روزانه حدودا سرعت 140-150 هستش و شبانه هم میانگین میشه 1.5 گیگ گرفتنقل قول:
کلا خوبه ، من راضیم
قبلا یک مگ داشتم تفاوت چندانی با این نداره! فقط پول اضافه باید بدید
Printable View
روزانه حدودا سرعت 140-150 هستش و شبانه هم میانگین میشه 1.5 گیگ گرفتنقل قول:
کلا خوبه ، من راضیم
قبلا یک مگ داشتم تفاوت چندانی با این نداره! فقط پول اضافه باید بدید
سلام به همگی... آقا جدیدا صبا سرعتها رو افزایش داده؟
یعنی قبلا روی 2 مگ بود روزانه... الان رو 4 مگ میبندن؟
سرعت آپلود چی؟ اون اومده روی 1 مگ؟!
دوستان صبانت شبانه رایگان هم داره؟ و اینکه تو سایتشون هم میشه تغییر سرویس داد مثلا از 128 به 1 مگ تغییر داد یا که خیر. باتشکر
بله از ساعت 2 تا 7 دانلود رایگان هستش...نقل قول:
بله وقتی شارژ میکنید میتونید از 128 به یک مگ یا هرچی تغییر سرویس بدید...
عزیزان نامحدود صبانت نخرین که کلاه بزرگی سرتون میره من 256 نامحدود یک ماهه گرفتم 40 هزار تومان بعد از 3 یا 4 گیگ سرعت عالی سرعت به 25 کیلوبیت کاهش پیدا میکنه حالا باید 15 روز با همین سرعت سر کنم دانلود هم بی دانلود :n27:
سایت صبانت چرا بالا نمیاد؟ :n15:
یک سوال داشتم
من الان adsl صبانت دارم برای یک جای دیگه هم صبا گرفتم . می خوام مودم رو باخودم ببرم اونجا تا چک کنم که کار می کنه یا نه . می خواستم بدونم که نیازی هست تنظیمات مودم رو تغییر بدم یا فقط پسورد و یوزر عوض می شه . چون می خوام تا چند دفعه مودم رو بیرم اونجا از اینترنت اونجا استفاده کنم و دوباره بیارم اینجا از اینترنت اینجا استفاده کنم .
دوستان سلام صبانت کلا چطوره خوب هست مخصوصا بچه های رشت اگه کسی داره بگه ؟؟؟؟؟
کسی نبود؟!!؟نقل قول:
توی 24 ساعت با سرعت 25 چقدر میشه دانلود کرد؟نقل قول:
نقل قول:
تقریبا 90 مگابایت
25x60sx60mx24hنقل قول:
میشه حدود 2 گیگ
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟نقل قول:
تو تهران چند وقته حال گیری میکنه اساسینقل قول:
مثلا امشب هی time out میزنه هی باید رفرش بزنی تا یه صفحه بالا بیاد!!!
یک سوال داشتم
من الان adsl صبانت دارم برای یک جای دیگه هم صبا گرفتم . می خوام مودم رو باخودم ببرم اونجا تا چک کنم که کار می کنه یا نه . می خواستم بدونم که نیازی هست تنظیمات مودم رو تغییر بدم یا فقط پسورد و یوزر عوض می شه . چون می خوام تا چند دفعه مودم رو بیرم اونجا از اینترنت اونجا استفاده کنم و دوباره بیارم اینجا از اینترنت اینجا استفاده کنم .
99.9% فقط یوزر و پس باید عوض کنینقل قول:
ولی اگه بری شهر دیگه، شاید و شاید غیر از یوزر و پس، vpi , vci رو هم مجبور شی عوض کنی
امشب چرا باید هر صفحه رو 10 بار رفرش کرد تا باز بشه؟
با چیز پی ان بهتره شرایط
از قرار معلوم سرعت شبانه همه بین ۵۱۲ کیلوبیت تا ۱ مگابیت (۶۴ تا ۱۲۸ کیلوبایت) تنظیم و ثابت شده است. کسی هست که سرعت شبانهاش بیشتر از اینا باشه یا نه؟
سلام .من صبانت شيراز دارم. هميشه واسه شارژ از خود سايت شيراز پرداخت مي كردم. ولي فعلاً پرداخت آنلاين سايت مشكل دارهو ميخواستم ببينم از سايت تهران sabanet.irهم ميشه پرداخت رو انجام داد؟
دوستان p..p..t..p برای شما هم قطع شده؟ دو روزه وصل نمیشه
سلامنقل قول:
مشکل سراسری هست !!
