دوستان من از مخابرات سرویس میگیرم . پینگم خیلی بالاست و چون آنلاین بازی میکنم خود مخابرات میتونه پینگم رو بیاره پایین ؟
Printable View
دوستان من از مخابرات سرویس میگیرم . پینگم خیلی بالاست و چون آنلاین بازی میکنم خود مخابرات میتونه پینگم رو بیاره پایین ؟
[QUOTE=NirvanaH;6250206]خدایا با نام تو
با سلام
خدا رو شکر که لایز همه جا روسیاهیش رو شده!!! از اینکه لیست خوبی رو بستی نشون میده که با بیشتر اونها آشنیت داری و این خیلی خوبه. من شاتل رو پیشنهاد میکنم. اما اگه کرج زندگی میکنی، شرکت شبکه شبدیز خیلی عالیه و بدیش اینه که فقط توی کرج سرور داره. حتی توی تهران هم سرور نداره. دانلودش بیسته. فقط قیمتاش یه نمه بالا میزنه. من یه لست از بهترین ها رو در بازه های زمانی متفاوت در پست قرار میدم. این تست ها در خرداد1390انجام شده. امیدوارم مفید باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه حامد جان اما من تو بخش شاتل سایت بودم همه ازش مینالیدن .... خودم هم بعد لایزر شاتل گرفته بودم که جالب نبود
نظر شما راجب پیشگامان چیه ؟ :11:
به نظر من tp بهتر باشه . :20:نقل قول:
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
دوست خوب من، اصولا پینگ مخابرات زیاد نوسان داره و برای بازی اصلا مناسب نیست. چون همش باید تیکش رو تحمل کنی! بزرگترین عیب اینترنت مخابراتم همینه! به نظر من پینگ خوب میخوای یا پارس انلاین بگیر یا شاتل. البته سرعتای بالای 512 تا دیگه موقع بازی با افت پینگ مواجه نشی!
حامد:11:
[QUOTE=cs16;6251052]با سلامنقل قول:
خواهش میکنم عزیز. راستش نمی تونم بگم خوبه یا بدهو آخه خودم استفاده نکردم. دوستان داشتند راضی بودن!!! ولی همیشه این نکته رو مد نظر داشته باش که: شرکتهای پر کاربر خمیشه خوب نیستن! بلکه تعدد یوزرها یه عیب بزرگ محصوب میشه چون از سرعت بشدت کاسته میشه. پس زیادم به اسم و رسم شرکت نگاه نکن. کم یوزر بود مساویه با سرعت بالا. اما نمیشه بگی که کیفیت این شرکات دائمی باشه. مثل لایزر!!! من این ده تا رو بیشتر قبول دارم . لااقل تست شده ان. این شرکت هم بد نیست. در ضمن شما بازه زمانی رو هم برای انتخاب مد نظر قرار بده.
نقل قول:
با سلام
تأیید میشه حرف دوستمون. TP-link انعطاف پذیریش بیشتره و بهتر میشه با تنظیماتش کار کرد. من که دارم و خیلی هم راضیم.
[QUOTE=NirvanaH;6252389]خیلی ممنون حامد جان استفاده زیاد ندارم و برای برادرم میخوام که گاهی وب گردی کنه و چند تا موزیک دانلود کنه در واقه پینگ هم برای برنامه oovoo میخوام .... از شاتل جدیدن لایزر پارسال و داتک هم اوایل سرویس adsl داشتمنقل قول:
256 نا محدود پینگ 50 تا 70 میداد 30 هزار مودم ام خودشون دادن :31: اینترنت داشتم اون موقه فیلتر ام خیلی کم بود :21:
از پیشگامان تعریف شنیدم میخوام تست کنم .... امیدوارم خوب باشه که دیگه فکر نکنم وقت کنم عوض کنم برای همین سوال زیاد میپرسم شرکت های خوب دیگه ای هم هستن اما منطقه ما تحت پوشش نیست....
راستش بهترین چیز شاتل که خیلی باهاش حال میکردم پشتیبانیش بود خیلی با احترام رفتار میکردن ... که البته درستش همینه اما امروز که زنگ زده بودم پیشگامان انگار داره لطف میکنه جوابم رو میده !! عجب !!! :19:
در کل ممنون از راهنمایتون :11:
گرفتم میگم وضعیتش چطوریه ... :8:
[QUOTE=cs16;6252740]نقل قول:
با سلام
خواهش میکنم داداش حتما بعد از اینکه گرفتی، یه تست ازش بزار و وضعیت رضایتت یا عدم رضایتت رو هم اعلام کن.
دوستان اینرنت من امروز آزاد شده هیچ سایتی روش بسته نیست مال شما چطور؟
صبانت و شاتل بدون چی تر
دوستان برای مکالمه تصویری (هر روز به مدت 20 دقیقه) و وب گردی و کمی دانلود(خیلی کم-90 درصد شبانه) کدمش بهتره؟
دوستان کسی میدونه پارس تو شیخ فضل ا.. چه طوره اوضاش؟ آخه گویا بعضی مناطق خیلی خوبه بعضی مناطق خیلی بد....
آقا من مي خوام بدونم بهترين سرويس دهنده اينترنت توي تهران كدومه ؟!صبانت شنيدم خوبه . خواهشا جواب بدين ممنون
سلام
من میخوام اینترنت ADSL بگیرم اما گیج شدم نمیدونم کدوم شرکت خوبه
من در بلوار فردوس ستاری هستم .سرعت دانلود خیلی برام مهمه .من قبلا تو سعادت آباد بودم و اینترنت وایرلس با سرعت 128 نا محدود داشتم از شرکت شبکه رسانه تهران خیلی راضی بودم سرعت دانلود شبانش 200 تا 300 بود از ساعت 2 تا 8صبح . آیا شرکت ADSLهست که همچین سرعت دانلودی اینجا داشته باشه یا حداقل سرعت دانلودش150 یا 100 باشه
واقعا ممنون میشم کمکم کنید
:11:
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم چیزی به اسم بهترین سرویس دهنده اینترنت توی ایران نیست.
تمامی شرکت های یه سری کمی و کاستی هایی دارن
که نمیشه گفت که چون این کم و کاستی رو داره ازش استفاده نکنید. اینطوری باید با همون دایل آپ بیاید ....
صبانت و شاتل مشترکین بیشتری رو دارن اما.
موفق باشید.
من برات دو تا پیشنهاد دارم یا 512 صبا رو بیگر و یا 256 پارس انلاین ماهی 8 گیگ رو بگیر!!! البته خیلی به مرکز مخابراتیت بستگی داره الان باید بری تحقیق کنی ببینی که کدوم isp توی مرکز مخابراتیت خوب هستش!!! بعد تصمیم بگیری!!:5:نقل قول:
ببخشید شما 128 کیلوبایت داشتین براتون 200-300 دانلود می کرد ؟نقل قول:
نقل قول:راست میگه هااااااا این داداشنقل قول:
شما با 128سرعت تا 300 تا دان میکردین؟:18:
بعدشم نامحدود که همش ثابته سرعتش .شب و روزم نداره که.
اگه باز همینطوری باشه که میگین(سرعت 200) ماهی فک کنم حداقل 150000 میدادین دیگه :18:شایدم خیلی بیشتر:18:
بله 200 تا 300 دانلود میکردم از ساعت 2 صبح تا 8 صبح .ماهی 25 تومان میدادم .کل ساختمون رو وایرلس کرده بودن 10 واحد رو .بعد خودم فکر میکردم چون کل ساختمون وایرلس شده سرعت بالا میره بعد به دوستم معرفی کردم اونهم گرفت فقط خودش وایرلس وصل کرد یعنی کل ساختمونشون نه.بعد اون هم همین سرعت و داره با 200 تا 250 از ساعت 2 صبح تا 8 صبح دانلود میکنه. اون 256 گرفته 40 تومان میده .اما فکر کنم 128 هم بگیره باز سرعت دانلودش همین جوری بشه درکل خیلی عالی بود :31:
حیف که این شرکت تو منطقه ما نیست
حالا تو اشرفی اصفهانی شرکتی هست که سرعتش اینطوری باشه یا حداقل تو این منطقه کدوم شرکت سرعت دانلودش بالاست .من ماهی 20 تا 30 تومان میتونم بدم .خواهش میکنم کمک کنید
ممنون:11:
من خیلی دوست دارم بدونم پارس تو شیخ فضل ا.. چه طوره اما هیچ کی جواب نمیده تکلیف ما چیه :Dنقل قول:
من برات دو تا پیشنهاد دارم یا 512 صبا رو بیگر و یا 256 پارس انلاین ماهی 8 گیگ رو بگیر!!! البته خیلی به مرکز مخابراتیت بستگی داره الان باید بری تحقیق کنی ببینی که کدوم isp توی مرکز مخابراتیت خوب هستش!!! بعد تصمیم بگیری!!
سلام
من میخوام ای دی اس ال بگیرم یک سری اطلاعات گرفتم ولی محدود هست میشه کمکم کنید؟
مثلا میخوام از شاتل بگیرم
اول اینکه حدودا چند روز طول میکشه که خطم را رانژه کنند؟
دیگه اینکه من خودم یک مودم ای دی اس ال دارم مارکش لینکسوسه یعنی نیازی به خرید مودم از شرکته ندارم
سوال این هست که به محض اینکه خطم رانژه شد میتونم به اینترنت پر سرعت وصل شم؟
زمان تنظیم قرارداد مبلغ اشتراک را همراه با پول رانژه میگیرند؟
میشه اول هزینه رانژه را بدم بعد از چند روز برای هزینه گرفتن اشتراک چند ماهه اقدام کنم؟
آخه یه مشکلی هست من میخوام برای منزل یکی بگیرم که هنوز ساکن نشدند داخل منزل ممکنه به محض رانژه کردن خطشون در منزل نباشند و یک 20 روزی طول بکشه این جوری 20 روز از اشتراک میگذره و خوب پولمون هدر میره
ممنون میشم به سوالم جواب بدین لطفا
تشکر زیاد
با سلامنقل قول:
زمان برای رانژه کردن خط متفاوت هست.
از یک هفته شروع میشه و به بالا.
بله مبلغ رو همونجا ازتون میگیرن.
و همین که خطتون رانژه شن بهتون یوزر و پسورد رو هم اعلام میکنن و میتونید از اینترنت استفاده کنید.
برای اون موردی که یه جا مبلغ رو ندید هم فکر نکنم بشه همچین کاری کرد.
موفق باشید.
من خودم از شاتل اينترنتمو گرفتم .نقل قول:
تقريباً يك هفته( اگه به تعطيلي نخوري شايد كمتر همبشه)نقل قول:
من خودم يك مودم داشتم ، زماني كه بهت pass & userـتو بدن ميتوني با مودم وصل بشي(البته تنظيمات مودم ديگه كار خودته)نقل قول:
من كه همون موقع دادمنقل قول:
جواب سوال آخرتو هم نميدونم...
سلام
دوستان عزیز من یه سوال مهم دارم...
من از یک شرکتی برای اینترنت ADSL ثبت نام کردم ولی سایت شرکت هنوز راه نیوفتاده
بقول خود شرکت از 3شب تا 7 صبح دانلود رایگان هستش اما در قسمت propertiesمن SEND & Recieve دازم
مثل شکل:
چجوری مطمن بشم راست میگن ممکنه دانلود شبانه دروغی باشه؟ و جزو اکانتم بشه؟؟؟؟
با سلام
یه سوال از دوستان جنوب تهران (اطراف نازی آباد و علی آباد) با پیش شماره هایی مثل 5530 5531 5505 را دارم
از کجا باید یه سرویس ADSL 2048 یا 1024 برای مصرف خانگی بگیرم که مدرک تجاری ، اداری و دانشجویی و ... نخواد ؟
قصد نقل مکان به جنوب تهران (اطراف نازی آباد و علی آباد) را دارم و نمیدونم چجوری و از کجا یه سرویس ADSL 2048 یا 1024 برای مصرف خانگی بگیرم
لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر
سلام
من یه adsl دارم که دو پورته اس(یکی lan و یکی usb)،سیستمم رو به لن وصل کردم و لپ تاپو به usb
حالا مشکل اینه که نمیتونم همزمان از نت واسه هر دوتاش استفاده کنم با وصل یکیش اون یکی قطع میشه
می خواستم واسه حلش راهنماییم کنین.
ممنونم
سلام
دوستان عزیز من یه سوال مهم دارم...
من از یک شرکتی برای اینترنت ADSL ثبت نام کردم ولی سایت شرکت هنوز راه نیوفتاده
بقول خود شرکت از 3شب تا 7 صبح دانلود رایگان هستش اما در قسمت propertiesمن SEND & Recieve دازم
چجوری مطمن بشم راست میگن ممکنه دانلود شبانه دروغی باشه؟ و جزو اکانتم بشه؟؟؟؟
در ضمن هنوز سایتش راه نیوفتاده و قسمت اکانتش غیر فعاله اینم ادرسش:
با اینکه دیشب یک چیز نزدیک 150 مگ دانلود کردم مجموع سند و رسیوم شد 30 مگ ایا میتونه جزو دانلود حساب بشه و از اکانتم کم بشه...
خود شرکت که میگه دانلود رایگانه!!!!!!!
از کدوم شرکت گرفتی؟نقل قول:
اسم؟؟
خوب SEND & Recieve داشتن که موردی نداره!نقل قول:
اکانت شبانه یوزر و پسورد جدا داره؟
اگه منظورت اینه که چون سایت شرکت راه نیفتاده پس ترافیک مصرفی رو نمیتونی ببینی و اونها هم ممکنه از این وضعیت استفاده کنن برای احتساب شبانه به جای روزانه میتونی از نرم افزار DUMETER واسه مشخص کردن حجم استفاده کنی.برای اموزش اتوماتیک دانلود هم میتونی به تاپیک زیر بری مال خودمه.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=496480
این که سند و رسیوداری که ربطی به رایگان بودن یا نبودن نداره !!!!فکر نکنم تا زمانی که سایت راه نیوفتاده بشه فهمید
ممنون اینو نمیدونستم که سند و رسیو ربطی ندارهنقل قول:
نقل قول:
زنگ زدم ادرس جدیدو بهم دادن...و واقعا کردیت ی صرف نشده بود اما یه چیز جالب و بحث برانگیز...رفتم کانکشن ها را چک کردم....از ساعت 3 تا 7 صبح رایگانه من سات 3.30 تا ساعت 5 یچیز حدود 400 مگ دانلود داشتم که رایگان افتاده بود یعنی جلوی کردین عدد 0 گذاشته بود اما ساعت 5 دیسکانکت شدم و دوباره 5.15 کانکت شدم (یعنی برای بار دوم کانکت شدم) اما بازم توی حیطه دانلود رایگانه و چیزی حدود 40 مگ دانلودیدم:13:
توی این کانکت دومی 150 تا کردیت محسوب شده بود.....انگار موقعی که کاتنکت شدی دیگه تا ساعت 7 صبح نباید دیسکانکت بشی وگرنه دیگه رایگان نیست...:18:
این چیزی ه که من دیدم حالا دوستان میتونن نظر خودشونو بگن:40:
سلام من یه وایمکس دارم به نظرتدن بفروشم به جاش adslبگیرم
نميشه نظر خاصي رو بيان كرد.نقل قول:
در جاهايي وايمكس بهتره و در جاهايي هم ADSL
از لحاظ هزينه فكر كنم ADSL داراي هزينه پايينتريه اما به خط فيزيكي تلفن نيازمنده
در صورتي كه وايمكس به سيم تلفن نيازي نداره و ميشه ازش در جاهايي كه شركت ارائه دهنده وايمكس سرويس ميده استفاده كرد.
در صورتي كه جابجايي شما كمه به نظر من استفاده كردن از ADSL بهتره و در صورتي كه جابه جايي تون زياده از وايمكس استفاده كند.
شاد باشيد:40:
یکی پیدا نمیشه این سوال منم جواب بدههههههههههههه:19:نقل قول:
سلام
من یه adsl دارم که دو پورته اس(یکی lan و یکی usb)،سیستمم رو به لن وصل کردم و لپ تاپو به usb
حالا مشکل اینه که نمیتونم همزمان از نت واسه هر دوتاش استفاده کنم با وصل یکیش اون یکی قطع میشه
می خواستم واسه حلش راهنماییم کنین.
ممنونم
دقیقا همین سوال رو من هم داشتم و دوستان راهنمایی کردننقل قول:
تاپیک مورد نظر
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=500977
سلام دوستان
یه تنظیماتی داخل روترم هست مثل عکس زیر
وقتی تیکشو زدم تونستم به اینترنت کانکت بشم ولی اکثر تنظیمات اضافی از کار افتاده .
میخوام بدونم این چه معنی میده ؟؟؟
و چرا وقتی این تیک رو میزنم میتونم به اینترنت وصل بشم ولی وقتی تیکشو برمیدارم نمیتونم به اینترنت وصل بشم !!!
سلام من يه ADSL خريدم بعضي وقتا چراغ مودمLINK روشن نميشه بعد كانكت هم نميشه ارور 691 ميده يعني يوزر نيم و پسورد اشتباست درصورتي كه درست هست چيكار كنم تورو خدا كمك؟
سلام دوستان میخوام چند تا ADSL خوب تو تهران برام معرفی کنین خواهشن
کدوم تو تهران سرویس دهیش خوبه و قیمتش هم مناسبه هر کی از ADSL راضیه بیاد بگه واسه یکی از آشناها میخوام
به نظرم بهترین سرعت و قیمت رو صبانت داره ارائه میده
من دو سال و نیم هستش که مشترکش هستم. سرعت و کیفیت عالیه افت سرعت هم تا به حال نداشتم