فرق ترافیک دائمی باقیمانده با ترافیک اعتباری باقیمانده چیه و موقع تموم شدن کدومشون باید مجددا شارژ کنیم؟
Printable View
فرق ترافیک دائمی باقیمانده با ترافیک اعتباری باقیمانده چیه و موقع تموم شدن کدومشون باید مجددا شارژ کنیم؟
نه نداره دیگهنقل قول:
به جاش طرح انبوه قرار داده
Sent from my HTC One
سلام.اقای پشتیبان لطفا راهنمایی کنید.امروز با هزار بدبخت رفتم و یوز و پسورد طرح تابستونما گرفتم.طرح زرین را هم انصراف دادم.حالا چطوری باید مودما کانفیگ کنم تا بتونم فعلا از هر دوتا طرح استفاده کنم.اخه بهم گفتن طرح زرین 10 روز طول میکشه تا کنسل بشه منم دیشب شارژش کردم و میخوام تا زمان جمع اوری حداقل از شارژش استفاده کنم.لطفا راهنمایی کنید
سلام.اقای پشتیبان لطفا راهنمایی کنید.امروز با هزار بدبخت رفتم و یوز و پسورد طرح تابستونما گرفتم.طرح زرین را هم انصراف دادم.حالا چطوری باید مودما کانفیگ کنم تا بتونم فعلا از هر دوتا طرح استفاده کنم.اخه بهم گفتن طرح زرین 10 روز طول میکشه تا کنسل بشه منم دیشب شارژش کردم و میخوام تا زمان جمع اوری حداقل از شارژش استفاده کنم.لطفا راهنمایی کنید
خب این که کاری ندارهنقل قول:
آموزش تنظیمات مودمتون را توی اینترنت سرچش کنید
Sent from my HTC One
خوب حرف شما درسته.من سرچ کردم.کانفیگ کردن هم تا حدودی بلدم ولی الان مشکل من اینجاس که دوتا پسورود دارم و دو تا نام کاربری.یکی برای طرح زرین و یکی برای طرح تابستانه.حالا چطوری باید کانفیگ کنم.یعنی وقتی کانفیگ میکنم جای یوزر و پسوورد را خالی بزارم و از داخل کامپیوتر دوتا کانکشن بسازم و اونجا جدا جدا وارد کنم.درسته؟؟؟نقل قول:
این طرح انبوده عجب چیز چرت و پرتی هست باید کسی که این طرح رو پیشنهاد داده جایزه نوبل بده از کجاشون این طرح رو در اوردن؟
باید حداقل ماهی 50 گیگ بخری!!!!!
من فکر کردن مدت زمان برا 50 گیگ یا 100 گیگ قابل انتخاب هست الان که چک کردم دیدم هر مدتی برداری حداقل ماهی 50 گیگ برات میندازه!(خدا تومن پول اینترنت میشه!!!)
اقا تازگیا شارژ خور مخابرات بیشتر نشده؟
قبلا شارژ خور خوبی داشت الان بد جور زیاد شده سه گیگ ماهانه داشتم هنوز 15 روز نشده تموم شده! هنگ کردم
نهنقل قول:
شما مودم را روی حالت Bridge تنظیم کن بعد روی کامپیوتر کانکشن درست کن
Sent from my HTC One
ببین طرح زرین رو انصراف بدی حدود یک هفته طول میشکه تا قطع کنن اگه شارژ داری زود استفاده کن تا حروم نشه (فقط چند مگ بزار باشه چون اگه صفر بشه برات اتوماتیک یه گیگ شارژ میکنن)نقل قول:
برا یوزر نیم و پسورد دو تا راه داری یکی اینکه توی مودم وارد کنی یکی هم کانکشن بسازی
اگه توی مودم بسازی هر کدوم یوزر و پس رو وارد کنی با همون وصل میشه هر وقت بخوای عوض کنی باید دوباره وارد ودم بشی و یوزر و پس رو عوض کنی
اگه با کانکشن بخوای وصل بشی توی ویندوزت دو تا کانکشن میسازی و توی هرکدم یوزر و پس رو وارد میکنی و با هر کدوم خواستی میتونی وصل بشی
هر کدوم از دو روش مزایا و معایب مخصوص خودشون رو دارن ولی با توجه به اینکه زرین رو انصراف دادی و در واقع یه طرح داری(طرح زرین چند روز دیگه قطع میشه اگه تا حالا قطع نکرده باشن!) یوزر و پس زرین رو وارد مودم کن انتهای ترافیکت که رسید دوباره وارد مودم شو و یوزر و پس طرح جدیدت رو وارد کن و تموم
موفق باشید
سلامنقل قول:
مشکل بریج برطرف شده یا هنوز خیر ؟
خیلی بهتر شده ولی هنوز به صورت کامل رفع نشده تو بعضی از مناطق بعضی وقت ها مشکل گزارش میشهنقل قول:
Sent from my HTC One
دوستان کسی اینجا پارس آنلاین نداره ؟
سرعت روزانش + تک کانکشن رو اعلام کنه لطفا
داداش پارس حالی به حالیه من الان یه خطم پارسه یه بار تست تک کانکشن 7 مگ میده یه بار 40 کیلوبیت.نقل قول:
اقای اپراتور میشه بگید چرا سرویس من حدود یک هفته س از ساعت 7 تا 11 شب قطعه.توی این ساعات به 2020 هم نمیتونم زنگ بزنم میگه باید 25 دقیقه در انتظار باشید که معمولا بعد از حدود 10 دقیقه کلا تماس میپره اگه تماس برقرار هم بشه میگند مشکل ار مخابراته و در صدد رفع هستیم.مخابرات امیر کبیر
با درود بنده طرح کمپین پاییزه از پارسال دارم . آیا امکان تمدیدش هست؟؟؟ این طرح انبوه رو یکم بیشتر باز میکنید؟؟؟ 50 گیگ ماهانه چقدر قیمتشه؟؟؟
متاسفانه مشکل برای من هنوز باقیه و رفع نشده به نظرتون تا آخر هفته مشکل اتصال بصورت بریج بطور کامل رفع میشه؟؟نقل قول:
بجز طرح نا محدود بقیه طرح ها امکان تمدید دارندنقل قول:
قیمت ها رگ هم تو سایت ببینید
Sent from my HTC One
دوستان بعد از اینکه شارزشون تموم میشه ببینن میتونن از س.ا.فت 98 یا ورزش 3 پینگ بگیرن؟؟؟؟؟؟
نه دوست عزیز این امکان وجود ندارد...نقل قول:
سلام من سرویس 2 مگ با 3 گیگ همراه 2 گیگ رایگان 1 ساله رو گرفتم الان میخوام ببینم اون 5 گیگ رو مثل همه جا هر ماه میدن یا هر دوره 2 ماهه میدن؟ اینقدر کلاه سرم رفته دیگه تعجب نمیکنم اگه 2 ماه یبار بدن
پ.ن : مودم روی بریج تنظیم باشه اینترنت pc وصله وای فای هم وصله کانکت هم میشه و با موبایل آنتن هم پر هست اما سرعت 0 هست و به هیچی وصل نمیشه مثل حالتی که قطع باشه، کسی راه حلی داره؟
فکر کنم هر ماه 5 گیگ بدن (قاعده بر این بوده)
توی حالت بریج وای فای وجود نداره! درسته وصل میشه به وای فای (چون روشنه) ولی اینترنت توی مودم وجود نداره که شیر بکنه شما اگه با کابل هم توی حالت بریج وصل بشی به مودم(کامیپوتر دوم رو میگم) توی شبکه هستی و میتونی اون یکی کامپیوتر رو ببینی (اگه تنظیمات درست باشه) ولی اینترنت نداری چون اینترنت رو اون کامپیوتر اول از طریق کانکشن گرفته
تنها راهش همون حالت pppoe هست (البته شاید هم راه غیر معمول داشته باشه که من بلد نیستن ولی بعید میدونم بشه کاری کرد)
نقل قول:
مرسی بابت اطلاعات:n16: حالا ایندفه سرعت هی 0 میشه هر 10 ثانیه یک بار :n21: بزور همین سایت روهم باز کرد
سلهم دوستان میخوام برم تا قبل از اتمام طرح ولایت تا ولادت یه یه ساله با 99 درصد تخفیفشو بگیرم میخوام بدونم واسه دانلود شبانش نیازی به تغییر یوزر پسورد هست یا خودکار خودش حجم و کم نمیکنه؟
سرعت دانلودش توی فیبر نوری هنوزم 220 بالا تر نمیره یعنی با این که 10 مگ هست چون خط ما فیبر نوریه محدودیت تا سرعت 220 وجود داره؟
خواهش مکینمنقل قول:
الان روی حالت pppoe هستی و اینجوری میشه؟ اگه اره از درستی تنظیمات اطمینان داری؟ قبلا هم همچین مشکلی داشتی؟ مارک و مدل مودمت چی هست؟
این مورد دلایل مختلف میتونه داشته باشه باید شرح بدی که قبلا مشکترک مخابرات بودی یا نه اگه راه قبلا این مشکل بوده یا نه از ورودی خونه چک کردی یا نه و .......
الان متوجه نشدم چه طرحی هستی اگه اون یکی طرحی هستی که شبانش 90 درصد هست و الان میخوای 99 درصدش رو بگیری اره باید یوزرو پس رو عوض کنی و گرنه از اون یکی طرحت استفاده میکنهنقل قول:
کلا توی مخابرات اصفهان میتونی چند تا طرح رو ثبت نام کنی و هر وقت با یوزر و پسورد هر کدوم وصل باشی از همون استفاده میشه و ترافیکت تابع قوانین همون طرحی که متصل هستی هست(مثلا شبانه رایگان و ..)
در مورد سرعت روی فیبر ظاهرا هنوز همینجوری هست و البته خیلی دوندگی کنی شاید یکم بالاتر رو بهت بدن
از پریشب اینترنتم قطعه، دیروز صبح زنگ زدم گفته مشکل از شبکه اون منطقه است. عصر زنگ زدم یه آدم نادونی بدون اینکه چک بکنه میگه تنظیمات مودمت پاک شده دوباره کانفیگ کن. دوباره زنگ زدم یکی دیگه اول گفته نه مشکل نداره بعد میگه نه هنوز مشکل مودم مخابرات حل نشده، من الان چکار کنم؟ برم یقه کیو بگیرم؟ آقای توسلی شما که از ۲۰۲۰ دفاع میکنید الان این همکارای شما چه کمک یا کاری برای حل مشکل من انجام میدن؟
کدوم منطقه هستیدنقل قول:
پیش شمارتون چنده
?
Sent from my HTC One
درود بر شما ...نقل قول:
بنده و خیلی از دوستان هم این مشکل را دارند حدود یک هفته ایی بود که بیشتر مشترکین لینک نداشتند حالا هم که وصل شده سرویس ها کاملا افتضاح شده اول فقط مربوط میشد به مرکز مخابراتی استقلال اما در حال حاضر مراکز مخابراتی دیگر هم اضافه شدند...
مرکز ردانی پور، 3274 .نقل قول:
امروز حدودای ساعت 10 مشکل حل شد.
بله 274 از پریشب مشکل داشت فک کنم 2741 و2745 مشکل داشتنقل قول:
Sent from my HTC One
نه من زرین معمولی دارم میخوام طرح ولادت تا ولایت با 99 درصد تخفیف بگیرم میخوام بدونم واسه استفاده از شبانه رایگان باید یوزر پس رو عوض کرد یا با همین یوزری پس که واسه استفاده این طرح میدن میشه شبا هم دانلود کرد و از حجم طرحم کم نیشه؟
میخوام کلا طرحم رو عوض کنم و از طرح ولادت تا ولایت با 99 درصد تخفیف شبانه استفاده کنم.فقط میخوام بدونم دوستانی که این طرح رو دارن واسه استفاده از شبانه رایگان باید مودم رو بریج کنن و یوزر پس رو عوض کنن یا با همون یوزر پسوردی که واسه همین طرح ولادت تا ولایت میدن میشه شبا هم دانلود کرد و از حجم طرح کم نشه؟نقل قول:
الان هم زرین دارم ولی میخوام به جای ازین طرح استفاده کنم سرعتش تا 10 مگ میره (خط ما فیبر نوریه)؟
شبانه و روزانه یوزر و پسوردش فرق نمیکنه همینکه وارد ساعات شبانه بشید مشمول تخفیف میشیدنقل قول:
در مورد سرعت باید بگم روی فیبر نهایت 2 تا 3 مگ باز میکنن ولی شده بعضی ها رو که خیلی پیگیر بودن و شکایت کردن تا 5 مگ یا حتی بیشتر هم باز کردن ولی شما روی 2 تا 3 مگ بیشتر حساب باز نکن مگر اینکه پیگیری کنی که البته ممکنه جواب هم نده
سرویس 10 مگ
دانلود از سایتهای ایرانی سرعت روی 65 کیوبایته
اسپید تست باز نمیشه که تست بذارم
این وضعیت منه از سرور داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم سرور خارجی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی نمیدونه من موقعی که کابل لن رو میزنم دان استریم اتومات کاهش پیدا میکنه:n13:(یکی با گوشیه مال وقتیه کا کابل لن رو نزدم یکی هم مال وقتیه که کابل لن رو زدم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی نمیدونه تکلیف این افرادی که خطوط dlc دارن چیه؟
مسخرش رو درآوردن
این فامیله ما 3 ساله الاف این مخابرات شده
خط رو انحصاری کردن نه میشه از جای دیگه بگیرن نه خودشون سرویس ارایه میدن
وایمکس هم که سرعتش داغونه دیگه و هزینه هاش خیلی گرونه
نمیشه به این مسخره بازی مخابرات پایان داد؟
سلامنقل قول:
هیچ ارتباطی ندارن این دو مورد با هم
یعنی منطقی نیست اصلا اینکه با کابل وصل بشه دان استریم کم بشه
با توجه به snr کم شما متغییر بودن دان استریم طبیعی هستش
اما تغییرش با اتصال کابل و عدم استفاده از کابل اصلا منطقی نیست
یعنی بی ثبات تراز این مخابرات من ندیدم دوباره امروز پا شدم میبینم اینترنت قطعه یعنی خدا نکنه کارت به اینترنت وابسته باشه اینطوری دیوونه میشی. دیگه حوصله جوابای سربالای ۲۰۲۰ را هم ندارم.
بزرگترین مشکلی که دارم فعلا همین مسئله شارژ خوری مخابراته...حدود دوسال پیش با اینکه بیشتر با نت کار میکردم اما دیرتر شارژ تموم میشد
اون طرحایی هم که شبانه رایگان داره ساعت 2 هست که دیره بقیه isp ها هم یکی از یکی بدتر
داداش تنها مزیت مخابرات شبانش هست نه چون سرعتش زیاده بلکه چون محدود نمیکنه فقط همین.نقل قول: