انفرادیمو از زمان دیپلم نگه داشته بودم و متاسفانه انکادر هم وجود داره.گوشی هم ممنوعه ولی قاچاقی ببر تو.نقل قول:
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
شما قبل از اینکه برگ سفیدت رو بفرستن با همون برگ سبزت برو سپاه تا پذیرش بشی برای اینده.به پارتیت هم خبر بده تا دیر نشده برات جایی دست و پا کنه و با پارتی همه کار میشه کرد.شهر خودت هم میوفتی.اما اگر بشینی به پای تقدیر شاید یه شهر دیگه و یه نیروی دیگه بیوفتی.نقل قول:
دوست عزیز ناراحت نشیا ولی پادگانهایی که آدم رو میترکونن هنوز ندیدی.پادگانهای جنوب و جنوب شرق مثل سیرجان و کرمان و بندرعباس.حتی پادگانهای شمال مثل پرندک و کهریزک و عجب شیر.اونجاها روانی میکنن ادم رو.نقل قول:
خود من مثل ارواح شدم.ولی سعی کنین تا میتونین مشکلات رو دایورت کنین.
ahad_judo عزیز بچه مردم رو نترسون :31:نقل قول:
یندری دیگه ؟تیپ تفگداران؟
ولی واقعا خدمت چیز مزخرفیه من که سرباز پسر عموم هستم و رفت و اومدم و ساعت مرخصی و همچی دست خودمه و صبح تا ظهر میرم خدمت و ظهر میام خونه واقعا ازخدمت متنفرم ولی چه کنیم که تقدبر باعث شده این شتر در خونه یخوایه....چیزی نمبشه گفت جز "خدایا راضی هستیم به رضای خودت"
پس تا حدودی این قضیه که میگن بعضی از دیپلمه ها خدمتشون راحت تر از لیسانسه صحت داره ؟نقل قول:
یا اونم مثل همه ی چیزای دیگه نسبیه ؟
آقا جدی کهریزکم در حد پادگانهای سخت و زجر آوره ؟نقل قول:
پسر خاله ی من آموزش اونجا بود و الانم دژبان مرکزه !
میگه آموزشی در مقابل دوره کد شوخی هم نیست !
فقط میگفت کهریزک امکاناتش خیلی کمه و درجه دار هم اصلا پیدا نمیکنی کلا تو محیط پادگان !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز شما هم مثل اینکه خودت هم سربازی؟ توی کدوم پادگان؟
[/COLOR]
اره ببر.منم مثل شما بودم.استحقاق فقط ازشون لباس گرفتم و مواد شوینده.پتو و کوله انفرادی رو ندادن و من ملحفه و پتو و کوله انفرادیمو از زمان دیپلم نگه داشته بودم و متاسفانه انکادر هم وجود داره.گوشی هم ممنوعه ولی قاچاقی ببر تو.[COLOR="Silver"]
رفیق من آموزشیم تموم شده ها. شما مطمئنی با درجه و سردوشی ما باز همین مسخره بازی ای آموزشی رو داریم؟ من اصلا با دیپلم خدمت نرفتم همین با لیشانس دو ماه پیش اومدم آموزشی و حالا هم یگانم تهرانه (منطقه شمال پدافند). مگه کارمون تا 2 نیست؟ خب بعدش که گوشی میخوایم. آنکادر دیگه کی میخواد چک کنه؟؟؟
من قبلا با دیپلم خدمت بودم و بعد دوباره با لیسانس رفتم.نقل قول:
در مورد انکادر هم واسه لیسانسا زیاد چک نمیشه.ولی بازم یک سری ادم گیر پیدا میشن که بخوان اذیت کنن.مثلا تو پادگان ما جانشین تیپ میاد هر از گاهی سر میزنه.دیگه چه میشه کرد.
ما کارمون بعضی وقتا تا 5-6 هم طول میکشه.اصلا تا ساعت 1:30 هست.ولی نگه میدارن دیگه.
گوشی هم قاچاقی ببر تو.چون اضافه خدمت میخوری.خودت بری متوجه میشی که چطوری ببری داخل و چطوری قایمش کنی.مثلا تو جلد دستمال کاغذی.یا وسط ابر تشک ها یا ...:46:
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
بعضی از دیپلمه ها جاشون که خوب باشه خدمتشون از همه کس راحت تره.ولی شاید 5% دیپلمه های هر پادگان اینجورن.نقل قول:
دژبان مرکز هم دردسر داره مخصوصا تو شهرهای بزرگ باید وایسی تو خیابونا به سربازا گیر بدی و همش سرپایی.یه چیزی تو مایه های سربازای راهنمایی رانندگی.
