کار قلمچیه ... منم اینو دارم ، اینارو قبل از کنکور میدن بیرون که بعد از کنکور دیگه این انگ رو بهشون نچسبونن که رفتن به رتبه 1 پول دادن که بگه من عضو کانون بودم و از این حرفا ...
Printable View
کار قلمچیه ... منم اینو دارم ، اینارو قبل از کنکور میدن بیرون که بعد از کنکور دیگه این انگ رو بهشون نچسبونن که رفتن به رتبه 1 پول دادن که بگه من عضو کانون بودم و از این حرفا ...
سلام. من صبح بودم. سوالا متفاوته. همچین سوالی ندارم من.نقل قول:
صد در صد كار قلمه !!! :31: اصلا تابلوئه ! يه كم دقت كنين تو عكس ميبينين عكس يكيشونو نزده به جاش آرم [!] قلم رو زده !!!
الان یک عدد sms رسید از رمزینه:
مهندس محمد مهربان
مولف موفق ترین کتابهای دیفرانسیل ایران
فردا ساعت 18 در برنامه فرصت برابر(شبکه آموزش)
هویجوری محض اطلاع گفتم بدونید!
ارمین بذر افکن ( گوشه سمت راست بالای تصویر ) ترازش همیشه تو ازمونا 8300 هست فکر کنم امسال جز 10 نفر اول بشه
کسی اینجا مدرسه مصاحب میره
اينم براي تجديد حيات :
سوالات کنکور 89 لو رفت
هنرپیشه معروف سینما ؟
الف) محمدرضا گلزار
ب) محمدرضا علفزار
ک) محمدرضا گندمزار
ش) محمدرضا دشت
هنرپیشه مرحوم سینما ؟
الف) رضا ژیان
ب) رضا ماکسیما
ک) رضا فولکس
ش) رضا خاور
هنرپیشه مرحوم فیلم "ممل آمریکایی" ؟
الف) نعمت الله گرجی
ب) نعمت الله ساقه طلایی
ک) نعمت الله شیرین عسل
ش) نعمت الله مینو
هنرپیشه زن معروف سینما ؟
الف) هدیه تهرانی
ب) کادوی تهرانی
ک) چشم روشنی تهرانی
ش) قابل نداره تهرانی
بازیگر چشم روشن سینما و تلوزیون ؟
الف) پارسا پیروفر
ب) فارسا فیروزپر
ک) پارسا پیروزپر
ش) فارسا فیروزفر
یکی از آهنگ های منصور ؟
الف) دیوونه
ب) .... خل
ک) منگل
ش) عجوج مجوج!
خشایار اعتمادی چه سبکی می خواند ؟
الف) پاپ
ب) اسقف
ک) راهبه
ش) موبد
تربیت بدنی
------------ --------- --------- --------- --
مربی و بازیکن اسبق پرسپولیس ؟
الف) علی پروین
ب) علی شهین
ک) علی مهین
ش) علی دمبه
کشتی گیر گردن کلفت ایران ؟
الف) عباس جدیدی
ب) عباس قدیمی
ک) عباس نیو
ش) عباس آپ تو دیت
تیم فوتبال آبادانی ؟
الف) نفت آبادان
ب) بنزین آبادان
ک) گازوئیل آبادان
ش) استقلال اهواز
باشگاه انگلیسی ؟
الف) میدلزبرو
ب) میدلزبیا
ک) میدلزبودی حالا
ش) میدلزپاشو برو گمشو
بازیکن بوسنیایی سابق بایرن مونیخ ؟
الف) حسن صالح حمیدزیچ
ب) حمید صالح حسنزیچ
ک) حسن حمید صالحزیچ
ش) بابا چند نفر به یه نفر ؟؟؟
دروازه بان انگلیس در جام جهانی 1998 فرانسه ؟
الف) دیوید سیمن
ب) دیوید سیمثقال
ک) دیوید سیگرم
ش) دیوید سیتن
مهاجم سال های دور منچستر یونایتد ؟
الف) اندی کول
ب) اندی سرشانه
ک) اندی پشت بازو