همه همین مشکل رو دارند
شبی چقدر دانلود میکنید؟ به بالای دو گیگ میرسه یا نه؟
مشهد-سرویس 128-محدود حجمی: شب و روز ماکزیموم 100KB/s دانلود. با downstream محدود شده به 1mb/s خاطر noise :n15:نقل قول:
اگر سرعت شما بیشتره لطفا اعلام کنید، تا فکری به حال این noise بکنم و بگم downstream رو دوباره ببرن بالا.
(downstream بالا+noise= قطعی های مکرر)
مرسی
برای من سرعت شبانه نوسان داره. یعنی بین ۶۴ و ۱۲۸ بالا پایین میشه. میانگینش حدود ۸۰-۹۰ کیلوبایت است. شاید اکثر شبها بتونم حدود یک و نیم گیگابایت دانلود کنم شاید هم کمتر. یعنی در مجموع میانگین سرعت زیر ۱۰۰ کیلوبایت است. چون اگر بیشتر از ۱۰۰ بود، میشد بالای یک و نیم دانلود کرد. اگر هم سرعت کسی ۱۲۸ باشه بالای دو گیگابایت.نقل قول:
فکر کنم برای همه این محدودیت رو اعمال کردند. برای اینکه downstream من ۴ مگابیت است ولی در این چند وقت اخیر سرعت بالاتر از ۱۲۸ نداشتم و حتی همون ۱۲۸ هم ثابت نیست.
حالا کی به شما گفته که مشکل نویز داری و با حل این مشکل سرعتت بیشتر میشه؟ اگه به فرض نویز هم باشه و حلش کنی، فکر نکنم سرعت در حال حاضر بیشتر از ۱۲۸ باشه.
فکر کنم تا پایان جشنواره نوروزی همین آش و همین کاسه باشه. شاید هم برعکس.
من میخوام ببینم در مشهد سرعت شبانه بالای ۱۲۸ کیلوبایت داریم یا نه؟ همچنین اگه بقیه هم از شهرهای دیگه بگن که میزان دانلود شبانهشون تقریباً چقدره و میانگین سرعت شبانه رو بنویسن خیلی خوب میشه.
سلام دوستان
من میخواستم فردا برم 512 20GB بگیرم
صحبت های شما رو خوندم ترسیدم
نگیرم ؟
اگه نه از پارس آنلاین بگیرم ؟
دوست عزیز نمیخوام بگم این سرعتی که شما توی ایران دارید خیلی بالاست. نه.نقل قول:
ولی شما خطی رو تهیه کردید که 128Kbit/s باید باشه. در حالیکه بقول خودتون دارید 128KByte/s=1.2Mbit/s و یا نزدیک به اون دریافت میکنید!
بعبارتی پهنای باند 10 برابری! چنین چیزی توی کشوهای دیگه مرسوم نیست که مثلاً پول 128 کیلوبیت رو بدید و حدود 1.2مگابیت دریافت کنید!