نقل قول:
سلام دوستان
در رابطه با اون چیزی که اونروز گفتم که هرکی میخواد بیفته تو سپاه خبر بده فقط اون دوستانی که تو شهر تهران هستند پیام خصوصی بدن و منطقه زندگی و زمان اعزامو بگن تا من راهنماییشون کنم و مطمئن باشید که میفتین تو سپاه
بله سربازم -سپاه امام سجاد ولی قسمتم محرمانه نمیشه گفت:5::31:نقل قول:
بهم نزدیکیم.تیپ تفنگداران.:31:نقل قول:
بله، حرفتو قبول دارمنقل قول:
شانس خیلی مؤثره
البته این پسر خاله ی ما هم شد مربی آموزش دوره کد و خلاصه یگان راهنمایی و انتظامی قسمتش نشد تا ببینیم از اونا هم تعریف میکنه یا نه
آقا ما آخرش متوجه نشدیم شما تو چه ارگانی خدمت میکنی !نقل قول:
تیپ تفنگداران دریایی ارتش که تغییر اسم داده به تیپ تکاوران دریایی ارتش(بطور غیررسمی).آموزش ها هم سخت تر شده.نقل قول:
سربازی الان میندازن هرکسی رو شهر خودش ؟
خیر.نقل قول:
ممکنه شهر خودت بیوفتی ممکنه یه جای دور بیوفتی.
اگه مشکلات پزشکی داشته باشم چی ؟نقل قول:
من بخاطر قلب معاف از رزم میشم
خب احتمال داره بیوفتی شهر خودت.ولی اگر هم نیوفتادی با توجه به همین مشکلت یه استشهاد محلی درست میکنی و از طریق نیروی انسانی پادگانت تقاضای انتقالی میکنی و احتمال خیلی زیاد انتقالیت درست میشه.ولی باید پیگیر باشی.نقل قول:
سربازي چيزي هست كه وقتي عقبش بندازين انگار يه كار نكرده دارين. مگه قرار باشه اصلا نرين!
بعد از كلي كش دادن خدمت سربازيم2 ماه تا تاريخ ترخيصم مونده ولي هنوز كه هنوزه دارم خودم رو سرزنش ميكنم كه اگه اون روزي كه تا در اداره پست رفتم مداركم رو ارسال ميكردم سه يا چهار ماه پيش ترخيص شده بودم شايد!
خدمت رو عقب نندازين حتي اگه آنشا دارين و ميدونين در بهترين حالت ممكن ميگذرونيدش!
حالا بذار من یه خاطره بگم. من موقعی که دفترچه پست کردم ، به خاطر اینکه غیبت داشتم من رو انداختن اولین اعزام یعنی 1/10 . بعد من چون داشتم برای پذیرش توی سپاه که میگفتن خوبه تلاش میکردم و تا حدی هم موفق بودم ولی وقتی رفتم برای پذیرش ، به من گفتن که باید تمدید کنی..... خلاصه اش کنم رفتم نظام وظیفه و گفتن نمیشه. همونجا رفتم پیش سرهنگ عبدی که مسئول این کار بود و ازش خواهش کردم یه دوره من رو بندازه عقب. ولی اون سر سخت که نه نمیشه و تو کد خوردی . خلاصه اونجا باهاش درگیری لفظی پیدا کردم و نزدیک بود بازداشتم کنه و چقدر هم بعدش بهش بد و بیراه گفتم.... بعد از اعزام شدن به خدمت و درک شرابط پادگان و....تازه فهمیدم چه لطفی به من کرد که تاریخ رو تمدید نکرد....نقل قول:
دیگه نمیکشه :13::19:
الان با اينكه اونجايي كه ميخواست نرفتي ولي اينو ميدوني كه يكي دو ماه زودتر تموم ميكني!
نكشي هم عالمي داره ها.:31: من مسختره ميكردم قديميا رو. الان ميفهمم واقعا روزهاي اخر چقدر سخت ميگذره!!!!:13:
از روزی که 66 روز مونده بود تا الان که 44 روز مونده برام 1 سال گذشته.:10:نقل قول:
ای بابا
من که سربازیم افتاد دزفول (750 کیلومتر اونورتر)
خیلی نامردیه و پارتی بازیه
منم از اصفهان افتادم اهواز.نقل قول:
البته نسبت به یکسری از دوستام نزدیک افتادم.از بچه های اصفهان که با هم توی یه گروهان بودیم غیر از یک نفر که شرایط داشت و افتاد خود اصفهان بقیه رو پخش و پلا کردند:31:
یکی شیراز،من اهواز،مرند،قوچان،مشهد و تربت جام.
کلا میخواستند کل ایران رو بین ماها تقسیم کنند که یه مقدار اشتباه کردن:31:
راستی من افتادم قرارگاه عملیاتی جنوب.کسی آماری ازش داره؟
خودم یه آدرس تقریبی ازش دارم.کسی از بچه های اهواز هست که بهم آمار دقیقش رو بده؟