galio برای supp جالب نیست بهتره باهاش بری mid یا topنقل قول:
Printable View
galio برای supp جالب نیست بهتره باهاش بری mid یا topنقل قول:
Janna R برای حفاظت از ADC یا برای شوت کردن دشمن به وسط خودی ها استفاده میشهنقل قول:
سلام
من هم در مورد janna شنیدم که بهترین هست ، به چند نفر گفتم ردش کردند ، اما خوب قابلیت های خوبی داره ، q ش که مشابه r نامی هست فقط رنجش کمتره و سخت تره ، w ش هم که اسلو می کنه،e ش هم که مثل e نامی هست فقط روی تاور هم اثر می کنه ، R ش اما خیلی به دلم نچسبید ، چون استفاده ازش = تمرکز تیم حریف روی تو! یک مقدار R ش به نظر من کم فایده است.
زیاد هیلر خوبی نیست بیشتر روی Q ش تمرکز داره.
نظرتون راجع به گالیو چیه راستی؟
مثلا وقتی Fiddle یا Zac میپرن وسط Janna, Teamfight راحت یه خطر بزرگو دفع میکنه و در واقع اجازه میده تا هم تیمیاش وسط اون بلبشو هم دیگه رو پیدا کنن و Regroup کنن
Galio رو وقتی ور میدارن که APC حریف یا -Dmg over Time- DoT خیلی قوی داشته باشه, یا Burst قوی. ترکیب W با کل MRی که میگیره خیلی بهش کمک میکنه
پ.ن: Galio واسه Midlaneه
ability renger برام توضیح میدیدن؟ من فقط یکیشو فهمیدم بقیشو توضیح میدید؟
یعنی هر هیرویی که ap باشه و از دور تیر بندازه مثلا swain/ahir/annie
اونایی که renged نیستن هم مثل kassadin/akily/dianna
منظورم اون نیست حرکات خاص رنگار منظورمه مثلا یه طناب پرت میکنه رو پاشون اون منظورمه
مثلا الان چی می خوای من که نفهمیدم هر کسی فهمید براش توضیح بده GL & HF بلده اون بیاد برات میگه Rengar نه Renged
حالش نیست حتی تایپ کنم:n09::n02:نقل قول:
منظور Reza Alone اینه بهش بگی ability های rengar هر کدوم چی کار می کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تو لینک بالا می تونی رضا هم بخونی هم در کنارش تو ویدیو ببینی چی کار میکنه هر ability
دوست عزیز اگه منظورت ابیلیتی های رنگار هست :نقل قول:
Passive : وقتی توی سبزه ها یا توی حالت مخفی ( Ulti ) هستی اگه به کسی اتک بدی میپره روش ... :n02: و میزنه دیگه .
Q : اتک بعدی رنگار دمج اضافه میده و اتک اسپیدش برای 3 ثانیه زیاد میشه . ( اکه توی حالت 5 Ferocity باشه : دمجش به اضافه 100% اتک دمیج رنگار میشه )
W : به unit های نزدیکش دمیج میده و Armor و magic resist شونو کم میکنه . ( در حالت 5 Ferocity : رنگار heal میشه . )
E : یه طناب پرت میکنه دمیج میده و طرف رو slow میکنه . ( در حالت 5 ferocity : طرف رو root میکنه )
R : بعد چند ثانیه غیب میشه و میتونه دشمن های نزدیکشو ببینه و سرعتش زیاد میشه و اگه اتک بدی میپره رو طرف )
امیدوارم منظورمو گرفته باشی .
w َو اشتباه نوشتینقل قول:
برای 3 ثانیه magic resist و armor resist شو در لول 5 ,44 تا میبره بالا :افزایش میده و به اطراف هم دمیج میده
منظورش از حرکات خاص رنگار باگاش هست نه ability هاش :n02:
یک دونه از اون باگاش توضیح بده ببینیم چطوریه :n02:انقدر باگ باگ میکنی به جاش توضیح بده
خب اگه قرار بود به تو بگم که اسمش باگ نمیشد :n02:نقل قول:
آقا من یه پیشنهاد دارم برای شما، همه runepage و msatery ها بستگی به سبک بازی خود شما داره و اگر بخوای با guide های تو این سایت ها بازی کنی باید بشینی همه بازی های با این guide رو هم spec کنی تا یاد بگیری چجوری با این آیتم ها بازی کنی. ولی اگر با سبک بازی خودت خرید کنی لازم نیست از این و اون تقلید کنی خود می تونی یه سبک داشته باشی.نقل قول:
الیته گفتم این ها فقط پیشنهاد بود شما هر جور که راحتی می تونی بازیتو انتخاب کنی (تقلید یا نوآوری) Make ur choice
داداش این چیزی که شما میگی nunu بلد بودن نمی خواهد که 800 تا AP می خواهد که اصولا support نمی تونه بره:n13:نقل قول:
راستی در مورد wcg بگم که دوستان عزیز لطفا در مورد چیز هایی که نمی دونید صحبت نکنید. من یکی از دوست های 12 سالم داور و پشتیبان قسمت lol تو wcg هستش دارن تمام سعیشون رو می کنن با برداشتن عکس های تو صفحه loading همه کاراکتر های بازی رو آزاد کنن.
فقط بهتره آرزو کنین که مسئولین رضایت بدن که مسابقات lol برگزار بشه. تازه اگر هم کاراکتری نباشه برای همه تیم ها نیست پس بازی بالانسه. دیگه بدتر از من نیستید که diana, akali, fiora, nidalee,vayne هیرو های اصلی شما باشه و همه ban شده باشن.:n27:
در مورد گروهی که میره خارج از کشور هم باید بگم تو چین می تونن هر کاراکتری رو بردارن و هیچ مشکلی نداره. داداش مگه تیم فوتبال میره خارج از کشور چون تماشاچی زن دارن ما دیگه بازی رو رها می کنیم بر می گردیم ایران؟ :n18:
دوست عزیز یک جا دیگه هم گفتم منظورم به زمانی که suuport بازی نکنی من کی گفتم اگه suuport بری pentakill می گیری :n27:
ورزشکارایی که با اسرائیلیا به زود مسابقه نمیدن هم عملا اجازشو دارن ولی خوب میدونن اگه مسابقه بدن پدرشون در میاد .نقل قول:
در مورد گروهی که میره خارج از کشور هم باید بگم تو چین می تونن هر کاراکتری رو بردارن و هیچ مشکلی نداره. داداش مگه تیم فوتبال میره خارج از کشور چون تماشاچی زن دارن ما دیگه بازی رو رها می کنیم بر می گردیم ایران؟ :n18:
خب این یه چیزه طبیعی هست من خودمم اگه بهم بکن با اسرائیل بازی کن بازی نمیکنم از بس این اسرائیلیها سگن:n09: چرا این عمل جلو آمزیکاییها صورت نمیگیره چون اسرائیل کثیفترین دشمن ملت و دینمون هست :n09:نقل قول:
رنک رو به رگبار بستم چند روزه این دوستمون درست میگفت هرکی بالا رفته فقط با 1 چمپ سعود کرده:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش حداقل متن کامنت های خودت رو بخون اول، دعوا سر ساپورت هستش شما زدی nunu بهتره ulti میزنه penta میگیری :n13:نقل قول:
(نظرم عوض شد بنظر من nunu از همه suuport ها قوی تر اخه ادم 6300 IP میده برای یک suuport :n15:
مگه این که دیگه IP اضافی اورده باشه:n15:)
چه ربطی به پوشش داشت خب این؟؟ :n13:نقل قول:
من می گم پوشش قانون کشور ما هستش که دیگه اونجا وجود نداره که بخواهن بگن این هیرو ban هست و نمیشه pick کرد.
به اسرائیل چیکار دارم من؟:n13:
حرفمو متوجه نشدید .نقل قول:
من میگم که تو مسابقات ورزشی هم گروهی که میره خارج میتونن با اسرائیلی ها(طبق قانون مسابقات) بازی کنن ولی به دلیل فشار از طرف داخل اگه نخوان هم به زور بازی نمی کنن . این بازیکنای لول هم امکانش بالاست به همون شکل به خاطر فشار از داخل پیک نکنن این چمپ ها رو .نقل قول:
در مورد گروهی که میره خارج از کشور هم باید بگم تو چین می تونن هر کاراکتری رو بردارن و هیچ مشکلی نداره.
بحث رو سیاسی نکنیم به هر حل .
آقا اصلا من قلط کردم گفتم nunu ope بستگی به صلیقه طرف داره یکی از nunu خوشش میاد یکی از janna یکی از thresh دیگه ادامه نمی دم این بحث رو هر جوری می خوای فکر بکن :n16:
کسی هست اینجا اگه کسی از تیم دشمن یا از تیم خودت jayce pick بکنه وقتی ablity E بزنه من لگ می شوم فقط jayce نیست ziggs با varus با syndra هر وقت ablity E میزنن من لگ می شوم ولی لگ با jayce خیلی شدیده خواستم بدونم کسی مثل من هست اگه هست مشکل از نت منه یا از pc منه :n16:
آره منم دقیقا همین مشکل رو دارم (از وقتی نت 128 گرفتم) فکر کنم در اون لحظه که jayce اون ابیلیتی رو میزنه بیشتر از 16kb برای سرور send ya receive میشه که در واقع اینترنتمون کم میاره و لگ میشه. قبلا که 1 مگ داشتم اینطور نبود.نقل قول:
اقا ارمور پنتریشن اول به صورت درصدی اثر میکنه یا همونطوری خودش اول بعد درصدی؟یعنی مثلا 8 تا ارمور پنتریشن و 8% ارمور پنتریشن اول کدوم اثر میکنه؟اول 8 تا ازش کم میشه بعد 8% یا اول 8% عمل میکنه بعد 8 تا هم ازش کم میشه؟:n13:
سوال قشنگیه :n02: به نظر من هر دوش با هم و هم زمان اثر میکنه,اونی که مثلا نوشته 8 تا خوب معلومه دیگه 8 تا از basic damage هات بیشتر به طرف نفوذ میکنه یا به عبارتی 8 تا از armor طرف نادیده گرفته میشه و اونی هم که مثلا 8% نوشته یعنی 8% از کل armor طرف نادیده گرفته میشهنقل قول:
با همچین کودن هایی چطور آدم می تونه بازی ببره آخه
اونم نه یکی دوتا ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
OMGF :n08:کی حوصله داره این همه وارد بکاره کلا 3 تا kill بیشتر ندارین فکر کنم پول همتون بوده:n08:
اول % اعمال میشهنقل قول:
Order of calculations
When attacking, armor penetration and armor reduction are considered in the following order
- Armor reduction, flat
 - Armor reduction, percentage
 - Armor penetration, percentage
 - Armor penetration, flat

اطلاعات بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاغا این دوستمون که رنگار بازی میکنه رفتم بازیشو دیدم خعععععلی چاخان دمیج میده....:n04:
ولی به من یاد نمیده خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:n 08:
از همین جا ازش خواهش میشه که به ماهم یاد بده ما هم رنگار باز بشییییییم:n02:
به جا runes آرمور پن یه Last whisp ببند ببین چقدر تاثیر داره :n02: runes نمیسزفه به جاش دمیج بگیرنقل قول:
دوستان من بلد نیستم دور مطالب ابی کنم یکی به من یاد می ده چطوریه؟
دقیقا برای last hit هم dmg خیلی کارا تره تا اینکه armor pen داشته باشید تو runepageنقل قول:
quote می کنن یا جواب بصورت نقل قول رو می زنننقل قول:
:n02::n02::n02:نقل قول:
شرمنده که یه خورده خندم گرفت،منم اولا خیلی دنبال دکمه تشکر میگشتم!!:n09:
فکر کنم منظورت از آبی کردن دور مطالب همون جواب بصورت نقل قول هست روی این دکمه (که پایین پست هر شخص سمت چپه) اگه کلیک کنی میتونی در جواب اون نفر پستتو بنویسی که در این صورت پست اون شخص به صورت آبی میاد.
من تازگیا نیومدم به این تاپیک از صفحه 200 تا الان میدونم چی کار کردین منتها ثبت نام نکردم
البته نا گفته نمونه armor pent خیلی جلو چمپای تانک جواب میده:n16:نقل قول:
یاد گرفتم از همگی ممنونم:n16:نقل قول:
quote می کنن یا جواب بصورت نقل قول رو می زنن
از نظر من Armor Pen زیر 10 کفایت میکنه, چون هم دمیج کامل به Minion ها میزنه و هم برای Harass خوب جواب میده :n01:
برای اینکه بدون Ulti سه بار از ابیلیتی 1 ات استفاده کنی فقط ایتم هیدرا ببند. دیگه میفهمی باید چیکار کنی بعدش اگه ندونستی بگو برات میگم.:n02:کلا دو نوع build رنگار وجود داره یکی تنک گار یکی رنگار:n02:تنک گار بد نیست ولی کسی ازت نمیترسه کلا برای رنگار همه رو دیمیج ببند اگه تیم خیلی تانکی بود لست ویسپر و بلک کلیور ببند اگر هم نبود هی لست ویسپر کافیه اگه اصلا تانک نداشتن یه بلک کلیور یا اگر دوست داشتی لست ویسپر ببند و تو بوته ها برو برای گنک هم 6 رو استفاده کن و سعی کن 4 بار ابیلیتی 1 ات رو استفاده کنی دیگه اهمیتی نداره طرف تانکه یا نه.لذت ببرین از رنگار چون به زودی قراره باف شه:n08:
دقیقا درسته اول بر اساس % دی ها اعمال میشن بر penteration های مقداری.نقل قول:
برای مثال اگر armor طرف 100 باشه شما یه 35% داشته باشی یه 20 تا
1. اول 35% اعمال میشه و میمونه 65 تا armor
2. دوم 20 تا اعمال میشه می مونه 45 تا armor
:n26: