دوستان اگه مییشه به سوال من توی این تاپیک پاسخ بدین
ممنونکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=331752
Printable View
دوستان اگه مییشه به سوال من توی این تاپیک پاسخ بدین
ممنونکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=331752
دوستان من الان مودمم روی حالت Bridge هست.وقتی توی تنظیمات مودم اونو میزارم روی routing دیگه نمیتونم بیم اینترنت.
یعنی ارتباط قطع نمیشه و لی دیتا ردوبدل نمیشه دیگه.
اصلا وقتی میزاریم رو حالت routing چه جوری باید username و pass رو وارد کنیم؟
من از بچگی بدشانس بودم، بعد از گذشت 15 روز از مخابرات به شاتل نامه دادن که خطمون 100 سال پیش یه قسطش مونده . رانژه نکردن، یعنی رفت تا 15 روز دیگه؟؟؟؟
فقط شبها و فقط موقع دانلود؟؟! tcp/ip رو دستکاری کردی؟؟! وقتی دی سی هستی روی local area راست کلیک کن و گزینه repair رو بزن ببین درست میشه. اگر نشد احتمالا با آپگرد مودم درست میشه.نقل قول:
مودمت چیه؟ کدوم چراغش روشن نمیشه؟ اگر روشن نمیشه یعنی رانژه نیست.نقل قول:
نقل قول:
این آپگرید asus هم داستانی شده ها! بازم خوبه دی لینک از این داستانا نداره. شما میتونید با پشتیبانی آنلاین مطرح کنید لینک آپگرد رو میدن. البته فکر کنم تو چند صفحه قبل هم لینکشو دوستان گذاشته بودن.
منظورت از حالت router همون pppoe هست دیگه نه؟! مودمت چیه؟ من در قسمت QUICK WIZARD اینکارو میکنم.نقل قول:
شاتل می گه با D-Link، Linksys و چند تای دیگه کار نمی کنه!نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیده ؟؟؟نقل قول:
اگر کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه . ( جای دوری نمیره :10::19::31: )
کار میکنه، خیلی هم عالی هست.من و خیلی های دیگه توی همین تاپیک ، دیلینک دارم، ولی شاتل پشتیبانی نمیکنه. یعنی هر مشکلی پیش بیاد میگن ایراد از مودمتونه!:31:نقل قول:
زیاد خوشحال نشو! خیلی کند کار می کنن! من الان حدود 20 روز هست که در خواست دادم و هنوز خط من رانژه نشده! (خط زوج سیم مسی هست، نه pcm، نه فیبر نوری و نه هر چیز مزاحم دیگه!)نقل قول:
درسته. اینا عمدتا استاندارد هستن! اما شاتل به شما یه فرم تعهدنامه می ده که در مورد کیفیت سرویس هیچ ادعایی ندارید! و همونطور که گفتید هر مشکلی باشه می گه از مودم هست.نقل قول:
اين جوري هم نيست كه هر ايرادي را از مودم بدونندنقل قول:
اونها از جنبه هاي مختلف بررسي مي كنند
نقل قول:
مودمت چیه؟ کدوم چراغش روشن نمیشه؟ اگر روشن نمیشه یعنی رانژه نیست.
زنگ زدم پشتیبانیش گفتم...گفت خرابی داره اطلاع میدیم به مخابرات.نقل قول:
زیاد خوشحال نشو! خیلی کند کار می کنن! من الان حدود 20 روز هست که در خواست دادم و هنوز خط من رانژه نشده! (خط زوج سیم مسی هست، نه pcm، نه فیبر نوری و نه هر چیز مزاحم دیگه!)
نمیدونم اینا چرا اینجورین.من 6 ماه از آسیاتک سرویس گرفتم هیچ مشکلی نداشت ولی چون تعریف شاتل رو شنیده بودم گفتم امتحانش کنم.حالا خدا کنه درست شه سریعتر
برا منم همين 18 گيگ زده بود. پرسيدم گفت توجه نكنين بهش همون 12 گيگ دارين.نقل قول:
سلام
سرویس ART با ECO از لحاظ سرعت چه تفاوتهایی با هم دارند اونم سرعت 128
من امروز رفتم و سرویس ECO128 سفارش دادم که از شانس بد من تمام پورتهای مخابرات پر شده بود گفتند تا 20 روز باهاتون تماس
میگیریم بعدش هم منو گذاشت تو نوبت............
منم مشکل شما را داشتم وای از وقتی اپدیت کردم عالی عالی خوب خوب شدهنقل قول:
من تو چند صفحه قبل به طور کامل اپدیت این مودم را توضیح دادم دادم یه سرچی بکن پیداش میکنی
از نظر سرعت فرقي ندارهنقل قول:
فقط از نظر پهناي باند فرق داره
قيمت اكو هم ارزون تر هست
اگه فیبرنوری باشه که وصلش می کنم به امارات:31:نقل قول:
سلام
میشه قبل از وصل شدن نوع قرارداد رو عوض کرد؟؟؟
مثلا ECO رو تبدیل به ART کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه آپلود کنی ممنون میشم!:46:نقل قول:
بله رسیدگی میکنن، اما اگه اول کار پرسیدن مودم چیه شما بگی دیلینک دیگه واویلا. منم هیچ وقت بشون نمیگم دیلینک دارم.:31:نقل قول:
نگران نباش، اول کار همینطوره، زودی درست میشه.نقل قول:
آرت: حجم بالاتر+ سرعت ثابت و بدون نوسان+علاوه بر شبها پنجشنبه جمعه هم رایگان+قیمت گرونترنقل قول:
اکو: حجم کم(خیلی کم!:31:)" +سرعت نوسان دار(مثلا برای 128 از 10-12 هست تا 30 اینا!)+فقط شبها از ساعت 1 تا 7 صبح رایگانه+ قیمت مناسب
بله میشه، البته فکر کنم فقط حضورینقل قول:
اقایون توی برگ تعهد نوشته اگه ip رو تقییر بدیم دسترسی رو قطع میکنن.
حالا به نظر شما نمیشه hp رو عوض کرد؟کسی تا حالا ip ش رو عوض کرده؟
نقل قول:
همین امروز زنگ زده بودم شاتل برا فسخ ادامه قرارداد
تو حرفاش گفتش که میشه ECO رو به Art و برعکس تبدیل کرد البته باید ایمیل کنی تو ایمیل امضات هم باید باشه(اگه مشکلی باشه خودشون بهت زنگ میزنن)
زنگ بزنید با خود پشتیبان ها فروش شاتل صحبت کنید خوب راهنمایی میکنن
یکی دقیقا به من بگه برای آپگرید مودم چیکار کنم ؟
ASUS 602 دارم و از Lan استفاده میکنم ( خودم بلدم کانفیگ کنم )
فایلهای آپگرید رو از کجا باید دانلود کنم ؟
چند صفحه قبل رو خوندم اما به نتیجه ای نرسیدم
نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/117576954/78de93ef/Student_form.html
چند صفحه قبل (حدود 20 صفحه!) یکی از دوستان هم فایل آپدیت رو گذاشته و هم روش کار رو توضیح داده...بگرد پیداش کن...نقل قول:
نقل قول:
اینم اون پست دوستمون.. دیگه گفتم برات پیداش کنم...:46:
سلام...نقل قول:
من آدرس و پورت پرو*کسی رو توی تنظیمات IDM وارد میکنم....دانلود میکنه ولی با سرعت پایین (5 تا 10 کیلوبایت!)
این خیلتر شکن ultra surf که دوستمون معرفی کرده اصلا تنظیمات ie رو تغییر نمیده!!:blink::biggrin:نقل قول:
کارشم خوبه...تنها عیبی که داره هر چند وقت این سایت ultra surf میاد بالا مزاحم میشه!
آره طبیعیه....شما با همین netlimeter محدودش کن تا پهنای باندت بیخود نره....نقل قول:
من که D-link 2640t دارم...هیچ مشکلی نداشته با شاتل.نقل قول:
تو برگه ی "«شرایط عدم استفاده از مودم های مورد تأیید شاتل»" شما امضا می کنید که "...از آنجایی که به هر دلیل خود تصمیم گرفته ام از مودمی که مورد تأیید شاتل نیست استفاده کنم،ادعایی در مورد کیفیت احتمالی نامناسب سرویس و قطع آن ندارم و می پذیرم که خدمات پشتیبانی فنی شاتل می تواند در مواقع بروز مشکل پاسخ گو نباشد." و معمولا هم مشکل رو تقصیر مودم میندازن! حالا شاید هم گاهی اینکار رو نکنن!نقل قول:
ببخشید دوستان واسه اتصال به وسیله Lan نیاز به آپدیت کردن مودم هست؟
نخیر برا اتصال از طریق هر پورتی (lan_usb) نیازی به اپدیت نیستنقل قول:
دوست عزیز اگه بدون Exit خارج بشی تنظیماتش رو IE میمونه....نقل قول:
کار خواهرهای پشتیبانی رو راحت میکنی....:31:نقل قول:
کسی پندی نداشت بده؟نقل قول:
اقایون توی برگ تعهد نوشته اگه ip رو تقییر بدیم دسترسی رو قطع میکنن.
حالا به نظر شما نمیشه hp رو عوض کرد؟کسی تا حالا ip ش رو عوض کرده؟
از مدار خارج شده:13:کد:http://online.shatel.ir/
چه قانون مسخرهای دوره ما که این چیزا نبودنقل قول:
حالا کدوم ipمنظورش بوده؟یعنی گفته با هیلتر/شک ن ip تغییر ندید!
خیلی مسخرس:31:
حالا یا فیلتر شکن یا نرم افزار هایی که hp رو عوض میکنن.نقل قول:
چه قانون مسخرهای دوره ما که این چیزا نبود
حالا کدوم ipمنظورش بوده؟یعنی گفته با هیلتر/شک ن ip تغییر ندید!
خیلی مسخرس
ای خدا ما رو نجات بده.حق نفس کشیدن هم نداریم.
من که وقتی خیل شکن میزنم ip تغییر نمیکنه!!نقل قول:
چجوریاس؟؟
یکی توضیح بده!:31:
این قانون رو گذاشتن که از رفتن به سایتای خلاف بترسی و ای پی رو تغییر ندی که بعدم اگه موضوع سیاه سفید(همون 30آ40)پیگیری کردن مشکلی واسه شرکت نباشهنقل قول:
اصلا من ای پی رو تغیر بدم کی میفهمه مگر این که زیر نظر باشم/نظرشخصی من بود شاید غلط شاید نادرست/
اقا من مودمم خرابه به زور بازو الان کانکت شدم خدا کنه درست بمونه همچنان:19:
مگه میشه هیتلرت چیه؟نقل قول:
امتحان کنکد:http://www.ip2location.com/
الان امتحان کردم..ip تغییر نمیکنه!!!نقل قول:
یه چیزی بنام تونل! قدیمیه, سرعتشم کمه!
شما از چی استفاده میکنید که ip رو عوض میکنه!
عزیز من منظورشون اونه که آیپیت رو تو رنج آیپیت تغییر نده
هیلت ر ش ک ن آیپی عوض نمیکنه شما رو به سرور خارجی متصل میکنه که در اصل انگار شما پشته همون سرور نشستید