ش) اندی مرسی هیکل
فیزیک 1و2و3و4و5و6و7و . . . و شیمی . . . ( در هم )
مساحت دایره چقدر است ؟
الف) 2 متر
ب) 5/2 متر
ک) بیشتره
ش) صبر کن بپرسم
سرعت نور چقدر است ؟
الف) خوب است
ب) بد نیست
ک) شما چطوری ؟
ش) چه خبر ؟
کدام دانشمند جاذبه زمین را کشف کرد ؟
الف) نیوتن
ب) کیلوگرم
ک) متر بر مجذور ثانیه
ش) نیترات مس
یکی از وسایل مربوط به فیزیک که در عینک ، تلسکوپ و میکروسکوپ به کار میرود ؟
الف) عدسی
ب) کاچی
ک) فرنی
ش) سرشیر با دوغ
دانشمندی که بین بار الکتریکی و جرم الکترون ها و سرعت حرکت آنها رابطه ای نوشت ؟
الف) تامسون
ب) واشنگتنی
ک) بمی
ش) شهسواری
یکی از اشکال ماده ؟
الف) گاز
ب) یخچال
ک) بخاری
ش) ماشین ظرف شویی
نام دیگر اسید فرمیک ؟
الف) جوهر مورچه
ب) جوهر مورچه خوار
ک) جوهر پلنگ صورتی
ش) جوهر سلندی پیتی
نام گاز سرد کننده یخچال های قدیمی ؟
الف) فرعون (فرئون)
ب) نمرود
ک) ابرهه
ش) خسرو پرویز
نام دیگر گازهای بی اثر مثل هلیم ، نئون و ... ؟
الف) گازهای نجیب
ب) گازهای سر به زیر
ک) گازهای باوقار
ش) کلا بچه های خوبی هستن
ادبیات
در بیت زیر چه صنعتی به کار رفته است ؟
"بی وفایی ، بی وفایی ، دل من از غصه داغون شده"
الف) ایهام
ب) صنعت نفت
ک) صنعت پتروشیمی
ش) صنعت میخ راست کنی!
شاعر قرن ده دوازده؟
الف) هاتف اصفهانی
ب) ابی اصفهانی
ک) اندی اصفهانی
ش) سیاوش قمیشی اصفهانی
فعل "خوردن" را صرف کنید ؟
الف) خوردی
ب) صرف شده
ک) میل ندارم
ش) نوش جان
نویسنده "منطق الطیر" کدام شاعر است ؟
الف) عطار نیشابوری
ب) نجار نیشابوری
ک) سمسار نیشابوری
ش) گل فروش
سلام بچه ها ! اين بخش آزمايشگاه كه تو آخر شيمي 2 هست واسه كنكور مياد ؟ (تو كنكوراي خارج كه اومده بود!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- خودش بالاش نوشته " اين بخش نبايد در ارزشيابي هاي پاياني مورد سوال قرار گيرد " !!! هر چند اينا تو ديني هم ميگن
آيه هايي كه تو كتاب خودشون ترجمه شدن نبايد بيان ولي همشونو از اونا ميارن !!! :13:
تو سراسري 85 تجربي و 85و 86 رياضي اومدهنقل قول:
بخون 100 درصد امسال مياد
سراسری 86 داخل لطفا
ادبیات 76
عربی 64
دینی 77
زبان 64
ریاضی 65
فیزیک 71
شیمی 84
ممنون ، جالب بودنقل قول:
ولی سوالاش استاندارد نبود چون همش گزینه 1 میشد جوابش!:31:
در عوض همه سوالا از کتاب درسی انتخاب شده بود
منطقه 1 : 700 - 800نقل قول:
سراسری 86 داخل لطفا
ادبیات 76
عربی 64
دینی 77
زبان 64
ریاضی 65
فیزیک 71
شیمی 84
2 : 450 - 500
3 : 50 - 100
------------------------------------------
دوستان دیشب حوصلم سر رفت ، رفتم شیمی 85 تجربی رو زدم...
واقعا آهی از نهادم بلند شد ... اصلا باور کردنی نبود!
همه سوالا کم وقتگیر (!) ساده و ...
ولی الان ....!
سلام
یک سوال داشتم از کسایی که پارسال کنکور دادن ( سراسری ) میخواستم بدونم این تطبیق چهره با کارت ورود به جلسه رو حتما باید سر امتحان انجام بدن ؟؟!!
اونم سر عمومی ها ؟؟؟!!
نباید قبل از شروع ازمون این کارو بکنن؟؟؟؟
برای همه سر ازمون نگاه کردن؟
اخه چند بارم برای محکم کاری مثل اینکه نگاه میکنن :angry:
همین که سر ازمون راه میره به همه هم میگه کارتتونو ببینم کلی حواس ادم پرت میشه :41:
آخرين خبر درباره زمان حذف كنكور
تاریخ : 1389/03/03 - 15:30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئيس سازمان سنجش آموزش كشور درباره زمان دقيق حذف كنكور و تصميمگيري نهايي در اين زمينه، عدم تاثير پيش دانشگاهي در كنكور امسال، تعيين ضريب براي دروس تاثيرگذار در سوابق تحصيلي داوطلبان در كنكور امسال و ... توضيحاتي ارائه كرد.
دكتر محمد حسين سرورالدين با بيان اين مطلب افزود: زمان حذف كنكور در جلسه گذشته كميته كنكور مشخص شده كه بر اساس آن كنكور بايد در سال 92 يا 93 حذف شود اما قرار شد بررسيها صورت گيرد تا در جلسه آتي كميته كنكور زمان قطعي حذف كنكور مشخص شود.
وي ادامه داد: در واقع سازمانها و دستگاههاي ذيربط بايد راهكارها و طرحهاي اجرايي خود را اعلام كنند تا درباره زمان دقيق حذف كنكور تصميم نهايي اتخاذ شود. اما به هر حال سال 92 يا 93 زماني است كه كنكور به طور كامل حذف خواهد شد.
رئيس سازمان سنجش درباره اعلام نظر يكي از مسئولان آموزش و پرورش درباره تاثير پيش دانشگاهي در كنكور سال آينده گفت: در كميته كنكور هم مورد تاكيد قرار گرفته است كه سخنگوي مصوبات اين كميته تنها سازمان سنجش آموزش كشور است بنابراين داوطلبان تنها بايد به اطلاعيه ها و اخباري كه از مرجع سازمان سنجش اعلام مي شود توجه و بر اساس آن برنامه ريزي كنند.
سرورالدين همچنين درباره ميزان تاثير سوابق تحصيلي در كنكور سال جاري گفت: در كنكور امسال نيز مانند سال گذشته سوابق تحصيلي 15 درصد در قبولي داوطلبان تاثيرگذار است اما چون سوابق تحصيلي جاي معدل را در اين زمينه گرفته بايد در كميته كنكور درباره ضرايب هر يك از دروس موثر در سوابق تحصيلي تصميمگيري شود.
وي تاكيد كرد: پيش دانشگاهي در كنكور امسال به هيچ عنوان تاثيرگذار نيست و داوطلبان با خيال راحت در روزهاي آتي خود را براي كنكور سراسري آماده و مهيا كنند.
نقل قول:
ممنون خیلی خوب بود ، جواباش کی میاد ؟
سلام میشه 87 خارج رو برام تخمین بزنین ؟ منطقه 1
ادبیات:54
عربی:65
معارف:49
زبان:76
ریاضی:56
فیزیک:66
شیمی:73
ممنون
قاعدتا نباید اینجوری باشه وقتی آزمون ساعت 8 شروع میشه و همه باید تا قبل از ساعت 7 داخل باشن و درب ورودی ساعت 7 بسته میشه پس اونقد فرصت هست تطبیق و اینا رو بدن . خلاصه نگران نباشه اگه بخوان تطبیق وسط کنکور بذارن فقط واسه دو سه نفر نیست واسه رتبه یک هم هست واسه رتبه آخر هم هست . فرقی نمی کنه .نقل قول:
بچه ها یه سوال ، چه قد به این شبیه ساز کنکور میشه اطمینان کرد ؟ من قبل از دوره ی اخیر ریاضیم ، تو کنکورا می زدم 50 اینطورا . دیروزم بعد از اینکه کلی ریاضی خوندم و تست زدم . شبیه ساز رو که زدم بازم تو همون رنج اومد . امکانش هست که شبیه ساز سخت تر باشه ؟؟؟
اون چه جور معتقد به خدایی بوده که به جهان دوم (جهان آخرت) عقیده نداشته؟نقل قول:
آخه ما فقط يه دنيا داريم
راستی میگم سر جلسه کنکور, استراحت میدن یا نه؟
همینطوری مثل چیز باید بشینیم و جواب بدیم و زودتر بریم و...؟
آیا میذارن یکی زودتر بره یکی دیرتر؟
دستشویی و دستباب و... چی :دی
فقط 8 روز دیگر فرصت باقیست!
اینطور که من شنیدم حکومت نظامیه...نقل قول:
اینا حکم تیر دارن جم بخوری میزنن شل و پلت می کنن.:31:
ولی جدا از شوخی ...فکر نکنم به کسی همچین اجازه هایی داده بشه...
سلام.
میخواستم بدونم واسه قبول شدن تو پیام نور چه رتبه ای رو باید بیارم.
درصدارو میخواستم با اینکه کمترین رتبه ای که میشه اورد.
درصدا مهمتره.
خوشحال میشیم کمک کنید
سلام
بچه من که هرروز یک درس رو جمع بندی میکنم با تست های جامعش ، ساعت 8 شروع میشه دیگه ساعت 4 میبرم
طبیعیه یا من تنبل شدم؟
يكي به من بگه براي كنكور بايد كتابهاي سال اول دبيرستان رو هم بايد بخونم؟
فيزيك1دو فصل آخر+عربي1
سلام
کسی میدونه درباره علمی کاربردی و تحصیل در این دانشگاه از کجا باید اطلاعات بگیرم
ممنون:11:
مربوط میشه به بعضی از دوستان که عاشق کنکور هستن یه سالیه دارن کنکور و درس نیگاه میکنن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخجون امسال زمين شناسي دفترچش جدا نيست دمشون قيژ
این نسبت به زیرگروه 2 ها نامردی نیست ؟! ....نقل قول:
نقل قول:
اینطور که من شنیدم حکومت نظامیه...
اینا حکم تیر دارن جم بخوری میزنن شل و پلت می کنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی جدا از شوخی ...فکر نکنم به کسی همچین اجازه هایی داده بشه...
قسمت حفاظت کنکور که مستقیما با سازمان اطل هستش خیلی نباید شوخی بگیریش
ولی تا جایی که من میدونم دست شویی و از این مسائل میزارن بری ولی شنیدم که اسمت رو ثبت میکنن میفرستن برا سازمان بعد رفتنش هم مثه زندان میمونه یه نفر تا دم درش باهات میاد :دی بیشتر از حد مجاز اون تو باشی کار به جاهای باریک میکشه :دی :دی :دی
دوستان من دیروز از یه نفر یه چیزی شنیدم برام سوال شده :دی
دوستم میگفتش که این دفترچه های سوال رو دفترچه1 عمومی ودفترچه2 اختصاصی رو با پاسخ نامه میگیرن ازت و نمیزارن با خودت از حوزه خارجش کنی این صحت داره ؟
بله سوالا رو میگیرن.
آقا چند سوال دارم ، من تازه سوم تموم شد (ریاضی) ،
اولا دفتر برنامه ریزی لازمه یا نه ؟ اگه هست پس یگید کدوم دفتر برنامه ریزی رو بگیرم چون من تاکتیک رو دارم ، پر کردن جدول هاش مستلزم اینکه از پیشدانشگاهی خبر داشته باشی !!!! اگه کسی تاکتیک تایید می کنه بگه که چند سوال در مورد پر کردنشون دارم .
سوال دوم اینکه با وجود کتاب های شب کنکور (اگه تبلیغ نباشه مثل علوی ) لازمه خودم هم خلاصه برداری کنم چون هم وقت گیره هم حوصله میخواهد.
من سال پیش نزدیک به 25 تا کتاب کمک آموزشی رو گرفتم که از اینها شاید 30% استفاده کردم ، امسال دیگه نمیخوام اون اشتباه رو بکنم ، لطفا بگید برای درسای مختلف چه کمک آموزشی خویه ( نام نوسنده و انتشاراتش لطفا) .
این پشتیبان های قلمچی ، چیز مفیدی هست یا نه ؟
خیلی ممنون
نقل قول:
آقا چند سوال دارم ، من تازه سوم تموم شد (ریاضی) ،
اولا دفتر برنامه ریزی لازمه یا نه ؟ اگه هست پس یگید کدوم دفتر برنامه ریزی رو بگیرم چون من تاکتیک رو دارم ، پر کردن جدول هاش مستلزم اینکه از پیشدانشگاهی خبر داشته باشی !!!! اگه کسی تاکتیک تایید می کنه بگه که چند سوال در مورد پر کردنشون دارم .
سوال دوم اینکه با وجود کتاب های شب کنکور (اگه تبلیغ نباشه مثل علوی ) لازمه خودم هم خلاصه برداری کنم چون هم وقت گیره هم حوصله میخواهد.
من سال پیش نزدیک به 25 تا کتاب کمک آموزشی رو گرفتم که از اینها شاید 30% استفاده کردم ، امسال دیگه نمیخوام اون اشتباه رو بکنم ، لطفا بگید برای درسای مختلف چه کمک آموزشی خویه ( نام نوسنده و انتشاراتش لطفا) .
این پشتیبان های قلمچی ، چیز مفیدی هست یا نه ؟
خیلی ممنون
دفتر برنامه ریزی هم بهترینش اینه که خودت برا خوت تو یه کاغذ A4 جدول بکشی مشخص کنی اون طوری که خودت دلت میخواد سطر و ستونش رو تبیین کنی نه اون طوری که قلک چی یا گاج یا ... میگن کلا باید فرآیند یکساله کنکور رو دلخواه خودت کنی ولی همیشه یک چیز مطرحه یکسال کامل برای توئه و تاجای ممکن میتونه همه چیز رو مطابق میلت کنی 4 ساعت و 10 دقیقه هم هست که تو باید مطابق میل بقیه بشی
پست اول و دوم رو بخونی متوجه میشی کتابای خوب چی هستن یکم هم صبر کن الان خیلی نیاز نیست کتاب بگیری برا گرفتن کتاب 1 ماه 1ماه و نیم تا اواخر مرداد میتونی اقدام نکنی چون به اون صورت نیازی هم نیست ( مگه اینکه توی یه درس پایه مشکل اساسی داشته باشی که نیاز بشه اون مشکل رو تا قبل شهریور حلش کنی که مستلزم دو چیزه 1-داشتن جزوه خوب که باهاش حال کنی و مشکلتو حل کنی یا 2-داشتن کتاب کمک آموزشی خوب ( با بانک تست اشتباه نگیرش ) )
بچه ها من با آرایه ها مشکل دارم .
میدونم هر آرایه یعنی چی.مثلا وقتی 4 تا بیت میدن میگن کدوم حسن تعلیل یا اسلوب معادله نداره؟میتونم تشخیص بدم ولی وقتی میگه این بیت کدوم آرایه ها رو داره نمیتونم همشو پیدا کنم!!معمولا هم در مورد استعاره ها و کنایه ها شک دارم !هیچ وقت مطمئن نیستم که یه کلمه استعاره از چیه البته به جز اونایی که تابلو هستن!
همیشه هم آرایه ها رو علامت میزنم که آخر جواب بدم ولی وقت کم میارم:41:
ادبیاتم رو 60-70گیر کرده اونایی که بالا میزنن لطفا یه کمکی بکنن
الان اکثریت خسته شدن. طبیعیه .نقل قول:
فقط سعی کنید روزهای اخر زیاد فشار به خودتون نیارید که سر کنکور سرحال باشید
هیچوقت دنبال کنایه نگرد. همچنین تا حدی استعاره. اول از تشبیه ، واج آرایی و ... شروع کن. اگه بیت تشخیص داشته باشه پس حتما استعاره هم داره (برعکسش درست نیست)نقل قول:
ا
هفته دیگه این موقع باید بخوابیم!:31::31::31:
استرس دارین؟!
بچه ها یه سوال
کنکور خارج 88 بخصوص دینیش
برای من سخت بود ایا کلا اینطوره یا نه اکثریت اینطورین
هر چی خوندم فقط ایه بود چرا؟
چی چی!!!!!!!!!!نقل قول:
هفته دیگه این موقع باید بخوابیم!:31::31::31:
استرس دارین؟
خواب چیه؟طبیعی رفتار کن!
واقعا فک کردی ساعت 9 خوابت میبره؟:31:
بی خیال!!!
اجازه دارين استفاده كنين اما كامپيوتر نمي خونه پاسخنامتونو! حالا خود دانيد!نقل قول:
مزاج کردم جو عوض شه!:31:نقل قول:
حالا هفته دیگه بیشتر صحبت میکنیم!:31:
الان هنوز حساسیت کار به خوبی درک نمیشه!:31:
استرس وارد نکن جون هرکسی که دوست داری. ولی از یک طرف خوشحالم ، تموم شد امسال. بچه اولین کاری که بعد از کنکور میکنین چیه ؟ با دوست دوخترتون یا دوست پسرتون میرید بیرون !؟ میرید میگردید با دوستاتون !؟ مسافرت مجردی !؟ خواب !؟ باشگاه میرید تا از چربی های اضافی و خیلی چیزا راحت شید !؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من خودم اولین کاری که میکنم یک باشگاه اسم مینویسم تا دوباره برگردم به حالت اول و بعدش میرم کوه ، آخ دلم لک زده. بعد میرم سراغ جزوه های کامپیوترم تا دوباره کارم رو شروع کنم و......
پیشنهاد میکنم از الان به این مسائل بعد کنکور یواش یواش فکر کنید چون فکر کردن بیشتر به کنکور = تنش و استرس بیشتر ایجاد کردن ( به قولی بی نظمی همیشه دوست داره بره بالا حالا ما هم با این فکر کردن به این دو مقوله که گفتم آنتروپی مون میره بالاتر :دی :دی )
نقل قول:
با دوست دوخترتون یا دوست پسرتون میرید بیرون !؟
چرا بریم بیرون میاریمش خونه =)))))))
نقل قول:
میرید میگردید با دوستاتون !؟
شمال و کیش توصیه میشه ولی نمیشه نفس کشید توی این فصلی که میخوایم بریم :دی :دی
ولی من فک کنم یه بانجی جامپینگ لازمه که بعد کنکور سبک بشیم اساسی :دی :دی ( فک کن از اون ارتفاع که میپری توی 14 15 ثانیه هر چی از کنکور خوندی از ذهنت پاک میشه :دی :دی ) قیمتش هم به نسبت مناسبه برای یه تفریح بعد کنکور :دی
پس میخوای به مامان بابات معرفیش کنی ؟؟؟؟نقل قول:
یکی از بچه ها کیش رو پیشنهاد کرد ، هتل داریوش 4 روز و 3 شب مجانی ، ولی سوخاری میشیم الان
ولی کلاردشت یا سیاکل رفتن خیلی خوبه ، مخصوصا توی این هوا پاشی بری جنگل کمپینگ ، وای قاطی کردم اساسی :18::18:
شیراز هم بد نیست الان ولی اگه بشه رفت آذربایجان مخصوصا الان که ویزاشو برداشته برای ایرانیا ، که خیلی توپه (یکی منو خاموش کنه لطفا !!!!:19:)
ولی بانجی جامپینگ خیلی خوبه، راستی توی Discovery Science یک بار طرف اومد برعکس بانجی جامپینگ رو اجرا کرد. از زمین رفت بالا :18:. :دی اون بیشتر توصیه میشه