پس نبایدم از این لحاظ گله مند باشید. ضمن اینکه منم پارسال اون زمانیکه ایران مشترک صبانت بودم همین حدود شما دانلود میکردم.پس معلوم میشه خیلی فرقی نکرده.:n18:
بله دوست عزیز. من هم اینایی رو که شما گفتی میدونم و انتظار خاصی هم ندارم. الان هم میخوام بدونم که سرعت همه روی این مقدار تنظیم شده است یا نه؟ مثلاً کسی هست که سرعت شبانهاش بیشتر از این باشه؟نقل قول:
از چی ترسیدی؟ ترس نداره. به نظر من که کیفیت صبانت خوبه. راضیم. ما هم داریم درباره سرعت شبانه و تغییراتش بحث میکنیم.نقل قول:
البته دوست عزیز برای همین صبانت از شرکتایی که 128 کیلو بیت واقعی تحویل میدن خیلی گرون تر پای ما حسابب میکنهنقل قول:
مشکلی که با ساعت شبانه صبانت دارم
یک شب یک و نیم گیگ دانلود میکنه و شب بعد در ساعت شبانه تقریبا هر یک یا دو دقیقه یکبار دیسکانکت میشود !!!
در ساعت روز هیچ گونه دیسی ندارم و سرعت اینترنت هم خوبه
دوستان تا حالا با این مشکل برخورد داشتن ؟
ما داریم از پارس افلاین میریم اگه بیای پشت در میمونی :n02:نقل قول:
سایت صبانت همینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟؟
پس سرویس نامحدودش کجاست ؟؟:n23:
دوستان چند روزي هست كه دوباره به جمع صبا نتي ها برگشتم . طرح 2مگ خريدم بايد سرعت دانلودش چقد باشه ؟
واسه من بالاي 128 نميره چرا ؟
سلام ببخشید ping صبانت بهتره یا پارس انلاین برای گیم؟ممنون
من که قبلا 1 مگ داشتم سرعتم 250-260 بود...نقل قول:
الان که 128 گرفتم شده 120-140
حالا یعنی الان 2 مگ مثل 128 هستش؟!
بله دقيقا ... الان تو IDM بالاي 125 اينا نميره ... نميدونم چيكار كنم
مبين نت دارم گفتم بيام دوباره صبا بگيرم اينم كه اينجوريه
بهشون زنگ بزن و بگو مشکل رو .نقل قول:
احتمالا بعلت نزدیک عید بودن طول کشیده به مرکز مخابراتی نامه بزنن تا پهنای باند شما رو بالاتر ببرن.
وگرنه سرعتی که به شما میدن با این خرید، از 2 مگ هم بهتره
سلام . چند تا سوال دارم واقعا ممنون میشم جواب بدید : با سرویس 1 مگ سرعت دانلودم در شب و روز چند است ؟ اینترنتی سفارش بدم زودتر وصل میکنن یا تلفنی ؟ بعد از سفارش چند روز بعد وصل میشه ؟
[QUOTE=Eliminal;7533345]من که قبلا 1 مگ داشتم سرعتم 250-260 بود...
الان که 128 گرفتم شده 120-140
بله متاسفانه نوسان سرعت داره
سرعتت حدود ۱۲۸ کیلوبایت خواهد بود. حالا چند کیلوبایت بالاتر یا پایینتر. زمان رسیدگی به سفارش و وصل کردن هم بستگی به وضعیت مخابرات منطقه داره. اگه پورت خالی داشته باشند چند روز بیشتر طول نمیکشه ولی اگه شلوغ باشه، اومد نیومدی است و ممکنه مدتی طول بکشه.نقل قول:
از نمایندگیها بپرسی بهت میگن. البته زیاد روی زمان اعلام شده حساب نکن. ممکنه چند روزی بیشتر یا کمتر باشه. بعد هم الان به خاطر عید نوروز شاید سفارشت به بعد از چند روز تعطیلی عید موکول بشه. خلاصه اگه قصدت جدیه، همین الان اقدام کن.
سرعتت باید بالای ۲۵۰ باشه. اگه هم خیلی نوسان داشته باشه، قدیما زیر ۲۴۰ نمیومد. در مجموع یه چیزی بین ۲۴۰ تا ۲۶۰. ولی ۱۲۸ خیلی کمه. یعنی عملاً ۱ مگابیت داری. حتماً به پشتیبانی زنگ بزن تا مشکلت رو حل کنند. داری هزینه ۲ مگابیت رو میدی و معنی نداره سرعتت اندازه ۱ مگابیت باشه.نقل قول: