دوستان الان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هستم. اینم تست سرعت
آپلودش خیلی بالاست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان الان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هستم. اینم تست سرعت
آپلودش خیلی بالاست :
قصد خرید وایمکس ایرانسل رو دارم ، کدوم مدل از مودم هاش گیرندگی بهتری رو داره ؟ و یه سوال دیگه اینکه طرح دانلود رایگانش از 2 تا 6 صبح است ؟ اگه اینطوری باشه 2 ساعت کمتر از مبین نت هستش.
شکایت کردی گفتند درسته ؟ یعنی حق با توئه ؟ خب بعدش چیکار کردند ؟ به شکایتت رسیدگی کردند؟نقل قول:
راستی ریز مصرف رو از کجا میشه درآوورد؟
عزیزم. گوگل و جیمیل مشکلی ندارن خودشون.به دلیل درخواست های مردمی تمام زیر مجموعه های گوگل ( همچینی خودش ) فیلتر شده.--
نه گفتن درسته یعنی مشکل نیست. بعدم گفتن شما میتونی ریز حسابت رو در بیاری. همونجا هست. ریز مصرف. یکم بری پایینتر ریز مصرف هست اون بغل هم داره . ماه به ماه رو نشون میده.نقل قول:
دروغ گفتند :31: من اول ماه توی حسابم یک مقداری بود که تقسیم بر 89 کرده بودم 4096 مگابایت داشتم (که درست بود) . الان بعد دو روز اون عدد شده 307500 که تقسیم بر 89 میکنم میشه 3455 مگابایت . یعنی من توی این دو روز 641 مگابایت مصرف کردم که کاملاً اشتباهه و راحت میتونم بگم دو برابر هم بیشتر کم کرده.نقل قول:
همون که گفتم اینا هم روش شرکت های ای دی اس ال دیگه مثل پارس آنلاین رو پیش گرفتند و دوبله کم می کنند :31: :2:
------
راستی اون مصرفی که اون پایین میبینیم برای هر ماه هستش. من میخوام روز به روز نشون بده. قبلا ها یادمه یه جا میدیدم ولی یادم رفته. نمیدونی کجاست ؟
جی میل و گوگل همچنان بالا نمیاد
کسی نبود جواب بده !!نقل قول:
حالا چرا گوگل و جی میل رو بستن .
به دليل عدم حذف فيلم توهين به پيامبر اعظمنقل قول:
مودم های داخلی از نظر گیرندگی با هم فرقی ندارندنقل قول:
مبین نت 2 ساعت بیشتره اما تو ساعت رایگان سرعتش از 10 بالاتر نمیره
بین مودمهای داخلی مدل 130وایرلس بهترین گیرندگی رو داره من امتحان کردمنقل قول:
اما بهترین مودم داخلی ایرانسل مدل bm632w هست البته گیرندگیش از مدل 130 کمتره
این چه سرویسیه دیش یا وایرلس ؟ رو خود دانشگاه که یه دکل بلند دیدم نتش رو از اونجا میگیره؟ پس چرا پینگش داغونه دانلودش هم پایین؟نقل قول:
دیش باید باشه . هر سیستم جداگانه حداقل 4 مگابیت در ثانیه آپلود داره . اما دانلود همه رو روی 1 مگابیت بستننقل قول:
دوستان توی صفحه Ecare به جز قسمت:
خدمات مشترکین > جزئیات حساب/مصرف
جای دیگه ای هم هست که بشه ریز کارکرد رو دید ؟ این توی چند صفحه نشون میده. قبلاً یادمه یه جا بود توی یه صفحه همه رو نشون میداد ؟؟ :31:
این چه وضعشه
من 3 شب دانلود کردم از 2 تا 6 شبی 600 مگ حدودا
الان یه اکانت ماهی 4گیگ دارم نگاه کردم دیدم باقیمانده رو زده 700 مگ !!!!!!
همه این ساعتهای رایگان رو حساب کرده !
برو توی خدمات مشترکیننقل قول:
گزینه اخرجزییات تماس/مصرف
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
اینا برای 4 ساعت در شبانه روز که رایگان کردند عوضش رو توی 20 ساعت باقی مونده در میارن.نقل قول:
من زنگ زدم میگم خیلی زیاد کم میکنه. من 1 گیگ استفاده نکردم اما 4 روزه 1 گیگ کم کرده. میگه نه درسته و شما همینقدر استفاده کردید.
ما که میدونیم ایرانسل دروغ نمیگه :31: ولی بر پدر آدم دروغگو لعنت :31:
جالبه توی ساعت های رایگان برای من کم کرده بعضی جاها قبئلم نمیکنن میگن سیستم ما درست محاسبه میکنهنقل قول:
من 3 ماهه ماهیانه 4 گیگ دارم
این ماه یهو حجمم رسید به 700 مگ در عرض 5 روز !! چرا ؟؟؟؟؟ معلوم نیست !!
ساعتای بجز رایگان هم همینجوری 200 مگ 300 مگ دانلود زده !! ساعتایی که من اصلا خونه نبودم !
با 3 تا کارشناس هم صحبت کردم همه فقط میگن ایرانسل اشتباه نمیکنه
دیگه خسته شدم
الان 4 نفر رو از خرید ایرانسل منصرف کردم برن مبین نت بگیرن
نحوه محاسبه ایرانسل نمیدونم چجوریه !!!
اونم از دیشب که سر ساعت 2 قطع شد و فکنم 5:30 اینا وصل شد....خنده داره
باز از دیشب سرعت 1 مگ به 512 تبدیل شد 1 ماه بود داشتیم حال میکردیما !
آقایون سلام و چند سوال ابتدایی:
1- آیا سرعتها واقعی هستند یعنی اونی که زده 128 ، سرعت دانلود 128 هست؟(البته اکثر موارد نه گاهی که مشکلی پیش میاد)
2- برای ثبت نام بالاتر از 128 دقیقا چیا میخواد؟
3- با این تعرفه آزادی که تو سایت گذاشته انگار به صرفه تر از غیر آزاده!!
یعنی حدودا هر گیگ میشه 1000 تومن. قضیه چیه؟
4- آیا مودم usb از نظر سرعت و کارایی مشکلی نداره؟
ممنون
1-سرعت دانلودش وااقعی هست اما سرعت دانلود واقعی به این معناست که سرعتی که داری رو باید تقسیم بر 8 کنی. یعنی برای 128 سرعت دانلود میشه حدود 16.نقل قول:
2-نامه استفاده اداری میخواد. با کارت دانشجویی هم شاید بدن مطمئن نیستم.
3-هر گیگ میشه 1024 مگابایت که در 89 ریال ضرب بشه میشه 91136 ریال. زیاد هم به صرفه نیست مگر اینکه مصرفت خیلی کم باشه.
4-نمیدونم :31:
از ساعت 2 قطع شد و تا 4 که من بیدار بودم قطع بود اینم از ساعت رایگانشون
فک کنم زایگان نباشه نیم بها باشه دقیق نمیدونم ولی سیستم ایرانسل درست حساب میکنه الان 2سالی هست که دارم ازش سرویس میگیرم و تقریبا همیشه درست حساب کردهنقل قول:
------------------------------------
2-3 روز کلا اینترنت برای من قطع شده زمانی هم که وصل میشه سرعت داغونه کم کم داره صدای پای اینترنت ملی به گوش میرسه
دیشب که از ساعت 2 قطع شد و تا تا 4 که من بیدار بودم وصل نشد ...خوب این از ساعت رایگانشون
دوم اینکه دیشب که حسابمو چک کردم 2 گیگ و 400 داشتم و الان که اومدم مودم زدم به برق و حساب رو چک کردم دیدم زده 1 گیگ و 400 باقی مونده ...واقعا خنده داره که یک گیگ کم شده بدون اینکه مصرفی داشته باشم
زنگ زدم 707 که خداروشکر فقط میگن سیستم ما برای 5 هزار نفر داره درست کار میکنه مشکل از شماست ...
بهشون میگم مصرف آزاد که 100 ریال بوده و حالا شده 89 ریال پس چرا قیمت سرویس های اعتباریتون کم نشده یا اینکه بجاش حجم افزایش نیافته که خداروشکر جوابی نداشتن بدن
یکم فکر کنید میبینید که چه ربطی داره حجم مصرفی رو با اون محاسبه ای که ضرب در 89 ریال میکنن بدست بیاد ...یک مگابایت یک مگابایته چرا حجم رو باید اونطوری بدست بیاریم
آخه مگه حجم مصرفی هم ضرب در 89 ریال میکنن که حالا باقی ماندشو اونطوری حساب میکنن ...با این محاسبه هزینه مثلا یک گیگ که خریدیم بدست میاد
متاسفانه ایرانسل از این بی قانونی داره سود میبره و هیچ جواب درست و حسابی هم نمیده
سلام
اگه مودم ایرانسل خریدیم بعدا میشه با همون مودم از یه شرکت دیگه وایمکس گرفت؟
نچ..... :دی
پس مزخرفه
همون بچسبیم به ADSL خودمون
سرعتشم که کمه
یه سوال دارم . مودم رو می شه تعویض کرد؟
شبانه ی دیروز چطور بود؟ به نظر کم کم داره سرعتش میاد پایین. همه دارن میرن رو شبانه ...
بچه مردمو اذیت میکنی :31:نقل قول:
نقل قول:
بله اگر مودم BM632w ایرانسل رو داشته باشید می تونید با پرداخت 12 تا 20 هزار تومان به نماینده های تعیین شده مبین نت مودم ایرانسل رو به مبین نت تبدیل کنید ولی این فرآیند برگشت پذیر نیست .
سلام بچها اگه جواب بدین ممنون میشم کارم گیر من قبلان ۱۲۸ داشتم این ماه ۲ mb گرفتم معرفینامه فرستادم براشون موافقت کردن با درخواستم پول ۲ mb حجمی که ۶۲ تومن بود ریختم الان ۵ روز که وصل شده اما سرعت دانلود هنوز روی ۱۲۸ یعنی ۱۶ تا هست نمیدونم چرا وایمکس من تو ecare میبینم نوع خانگی زده اما سرعت ۲ mb زده مگه به خانگی بیشتر از ۱۲۸ میدان؟ در ضمن هرچیم میگم به پشتیبانی نوع پرونده خانگی هست هنوز میگن سرعت شما تو پانل ۲ mb هست باید همون سرعت بده اما هم اکنون عینه ماه قبل که ۱۲۸ داشتم ۱۶ دانلود میده؟ آیا مشکل این هستش که پرونده من خونگی هست هنوز و از سرعت ۲ mb که هزینشو دادم و تو پانل ecare ۲ mb زده نمیتونم استفاده کنم؟ کلا مشکلش چیه؟ حتا تو ساعت خلوت مثلا ۵ یا ۶ صبح امتحان کردم سرعت دانلود رو همون ۱۶ بود ثابت لطفا جواب بدید ممنون
اینترنت وایمکس ایرانسل بر پایه 1 مگ ساعت 11 ظهر به وقت تهران :
افتضاح
حالا اگه خودمون بخریم چی؟ مثل مودم ADSL اصلا تو بازار مودم وایمکس هست؟نقل قول:
سلام
چند وقت پیش یه تخفیف زده بود ایرانسل برای مودم های wifi که میشد 30 تومن بگیریشون الان من صبر کردم تا الان باز خبری نشد تخفیف بزنه رو این مودم ها به نظرتون بازم صبر کنم دوباره همینجوری تخفیف میده یا بیخیال بشم؟
سلام بچها اگه جواب بدین ممنون میشم کارم گیر من قبلان ۱۲۸ داشتم این ماه ۲ mb گرفتم معرفینامه فرستادم براشون موافقت کردن با درخواستم پول ۲ mb حجمی که ۶۲ تومن بود ریختم الان ۵ روز که وصل شده اما سرعت دانلود هنوز روی ۱۲۸ یعنی ۱۶ تا هست نمیدونم چرا وایمکس من تو ecare میبینم نوع خانگی زده اما سرعت ۲ mb زده مگه به خانگی بیشتر از ۱۲۸ میدان؟ در ضمن هرچیم میگم به پشتیبانی نوع پرونده خانگی هست هنوز میگن سرعت شما تو پانل ۲ mb هست باید همون سرعت بده اما هم اکنون عینه ماه قبل که ۱۲۸ داشتم ۱۶ دانلود میده؟ آیا مشکل این هستش که پرونده من خونگی هست هنوز و از سرعت ۲ mb که هزینشو دادم و تو پانل ecare ۲ mb زده نمیتونم استفاده کنم؟ کلا مشکلش چیه؟ حتا تو ساعت خلوت مثلا ۵ یا ۶ صبح امتحان کردم سرعت دانلود رو همون ۱۶ بود ثابت لطفا جواب بدید ممنون
بچها لطفا جواب بدید خیلی کارم گیره
این رو هم جواب بدیننقل قول:
سلام دوستان
چرا ایراسل شروع کرده داره یکی یکی فایل بروزرسانی برای مودم ها میده؟
اینکه یکدفعه میخواد ظرف ۱ ماه برای همه مودمها فایب بروزرسانی بده عجیب هست.
Sent from my iPad2 using Tapatak (IOS 5.1.1)
بچه ها من مودم وایمکس جیبی گرفتم دیروز قرار بود بیان نصب کنن ولی گفتن مودم ها مشکل داره ودر حال بروز رسانی هستین
امروزم گفتن نمیان
قضیه چیه ؟
مودم های جیبی رو قرار بود بهمن بروز رسانی کنن حالا چی شده که الان میخوان بروز رسانی کنن
کسی میدونه قضیه چیه ؟
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
بله بسته به نوع مودم میشه به داتک یا مبین نت تبدیلش کرد.نقل قول:
اصلاً به ما نیومده دانلود داشته باشیم:31:
فایل 1 گیگی رو دیشب گزاشتم دانلود شه صبح پا شدم دیدم توی مرحله آخر که میخواد پارت های دانلود شده رو به هم متصل کنه اررور تایم اوت داده :18: رزیوم کردم از اول شروع کرد :18:
فکر کنم به خاطر این بود که با اولش رو (300 مگ) با یه اینترنت دیگه گرفته بودم و نتونست اینا رو به هم وصل کنه :2: